Pregatirile pentru inceperea scolii merg ceas

ceas scoala

O alta toamna se pregateste in culise sa-si faca intrarea in spectacolul teluric. Scolile zambesc fericite deja fiindca vor fi iar pline de viata, nu pustii ca in timpul vacantelor.
Parintii grijulii vor colinda magazinele tinandu-si copiii de mana sa le aleaga ghiozdane, uniforme, rechizite, neuitand insa nici de nevoia de ceasuri! Oriunde ne aflam nota la punctualitate conteaza, atat in evaluarea adultului, cat si a copilului.

Ceasmania va asteapta sa va faceti provizii de ceasuri elegante si originale astfel incat scolarul sa fie trezit si pregatit la timp pentru a ajunge in clasa inainte de a suna clopotelul. Daca va ganditi ca micutul va fi distras de la activitatile didactice de bijuteria de la mana, la care se va uita destul de des pentru a afla cat mai are pana la intoarcerea acasa, iar pentru el nu veti cumpara un ceas, totusi mama si tata chiar trebuie sa stie in orice moment sa administreze timpul corect, asa ca veti alege probabil un produs de la ceasuri barbati pentru un tata responsabil si unul de la ceasuri de dama (eventual care sa se potriveasca noilor pantofi) pentru dumneavoastra.

Punctualitatea merita un buget generos, dar in conditiile in care pregatirea copilului de scoala costa destul de mult… sa zicem ca pentru ceasuri va raman 1000 de lei. Iata un ceas barbatesc destul de interesant care se incadreaza in buget: Ceas barbatesc GUESS METROPOLITAN W0792G4, care mizeaza pe contrastul negru auriu si costa 491 de lei. Sa mergem acum la raionul ceasuri de dama, caci mama este de obicei cea care trebuie sa se trezeasca mai devreme sa pregateasca si micul dejun pentru toti si pachetelele pentru serviciu si scoala! Ce ar fi sa alegem o varianta feminina a ceasului pe care-l va purta tatal, adica tot combinatia negru-auriu si tot ceas Guess sa fie? Ceasul de dama GUESS TRIBECA W0841L1 este elegant, frumos si functional si se incadreaza in buget: 491 de lei si este si egalitate intre sexe la cheltuit banii, sa nu fie discutii. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>