Te enervează Windows Genuine Advantage (WGA)? Află cum să scapi de el!

Orice computer care are update-urile activate se va confrunta cu Windows Genuine Advantage. Acest update limitează lista de opţiuni a utilizatorilor care au Windows piratat. Mai exact la deschidere apare o fereastră care te informează că sistemul de operare nu este original, ba chiar din când în când (aproximativ din oră în oră) din bara de meniu se deschide un reminder enervant… plus că WGA nu permite afişarea imaginilor pe desktop (deci spaţiul de lucru este mereu negru). Mai jos o să vă explic cum puteţi scăpa de WGA.

Dacă ai Windows XP sau versiuni mai vechi:
Start -> Control panel -> Add/Remove Programs -> Windows Genuine -> Uninstall.
Restart.

Dacă ai Windows 7 (Home Premium, Professional sau Ultimate):
1. Download Windows Loader

2. Deschide Windows Loader şi selectează yes (ca la orice instalare). Se va deschide apoi o fereastră (vezi imaginea de mai jos):

3. Selectează Uninstall. Aşteaptă până ce programul îşi termină treabă apoi restartează computerul.
4. Deschide din nou aplicaţia Windows Loader, selectează yes şi apoi Install.
5. Intră pe windows.microsoft.com/en-US/windows/help/genuine/what-is-validation pentru a revalida Windows-ul. În partea din dreapta a paginii este un buton albastru pe care scrie “Validate now”. Este posibil ca validarea să dureze ceva timp (la mine a durat o oră).
6. Restart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>