Adv. & Stuff

Ai fost până acum la Fashion House în Bucureşti?

By | 28.12.2016 | 10 Comments

fashion-house-outlet-bucuresti

Azi sunt nedumerită. Chiar dacă nu locuiesc în Bucureşti, admit faptul că vin din când în când pentru a mă întâlni cu prietenele mele care locuiesc aici. Cafele, fresh-uri, prăjituri care mai de care mai delicioase şi, desigur, shopping. Cu toate astea, azi m-a întrebat cineva dacă ştiu dacă o fi deschis la Fashion House în perioada asta dintre Crăciun şi Revelion. Iar reacţia mea a fost “ce Fashion House? unde?”. În schimbul nedumeririi mele am primit o sprânceană ridicată. M-am simţit un pic ciudat. Nu e ca şi cum ar trebui să ştiu tot ce mişcă în Bucureşti, însă e de datoria mea ca mare consumatoare să ştiu anumite locaţii. Iar pentru asta de azi chiar m-am simţit aiurea că n-am ştiut-o, însă am fost fericită că am aflat de existenţa ei. Este totuşi din 2008, deci “shame on me”. Trecând peste partea în care am aflat de acest magazin, am început ulterior să caut informaţii despre el. Am aflat că este locul în care putem găsi produse de la branduri de renume la preţuri foarte bune. Au inclusiv outlet Mango. Partea asta mi-a sărit în ochi pentru că mie îmi plac produsele de la Mango în general.

Ce am mai aflat despre Fashion House şi al meu frumos outlet Mango pe care sigur îl voi vizita când revin în România? Am aflat că este singurul centru comercial de tip outlet din România, că are inclusiv terase, restaurante, 200 de locuri de parcare şi… loc de joacă pentru copii :D. Ştiu că acest ultim aspect contează, căci sunt multe mămici care trebuie să se descurce singure cu cei mici. Deci când e vorba de locaţia asta cu siguranţă vor avea timp pentru ele, copiii distrându-se la locul de joacă special amenajat pentru ei. Nu mai reţin restul magazinelor cu produse de tip outlet din cadrul acestui centru comercial în afară de outlet Mango, însă le puteţi verifica pe site-ul lor, fashionhouse.ro.

O altă chestie pe care aş vrea să o punctez este faptul că produsele de tip outlet sunt o bună metodă de a ne împrospăta garderoba fără să cheltuim o avere de pe card. Nu ştiu care e chestia cu noi, fetele şi femeile, de avem o manie cu shopping-ul, însă ştiu sigur că la mine se încadrează şi la partea de terapie (sau asta e valabilă pentru toate?).

Tu ai fost până acum la Fashion House în Bucureşti? (Militari, intrarea pe A1, km 13)

10 Comments

 • Reply

  Marina Adriana

  28/12/2016

  Eu am fost de două ori în aproape 2 ani de când sunt în București. Este ok dar nu wow, adică nu m-au dat pe spate magazinele lor… am găsit foarte greu ceva să-mi placă. Doar adidași îmi mai cumpăr din Adidas-ul de acolo, în rest nu prea ai ce, plus că este destul de departe de oraș.

  • Reply

   Ioana Radu

   28/12/2016

   Abia astept sa ajung si eu sa vad care e treaba pe acolo 😀 .

   • Reply

    Marina Adriana

    28/12/2016

    Sper să nimerești o perioadă mai bună decât mine… În outlet-ul Mango, erau numai mărimi XXL, a fost imposibil să-mi vină ceva mie care port XS…:(

    • Reply

     Ioana Radu

     28/12/2016

     Uneori iau si chestii XXL si le tranform eu in altceva :)). De la Pull&Bear de la barbati mi-am luat un tricou pe care l-am taiat si l-am facut rochita. Si a iesit super bine 😀 (tot XS sunt si eu ^_^).

 • Reply

  Cristina Dragomir

  29/12/2016

  Eu n-am fost niciodata, dar varul meu merge mai mereu la Fashion House. Bine, el sta si aproape, in Militari si mergand des chiar prinde produse faine la reducere.

 • Reply

  Teodora

  30/12/2016

  Eu am fost de mai multe ori si nu mi-am luat absolut nimic. Fata de outleturile din afara, asta e depresiv rau de tot :))) Si la cele din afara trebuie sa ai un pic de noroc, dar tot te mai lipesti de ceva si oricum, marfa e interesanta.

  • Reply

   Ioana Radu

   30/12/2016

   Tot trebuie sa vad cu ochii mei care-i treaba, nu ma las asa usor :))

 • Reply

  Andreea Tudor

  09/01/2017

  Și eu am fost prin toamnă pentru prima dată în Fashion House. Mă simțeam ca prin Austria, acolo am mai fost într-un outlet de genul. Și mă simțeam și un pic rușinată că nici eu nu mai auzisem de el până acum. Și stau în București :))

  • Reply

   Ioana Radu

   09/01/2017

   E un început pentru toate :D. Abia aştept să descopăr şi eu locul 😀

 • Pingback: Informatii despre un outlet

Leave a Reply