În general sunt o “fată de treabă”, tolerez multe chestii, sunt răbdătoare și înțelegătoare, însă sunt și cazuri în care simt nevoia să intervin cu o opinie pentru a clarifica lucrurile. Desigur, nu fac asta neîntrebată, nu mă trezesc și-mi spun că azi e timpul să îmi impun punctul de vedere. E o atitudine pe care simt că trebuie să o am atunci când partea plină a paharului e mai generoasă decât cea goală. Când e vorba de haine pentru gravide, la fel ca în multe alte cazuri, intervin niște preconcepții. Le-am trecut cu vederea o vreme, însă azi chiar îmi fac timp pentru a nota câteva rânduri despre ele. Totodată, dacă este ceva ce spun despre haine pentru gravide și credeți că este greșit, vă invit să-mi lăsați comentarii și sunt convinsă că împreună vom ajunge la un numitor comun.
1. “Pot fi purtate doar în perioada sarcinii”
Prima preconcepție pe care am întâlnit-o când e vorba de haine pentru gravide este cea legată de faptul că ar fi o investiție care nu se merită pe motiv că aceste haine pot fi purtate maxim câteva luni. În primul rând, hainele pentru gravide pot fi purtate și în perioada de după naștere, înainte ca trupul să revină la forma inițială, ajutându-ne practic să acoperim ceea ce vrem să acoperim, până ce fitness-ul va da rezultatele dorite. În al doilea rând, hainele pentru gravide pot fi purtate și de persoane care nu au fost vreodată însărcinate, dar cărora le plac hainele cu mai mult volum ori bluzele de tip baby-doll (știm foarte bine că acest model predomină pe segmentul hainelor pentru gravide). Așadar investiția se merită, aceste haine putând fi purtate pe o perioadă mai lungă de timp.
2. “Sunt prea scumpe”
A doua preconcepție în ceea ce privește hainele pentru gravide este că ar fi prea scumpe. Știți cum e asta? Ca atunci când avem salariu minim pe economie, rate la bancă și vrem să ne luăm ultimul model de iPhone. Ei bine, hainele de gravide sunt scumpe doar atunci când ne referim la cele din magazine de top, sumele trecute pe etichete nefiind în concordanță cu veniturile noastre. Ca majoritatea chestiilor, există totuși variante de magazine pentru fiecare buget. Dacă, de exemplu, comparăm prețul unei perechi de pantaloni pentru gravide de pe site-ul mydressing.ro cu prețul unei perechi de pantaloni pentru gravide dintr-un magazin scump din mall, desigur că vedem o diferență de preț. Însă exemplul nu l-am dat întâmplător (fapt ce va fi îmbucurător pentru unele persoane). Pe mydressing.ro se găsesc haine de calitate pentru gravide, de la brand-uri precum Zara, s.Oliver, Levi’s și Tom Tailor, cu mențiunea că acestea sunt produse de tip outlet și SH.
Daca ai imaginatie si zambetul mereu pe buze poti face orice haina sa arate frumos pe tine. Am vazut multe gravidute imbracate frumos.
Mare adevar zici :D.
uite aici pot sa spun ceva ce nu pot spune pe blogul meu. Cand cumnata mea a fost insarcinata, nu mi-a placut deloc faptul ca sotul ei o incuraja sa poarte pantalonii de dinainte de sarcina prinsi cu un elastic sau bluze stramte pentru ca nu avea el chef sa investeasca bani in haine pentru gravide. Poti sa-ti dai seama ca nici geaca nu i-a luat si purta o geaca de-a lui? Dar si ea fraiera. Mie mi s-ar fi parut injositor. Si nu sunt chiar saraci lipiti, daca ma intelegi. La cateva luni dupa asta si-au luat calculator de 5000 de lei si ifoane amandoi, dar vorba ta… haine pentru gravide sunt prea scumpe…
Eu am foarte multe hainute pentru gravide din perioada in care imi purtam cu drag si bucurie mandrele. Sa stii ca pe unele le-am adaptat la forma mea actuala…ma refer aici la camasi si rochii, pe care le accesorizez cu o curea si arata perfect!