Diverse

3 modele de gresie de exterior pentru stiluri diferite

By | 21.09.2020 | 1 Comment

A spune despre ceva că este frumos e în mod cert o subiectivizare. Pentru că frumosul este diferit în ochii fiecăruia dintre noi. Și e firesc, uman, chiar sănătos faptul că lucrurile stau astfel. Cum ar fi arătat lumea asta mare dacă tuturor ne-ar fi plăcut exact aceleași lucruri, cu aceleași detalii. Și ce mod mai bun de a vorbi despre ceva dacă nu prin exemple? Azi o să mă folosesc de 3 imagini cu locuințe pentru a exemplifica faptul că frumosul e diferit pentru fiecare dintre noi, raportându-mă per total la un singur detaliu – gresie de exterior. Pare puțin, dar spune multe.

Fiecare detaliu e despre noi. Fiecare alegere pe care o facem este ceva care vorbește despre noi. Ce gresie de exterior aș alege eu sau tu sau persoana x este, desigur, una dintre acele alegeri.

Hai să vedem ce scoatem azi joben…

1. Stilul minimalist & luminos

stilul minimalist luminos design exterior gresie de exterior alba

Încep cu ceea ce îmi place mie cel mai mult. Sticlă care permite luminii naturale să invadeze camerele și mult alb ori culori deschise/luminoase (precum bej sau nuanțe pastelate). Cu cât mai luminos, cu atât mai bine. Iar dacă imaginea de ansamblu este una simplă, minimalistă și rece, I’m all in! Pentru o astfel de imagine, ca să păstrez liniatitlului și a ideii generale a articolului de azi, s-ar potrivi de minune gresie de exterior albă, mată, care să fie o combinație între piatră și gresie porțelanată.

2. Stilul cald, tradițional

stilul cald si traditional design exterior

A doua latură a triunghiului alegerilor de azi e despre accente calde, detalii tradiționale, un stil care să ne ducă cu gândul la “acasă”, acel loc în care s-ar strânge toată familia măcar din când în când. Imaginea cred că am găsit-o la fix pentru a sugera aceste detalii. În cazul acesta, fără niciun dubiu, o gresie de exterior bej sau maro este alegerea ideală. O nuanță care să ne ducă cu gândul la nuanțele calde ale pământului, la spații matriceale din cărți cu povești, chiar la povești în sine.

Personal acesta nu-i un stil care să mi se potrivească mie, pentru că stilul cald și tradițional vine la pachet cu multe detalii și culori. Eu sunt mai simplă :D. Dar, cum am specificat și mai la-nceput, e firesc și sănătos ca “frumosul” să însemne ceva diferit pentru fiecare dintre noi.

3. Stilul minimalist & întunecat

stilul minimalist intunecat design exterior

I’m half in. Îmi place stilul minimalist și întunecat, cred că sunt zile în care m-aș simți bine într-o casă cu pereți vopsiți în culori închise, cu mobilă neagră cu auriu. Sau gri închis cu verde închis și argintiu. Aș simți că momentele grele sunt mai puțin întunecate decât cuibul care oferă atâta liniște și care îmi aparține, iar culorile închise ar bloca răutățile prin forța lor nescrisă. Numai că sentimentele astea ar fi valabile doar uneori, pentru că sunt adepta OCD-ului și vreau să văd tot ce se află în jurul meu, inclusiv un fir de praf sau o dâră de pix – libertăți pe care doar niște culori deschise mi le permit. În altă ordine de idei, totuși, o pardoseală închisă la culoare n-aș exclude-o, așa cum e frumoasa gresie de exterior neagră mată porțelanată Undefasa Lenox Black.

Cheers! Pentru toate gusturile diferite pe care le avem, diferite și frumoase în unicitatea lor și în ceea ce ne transmit.

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    21/09/2020

    Mulțumim pentru informații.

Leave a Reply