Diverse, Topuri & Liste

3 mașini care-mi plac

By | 20.03.2021 | 4 Comments

Materialul de azi o să fie interesant. Pe de o parte pentru că cele 3 mașini care-mi plac sunt atât de diferite între ele, iar pe de altă parte pentru că sigur va fi o plăcere să recitesc aceste rânduri peste, să zicem, vreo 5-10 ani. Nu mă supăr dacă o să am pe atunci gusturi mai bune decât acum. How could I? Aș putea chiar să adaug că nu mă supăr nici dacă o să am una din ele… This a joke 😀 ? Ar fi chiar fericire să am una din mașinile de mai jos pe numele meu, dar am însă planuri mai mari decât un upgrade pe partea auto. Așa că, până una alta, doar întorc capul pe stradă când văd mașinile acestea trei de mai jos.

✨ Audi TT ✨

Mare iubire cu modelul TT de la Audi. Prima oară când am văzut unul în micul oraș în care am crescut a fost cam în urmă cu 15 ani. Mi se părea de pe atunci, când nu știam nimic despre mașini, că este cea mai frumoasă și că nimic n-o poate egala. Încă mai este în topul celor mai frumoase mașini, pentru mine. Mi se pare că îmbină eficient caracteristicile sport cu design-ul elegant. Ok, în general orice model Audi reușește să facă asta, însă alt lucru special pe care eu îl văd la TT este că îmi seamănă, e o esență tare într-o formă mică. Deși în prezent conduc un Forester, marea mea iubire rămâne Audi TT. Într-o zi sigur o să-mi cumpăr unul.
Am avut, însă, de-a lungul anilor, o dilemă în privința lui. Nu știu de ce acest model, TT-ul, costă mai mult comparativ cu alte modele de la Audi (cu același an de fabricație și caracteristici similare). Costă mai mult și în comparație cu modele similare de la alte brand-uri. Nu am reușit să îmi dau seama de ce e mai piperat, dar știu că în continuare îmi doresc unul și într-o zi o să semnez contract vanzare cumparare masina fix pentru acest model.

✨ Peugeot 508 2020 ✨

Excuse me… Or don’t. It doesn’t even matter. Oricât de multe discuții apar în jurul autoturismelor franțuzești, am condus Peugeot câțiva ani și știu ce poate, cât de bine se mișcă și ce experiență frumoasă de șofat oferă. E drept, Peugeot-ul nostru e o ediție limitată, semnat Pininfarina, un 406 coupe fantastic care întrece multe autoturisme. Multe modele apărute ulterior la același brand arată bine, însă 508 din 2020, să recunoaștem, este printre cele mai frumoase. Cu toate astea, nu cred că mașinile atât de noi mi se potrivesc mie. Prefer ceva mai… între vechi și nou, chiar dacă pot nimeri câteva probleme sub 1-2 martori bord.
De ce nu simt că o mașină nouă e de mine? În caz că o găsesc julită în parcare (am pățit-o în trecut, trăim în România unde oamenii nu lasă bilet cu nr. de telefon pentru reparații), măcar să nu jelesc trei zile.

✨ Aro ✨

Hell, yeah! Întotdeauna mi-a plăcut Aro. Întotdeauna! Chiar de dinainte să-mi placă Audi TT. Acum, în 2021, Aro mi se pare că este deja o mașină clasică. Dacă putem admira o Dacia 1110 bine întreținută când o vedem pe șosea, de ce n-ar fi la fel și cu Aro? Mi se pare chiar mai impunătoare. Sincer, dacă aș avea mulți bani și mi-aș permite mai multe mașini, mi-ar plăcea foarte mult să am un Aro în care să bag o grămadă de bani și să-l fac să arate impecabil. Sunt ca restauratorii de automobile, îmi sclipesc ochii când văd un Aro cu potențial.

Things being said… Vă încurajez să-mi spuneți în comentarii 3 mașini care sunt pe sufletul vostru ❤.

4 Comments

 • Reply

  Ela

  21/03/2021

  Ce ma bucur ca ai deschis subiectul. Nu prea am cu cine discuta lucrurile astea :)))

  Si eu stiu foarte clar care sunt cele 3 masini in topul preferintelor mele: 1. Toyota C-HR Hybrid, pentru ca a coborat din viitor ca aspect, dar mama mama ce pret 2. Peugeot 508, cu plafon de sticla si automata, si deja vorbim de preturi foarte bune, 3. Honda Civic, micuta, draguta.

  Foarte multi ani m-a incantat Citroen C4 Coupe. Dar acum vreau neaparat ceva cu 4 usi.

  • Reply

   Ioana Radu

   21/03/2021

   Si Honda Civic imi place foarte mult ♥. Ne facem garaj comun, ce sa mai :)).

 • Reply

  Florin

  24/03/2021

  Stii cum e, o mașină bună să fie, pe care te poți baza, cred că asta contează cel mai mult. Aaaa și să ai bani de combustibil să vezi lumea-n lung si-n lat! That’s the secret!

  • Reply

   Ioana Radu

   30/03/2021

   True story! 😀

Leave a Reply