Topuri & Liste

10 idei de cadouri de Crăciun 🎀 pentru doamne și domnișoare

By | 08.12.2019 | 0 Comment

Suntem oficial în luna cadourilor. Desigur, cele mai importante sunt înțelegerea celor de lângă noi, sprijinirea lor mai ales atunci când au nevoie și gândurile bune care îi pot ajuta nu doar în prezent, ci pot răsuna în mintea lor pentru mult timp de acum înainte, ca un reminder atunci cânt traversează perioade mai grele. Dar luna cadourilor nu e doar despre asta, despre îndatoririle emoționale pe care le avem cumva față de cei la care ținem, ci și despre daruri propriu zise. Știm acum că Moș Crăciun sunt cei de lângă noi, însă păstrăm obiceiul de a ne oferi câte ceva în dar, poate uneori numai pentru bucuria de a vedea pe cineva că e surprins(ă), că nu se aștepta. Indiferent de motivul pentru care pregătiți cadouri, m-am gândit să pun la cale o listă cu 10 idei pentru aceia dintre voi care nu știți ce să (mai) luați și anul acesta 😀 . În ideea asta am pregătit 5 idei de cadouri de Crăciun sub 50 de lei și 5 idei cu prețuri mai mari de suma asta, ca să împac cât mai multe categorii de cumpărători ^_^.

5 idei de cadouri de Crăciun sub 50 de lei

5 idei de cadouri de Crăciun sub 50 de lei

1. SpiriTime Bath and Body Christmas Cracker
Este un set format din 3 mini produse, mai exact un gel de duș hidratant, o cremă de corp nutritivă și o cremă de mâini hidratantă. Este o ediție limitată special creată pentru perioada Crăciunului.

2. Vivian Gray Red Christmas
Un alt set în ediție specială de Crăciun, însă acesta e format din produse în cantitate standard, a câte 250ml fiecare. E vorba de un săpun lichid cremos și o loțiune pentru mâini.

3. Garnier Repairing Care
Pentru că brand-ul acesta este unul dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite, am ales să vă arăt și un set de la ei pe segmentul acesta de produse de îngrijire a corpului. Setul e format din loțiune intensiv regeneratoare pentru piele foarte uscată, cremă de mâini regeneratoare și antiperspirant.

4. Rexona Orchid Fresh
Dacă darul pe care urmează să-l pregătiți este pentru o doamna sau domnișoară căreia îi place rozul și/sau aroma orhideelor, atunci setul acest de la Rexona poate fi o idee bună. E destul de practic, fiind format din gel de duș și antiperspirant.

5. Garnier Bio Lemongrass
Un nou set Garnier la categoria asta cu idei de cadouri sub 50 de lei, însă de data aceasta e vorba de produse pentru îngrijirea tenului. Setul este format din gel de curățare a tenului și cremă hidratantă pentru ten normal spre mixt.

5 idei de cadouri de Crăciun peste 50 lei

5 idei de cadouri de Crăciun peste 50 lei

1. Victoria’s Secret Bombshell
Dacă tot vorbim azi de cadouri pentru femei, se cade să includem în lista asta și un set Victoria’s Secret. Cel din imagine face parte din gama Bombshell (gamă cu note florale și fructate) și conține apă de parfum, ulei cu sclipici, gel de duș, lapte de corp, apă de parfum travel size.

2. Bioderma Sébium
Pe segmentul de îngrijire a tenului, Bioderma este unul dintre cele mai îndrăgite brand-uri. Gama Sebium este dedicată tenului mixt, iar setul din imagine este format din gel de curățare, apă facială pentru reechilibrare și cremă hidratantă.

3. Makeup Revolution Ultimate Brush Collection
Orice fată pasionată de make-up primește cu drag seturi de pensule 😀 , iar acesta de la Makeup Revolution e ambalat chiar foarte frumos.

4. NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease
Un cadou pe care mi l-am făcut chiar eu luna trecută, de la mine pentru mine ^_^. E vorba de un set de 12 super rujuri lucioase de la NYX. Îl recomand cu mare drag!

5. L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein
Iată și un set pentru îngrijirea profesională a părului, fiind vorba de șampon pentru regenerare și mască regeneratoare, ambele fiind concepute pentru părul foarte deteriorat. Acum câțiva ani am primit cadou un astfel de set, iar de atunci am folosit aproape numai produse profesionale pentru îngrijirea părului, cam atât de mult mi-a plăcut, motiv pentru care nu ezit să recomand aceste produse.

Toate cele 10 cadouri prezentate mai sus se găsesc pe site-ul Notino.ro, unele dintre ele având și transport gratuit. De altfel, pentru cine dorește să ambaleze frumos cadoul de Crăciun pentru persoana căreia urmează să-i fie oferit, poate opta în coșul de cumpărături pentru ambalare cadou 🌸. Cutiile disponibile pentru ambalare cadou sunt de diferite culori (la alegere), toate având închidere magnetică și o fundă frumoasă din satin, astfel imaginea de ansamblu fiind specială.

Cheers!

Leave a Reply