Women's World

3 idei de cadouri de 8 martie potrivite indiferent de vârstă

By | 04.03.2020 | 2 Comments

Mi-am cumpărat recent niște produse, iar pe altele le-am primit cadou. Folosindu-le relativ des m-am gândit că ar fi bune de dat ca exemplu sau ca punct de reper pentru darurile pe care le vom oferi cu ocazia zilei de 8 martie, fie că sunt daruri pentru mame, pentru surori sau pentru cele mai bune prietene. Toate cele 3 sugestii pot fi cadouri de 8 martie pentru doamne și domnișoare de orice vârstă / se pot adapta. Ca să nu fac introducerea ca pe o poveste fără sfârșit (avem nostalgici pe aici? 😀 ), haideți să vedem care sunt ideile promise încă din titlu:

• Creion de buze + ruj

nyx professional lingerie ruj lichid mat si creion de buze - idei cadouri de 8 martie

Asta e ceea ce mi-am cumpărat singurică luna trecută, adică un creion de buze și un ruj lichid mat, și-s atât de bucuroasă de achiziție încât e o plăcere să o folosesc drept prim exemplu de cadou. Indiferent de brand-ul spre care vreți să vă îndreptați, mixul de creion de buze și ruj este unul bun pentru că denotă feminitate și faptul că susținem ideea că femeile trebuie să-și facă timp pentru a se îngriji, oricât de puțin. Până la urmă 8 martie despre asta este, despre celebrarea feminității, a femeii de pretutindeni, indiferent că are 20 sau 70 de ani. Iar rujul se numără printre produsele de beauty care sunt folosite chiar și de persoanele care nu obișnuiesc să se machieze.

Sugestia mea, ca de fiecare dată când scriu despre rujuri, este să faceți o mică analiză a culorilor pe care le folosește persoana pe care urmează să o surprindeți cu un cadou, să vă uitați pe facebook și pe instagram la ce nuanțe de ruj folosește și să alegeți ceva similar. Astfel vă asigurați că îi va plăcea cadoul.

Ceea ce mi-am luat eu singurică sunt două produse NYX. Nu intenționam să le iau de la același brand, dar așa s-a nimerit uitându-mă pe site-ul Notino după creion și ruj în nuanța nude. Creionul este nuanța “Nude Beige”, iar rujul lichid mat este “NYX Lingerie Satin Ribbon”.

• Paletă de farduri

the 24karat nudes maybelline paleta de farduri - idei cadouri de 8 martie

Machiajul e o adevărată nebunie de câțiva ani, chiar dacă el există ca tehnică de înfrumusețare încă de dinainte de vremurile în care trăia Cleopatra. Chiar și eu, care nu sunt tocmai adepta paletelor de farduri și folosesc astfel de produse o dată pe săptămână sau chiar mai rar uneori, mi-am dorit foarte foarte mult o paletă. La scurt timp de la lansare, 24karat Nudes de la Maybelline nu se mai găsea în magazinele fizice. Prietenul meu mi-a făcut o surpriză și mi-a comandat-o de pe net. Încă de atunci paleta aceasta de farduri este preferata mea ♥.

Desigur, nu e bătut în cuie că paleta de farduri 24karat Nudes este cea pe care trebuie să o cumpărați și voi pentru a o oferi cadou. În funcție de buget puteți cumpăra una mai scumpă sau una mai ieftină, una cu mai multe nuanțe de farduri sau una cu mai puține, una cu nuanțe nebune sau una numai cu nuanțe cuminți ș.a.m.d.

Ideea este că indiferent de vârstă majoritatea femeilor își doresc să arate bine și din punct de vedere estetic, ca o completare a modului în care se îngrijesc de suflet și de minte deopotrivă.

• Parfum, apă de parfum (EDP) sau apă de toaletă (EDT)

perceive avon edp

Grija față de sine se simte și prin prisma aromelor în care femeile aleg să se îmbrace. Parfumurile, apele de parfum și apele de toaletă fac toate parte din categoria produselor care complimentează feminitatea unei persoane, dar în același timp spun și câte ceva despre personalitate. Aflați care este categoria olfactivă care o atrage/definește cel mai mult pe doamna/domnișoara căreia doriți să-i faceți cadoul, iar apoi surprindeți-o!

Am pățit și eu să fiu surprinsă în mod plăcut cu un astfel de dar, de ziua mea, chiar la începutul acestui an, de unul dintre colegii de la master. Nu știam dacă se cade să primesc darul, dar a refuza un cadou este de regulă un semn de lipsă de respect, astfel că am mulțumit pentru el și chiar m-am bucurat de faptul că a fost vorba de Perceive de la Avon, aroma mea favorită de la Avon de mai bine de 10 ani.

***

Cred că unul dintre avantajele lunii martie este că putem oferi mici sau mari atenții, în funcție de buzunar, persoanelor de sex feminin pe care le apreciem, admirăm și/sau față de care ne simțim datoare într-un fel sau altul. Personal aleg lucruri cu prețuri mici și medii, astfel încât să îmi ajungă banii pentru mai mult de o singură surpriză, să le pot arăta femeilor frumoase și hotărâte din viața mea că apreciez că ni s-au intersectat drumurile. În fond, pentru asta sunt darurile, pentru a concretiza cuvinte de apreciere sau, în unele cazuri, pentru a spune ceea ce nu putem pune în cuvinte.

Cheers!

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  04/03/2020

  Îmi place foarte mult paleta de farduri.

  • Reply

   Ioana Radu

   10/03/2020

   Ma bucur sa aud asta, deci am ales bine ^_^.

Leave a Reply