3 modele de oglinzi boeme pentru baie

În perioada aceasta sunt cu lucrări prin casă şi, printre altele, drumurile m-au purtat şi către accesorii pentru baie. Scriu acest material pentru căam găsit 3 modele de oglinzi pentru baie din categoria celor boeme, pe care le vedem poate în bîile hotelurilor de lux sau ale restaurantelor cu un anumit cod. Toate cele trei sunt oglinzi de perete, acestea fiind cel mai des întâlnite, indiferent că vorbim de baia din propria locuinţă sau de baia unui hotel. Iată cele 3 modele de oglinzi petru baie moderne care mi-au atras atenţia şi pe care mi le-am imaginat într-un decor extravagant:

1. oglinda cu ramă aurie cu detalii curbate
Liniile curbe au farmecul unor vremuri de aur, perioade de timp în care totul se învârtea în jurul familiilor regale. O oglindă cu rama aurie cu linii curbe este o piesă extrem de frumoasă într-o baie al cărei design are şi alte detalii regale. Puteţi vedea mai jos un model de oglindă care se încadrează aici, cât şi o baie în care s-a mizat pe o astfel de oglindă.

oglinda-aurie-de-perete

sursă foto: www.virusupdate.info/vintage-bathroom-remodel-pictures/

sursă foto: www.virusupdate.info/vintage-bathroom-remodel-pictures/

2. oglinda dreptunghiulară cu ramă aurie
Pentru persoanele care nu sunt suficient de sensibile încât să opteze pentru o oglindă rotundă, ovală sau cu altă formă ce implică linii curbe, o oglindă dreptunghiulară este alegerea perfectă. Eu mă încadrez aici, fiind un om mai rezervat şi mai strict, iubind liniile drepte şi modul în care acestea se îmbină formând unghiuri perfecte de 90 de grade. O oglindă dreptunghiulară cu ramă aurie lată şi impunătoare este tot un model vintage şi extravagant, însă este o piesă mai sobră comparativ cu oglinda de la punctul 1. Şi preţul ei este pe măsură – aproximativ 800 de lei la Homex.ro.

oglinda-antica-aurie-de-perete-leaf-of-faith

3. oglinda dreptunghiulară cu ramă maro
Pentru persoanele care nu se împacă bine cu auriul există varianta de oglindă extravagantă cu ramă maro. Aerul ei este la fel de boem, însă dincolo de faptul că este o oglindă baie fără pic de auriu pe ea, această piesă are şi avantajul de a costa mult mai puţin decât cele două de mai sus, preţul ei fiind de 92 de lei (45×60 cm). Personal aceasta este preferata mea. Nu pentru că este mai accesibilă din punct de vedere financiar, ci pentru că nu sunt o iubitoare a auriului şi, desigur, pentru că are forma dreptunghiulară.

oglinda-rectangulara-vintage-maro

Există multe modele de oglinzi baie şi multe păreri în legătură cu acestea, însă cel mai important este să alegem modelul potrivit pentru noi, oricât de diferite ar fi gusturile noastre faţă de cele ale altor oameni. E important să-ţi placă ce vezi în fiecare dimineaţă în care intri în baie cu ochii pe jumătate închişi, te speli pe dinţi şi pe faţă, te dai cu cremă şi cu alte poţiuni magice şi apoi pleci spre muncă. E important să îţi placă ceea ce vezi şi în oglindă, nu doar oglinda în sine, însă îmi voi face timp şi pentru un material pe tema aceasta cât de curând. În goana după modele frumoase de oglinzi am dat şi peste un material cu sfaturi în privinţa accesoriilor mai mărunte. Şi eu cred că detaliile contează şi, repet, e important să ne placă în primul rând nouă ceea ce alegem.

3 comments on “3 modele de oglinzi boeme pentru baie”

  1. Pentru baia mea de la bloc, chiar nu s-ar incadra niciuna, dar i-as gasi eu alt loc, pe un hol spre exemplu.

  2. uf, intr-o baie boema, asa cum ai numit-o tu, cred ca si eu ca as vrea o astfel de oglinda. Eu am o cada clasica, un mobilier de baie ieftin, nu se pupa cu ele. Dar cine zice ca sunt neaparat oglinzi pentru baie? Ca si eu, ca si Lamiita, le-as vedea puse si prin alte incaperi. Pot? Pot?

    1. Ioana Radu says:

      Evident ca poti ^_^. Oglinzile frumoase pot fi puse oriunde :D .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>