Muzică, Topuri & Liste

10 piese pe care le ascult în perioada asta

By | 31.03.2020 | 0 Comment

Ia, că mi-a venit o idee! Într-o discuție scurtă de ieri cu Decebal recunoșteam că de multe ori eu habar nu am ce să mai ascult. Radio nu-mi mai merge în mașină, că mi-au rupt antena copiii de la bloc cu mingea. La televizor mă uit rar și atunci nu apuc să dau pe vreun program cu muzică. Iar pe youtube intru de obicei când vreau să caut ceva anume și, să zicem, mă uit un pic la ce e nou, dau play 20 de secunde, nu mă prinde și, poc!, dau x.

Dar azi, pentru că mi-a apărut o piesă bună în feed (un remix, de fapt), m-am gândit să pun de-o listă cu 10 piese pe care le ascult în perioada asta, o listă care poate fi de ajutor pentru aceia dintre voi care sunteți exact ca mine, neștiind de multe ce să mai ascultați. Mai toate piesele pe care le ascult sunt ori găsite în feed-ul de facebook sau instastory (le mulțumesc prietenilor mei de acolo pe această cale 🙏), ori descoperite cu Shazam atunci când dă vecina muzica tare 😅 (o știu doar din vedere, dar ascultă exact ce trebuie).

1. A Boogie Wit da Hoodie – Numbers feat. Roddy Ricch, Gunna & London On Da Track

2. Linkin Park – In The End (Mellen Gi & Tommee Profitt Remix)

3. Mark Stam – Dependenta mea

4. Roxen – Cherry Red

5. MAJOR., Cierra Ramirez, C-Kan – Love Me Ole (Latin Remix)

6. ANTONIA – Lie I Tell Myself

7. DJ Dark & Mentol – Clandestina (Extended)

8. Dua Lipa – Physical

9. Beyoncé ft Jack White – Don’t Hurt Yourself

10. Click x UDDI – Noptile calde (prod. by Style da Kid)

Cam astea-s cele 10 piese pe care le-am promis încă din titlu. Acum mult muuult timp am mai făcut eu astfel de liste, dar treptat unele materiale de pe youtube ajung să fie date jos, altele să fie restricționate pentru anumite țări, astfel că decis să scriu titlul și deasupra fiecărui video pe care l-am postat aici (just in case).

Cheers! & have fun!

Leave a Reply