Adv. & Stuff

Tu ştii care e ultima modă în rândul fetiţelor?

By | 06.09.2016 | 4 Comments

Oficial sunt la curent cu cea mai nouă modă care a cucerit inimile fetiţelor de pretutindeni. Se numeşte Soy Luna şi am aflat că este un serial care se difuzează pe canalele TV pentru copii (din mai multe ţări, printre care şi România). Povestea serialului Soy Luna se învârte în jurul unei fete care este pasionată de patinaj, muzică şi dans, iar din cele trei rezultă un mix care m-a ţinut câteva minute bune în faţa youtube-ului. Am înţeles în momentul respectiv de ce mai toate fetiţele îndrăgesc protagonista seriei TV Soy Luna. De ceva vreme au început să apară şi diverse accesorii, iar fetiţele care vor apărea anul acesta la şcoală cu ghiozdan Soy Luna vor fi cele mai bucuroase. Cele mai multe modele de astfel de ghiozdane le-am găsit aici, pe site-ul MyKitty.ro.

ghiozdane fetite Soy Luna

Sinceră să fiu, şi eu am zis iniţial că astea sunt fiţe. Adică să cumpărăm mereu cele mai noi chestii care apar, cu riscul ca până anul viitor să apară altele iar fetiţele să-şi dorească noi ghiozdane. Însă, în primul rând, până şi pe vremea noastră schimbam anual ghiozdanul. “Ne înnoiam” înainte de începerea anului şcolar, aşa cum obişnuiam să spunem. Fie că era vorba de ghiozdan fetiţe sau ghiozdan băieţi, de pixuri sau stilouri, de penare simple sau deja “echipate”, an de an părinţii ne cumpărau alte astfel de lucruri. Începeam întotdeauna anul şcolar cu forţe proaspete. În al doilea rând, consider că nu e o fiţă să-i cumpărăm copilului o chestie la modă pe care şi-o doreşte. Îmi aduc aminte, fetiţă fiind, de câte ori m-am uitat lung la ghiozdanele altor copii, dar şi la alte lucruri pe care le aveau ei. Ştiam că nu avem aceeaşi situaţie financiară, am învăţat asta de mică, însă trăiam mereu cu dorinţa de a avea şi eu lucrurile alea frumoase… şi totodată trăiam cu regretul că nu le voi avea. Sentimentul de neputinţă, în trupul mic de copil, e ceva ce nu ar trebui să existe. De aceea, măcar când e vorba de ghiozdane copii şi toate celelalte lucruri pe care le implică echiparea ghiozdanului în sine, o să-mi dau mereu silinţa să aleg cele mai noi şi mai dorite produse.

ghiozdane fetite

N-o să-mi las copilul să se uite lung, un an întreg, la ghiozdanul altei fetiţe sau al altui băiat. Până la urmă e un produs pe care o să-l cumpăr o dată pe an, nu o dată pe lună, deci oricât ar costa sigur merită investiţia.

Dincolo de faptul că am aflat de Soy Luna (ceea ce înseamnă că am un nou subiect de discuţie cu fetiţele), în sufletul meu este o bătălie între ghiozdane fetite şi ghiozdane băieţi. Îmi place Helloy Kitty în egală măsură cu Minions. Îmi place prinţesa Sofia la fel de mult cât îmi place Batman. O să fie o adevărată aventură să cumpăr astfel de produse. Dar, cine ştie, poate o să am şi fetiţă şi băiat :D.

Gândindu-mă totuşi la prima etapă a şcolii, cel mai potrivit ghiozdan clasa 0 mi se pare cel de tip troler, cu atât mai mult cu cât fetiţele sunt micuţe şi firave. Mi-aduc aminte cât mă chinuiam eu cu ghiozdanul în primii ani de şcoală, cu manualele necesare fiecărei materii în funcţie de orar, plus caietele aferente fiecărei materii, creioane, stilou, sticlă cu apă, sendviş… Erau ceva chestii îndesate în ghiozdan şi mereu mă cam luptam cu el. De aceea cred că pentru clasa zero ghiozdanul troler este cel mai potrivit.

În ceea ce priveşte rechizitele, tot pe MyKitty.ro am găsit destul de multe produse cu Soy Luna. Site-ul acesta al pisicuţei e destul de trendy 😀 . Uite un penar, o cutie pentru alimente şi o umbrelă. Pe toate le-am găsit căutând „Soy Luna”.

penar caserola umbrela Soy Luna

Acum eşti şi tu la curent cu noutăţile din lumea fetiţelor 😀

4 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  06/09/2016

  daca vrei sa afli tendintele in materie de moda, accesorii si rechizite pentru fete, fa-ti drum la supermarket sau in mall sa vezi parinti alergand innebuniti dupa lucrurile cerute de printese. Alba ca zapada si Cenusareasa sunt expirate deja. Acum e cu Soy Luna, cu Hello Kitty, Elsa, Rapunzel… Abia astept sa-mi mai creasca nepoata sa ma pun si eu la punct in domeniu.

  • Reply

   Ioana Radu

   07/09/2016

   Hello Kitty imi place si mie. Am si prosop de plaja cu ea ^_^

 • Reply

  Dana Ionescu

  07/09/2016

  Hello Kitty forever!

  • Reply

   Ioana Radu

   07/09/2016

   E preferata mea! ♥

Leave a Reply