Review produse & servicii, Women's World

3 mofturi pe care am dat banii și nu regret

By | 12.09.2020 | 2 Comments

Noi, persoanele de sex feminin, cred că putem recunoaște la unison că cel puțin o dată am dat banii pe mofturi de produse, chestii de beauty ori make-up de care ne puteam lipsi, dar pe care însă le-am luat cu sau fără a ezita înainte. Uneori am regretat alegerile făcute, alteori nu. Azi, pe blog, e despre 3 alegeri pe care nu le regret și cred că au fost niște mofturi bune, le-am găsit utilitatea chiar dacă ele nu sunt “esențiale”. E vorba de un ondulator de păr, o loțiune de stilizare a părului și o mascara. Ok, la preț întreg mai mult ca sigur nu mi le-aș fi luat, dar am prins o campanie de reduceri și… s-a întâmplat să îmi sară singure în coș :)). Here they are:

babyliss pro ondulator triplu ysl mascara kerastase lotiune modelare termica a parului Notino

1. Ondulator de păr BaByliss PRO

Long story short: Am o cutie plină cu produse pentru stilizarea părului de la brand-uri diferite, adică 3 plăci profesionale pentru păr, o perie rotativă, două ondulatoare clasice, două uscătoare pentru păr și un set de bigudiuri velcro rollers. Dar de ceva vreme nu mi-am mai făcut bucle cu placa și nici cu ondulatoarele clasice, pentru că nu prea îmi mai plac buclele spiralate, iar cu bigudiurile am nevoie de mult timp ca să se așeze bine buclele acelea bogate și rotunde. Cel mai mult de la o vreme îmi plac buclele wavy, acelea lejere care se mai numesc și Beach Wave Curls. Am învățat să le fac și cu placa normală, dar nu-mi ies toate la fel. Până când am aflat că există un ondulator special pentru astfel de bucle, numit și “ondulator triplu”.

Și mi-am căutat un astfel de ondulator, am tot căutat, m-am uitat la review-uri, am cântărit prețurile și caracteristicile… și mi-am salvat link-ul de la unul marca BaByliss din gama PRO. Săptămâna asta, grație campaniei de reduceri de la Notino, l-am prins la preț chiar mai bun și l-am luat. Numele lui întreg este BaByliss PRO Hi-Def Waver BAB2469TTE. Azi l-am testat la repezeală, la temperatura minimă, și tot au ieșit niște bucle lejere în valuri. Gotta appreciate that.

2. Loțiune de stilizare a părului Kérastase

Am mai avut-o, iar acum mi-am cumpărat-o din nou. Kérastase este unul din brand-urile de top cu produse profesionale pentru păr. Un pic cam piperate la preț, but totally worth it! De aceea eu nu prea le iau când sunt la preț întreg, ci aștept să prind o reducere oricât de mică. De exemplu campania din perioada asta de la Notino e cu reduceri de până la 25% la brand-urile selectate, printre care s-a nimerit să fie și Kérastase.

Loțiunea de stilizare a părului este u produs menit să proteje părul în timpul coafării termice și totodată să-i ofere rezistență – Miracle reshapable heat lotion with long-wear hold, așa cum scrie chiar pe tubul produsului. Textura e exact de loțiune, ușor parfumată, care se dozează ușor pe păr. Eu aplic cam 2-3 pompițe de produs în palmă, îl distribui cu ambele mâini pe lungimea părului și apoi mă apuc de aranjarea lui (cu ondulator, placă sau alt produs de stilizare termică). Pentru bucle lejere, cum îmi plac mie, e soluția ideală, că nu mai este nevoie să aplic fixativ și să simt părul tare pe parcursul zilei.

Produsul se găsește cu numele Kérastase K L’incroyable Blowdry.

3. Mascara YSL

Hell, yeah! Mascara asta e o fiță, n-am de ce să mă ascund după deget, dar am văzut-o la Ștefania și mi-a tot făcut cu ochiul, mai ales că am mai avut-o în trecut, în urmă cu vreo 2-3 ani. Am făcut pagubă serioasă la comanda asta, că numai scumpiciuni am luat, dar nu regret nicio secundă și niciun leu din cei cheltuiți. Totul e grozav la ea! Tubul este foarte finuț și elegant, metalic, de culoare rose, simplu, fără scris și dulcegării, doar cu logo-ul brand-ului un pic în relief. Iar aplicatorul este curbat, finuț și bogat totodată. Reușește să acopere bine toate genele, să le îmbrace în mascara fără să le încarce. Numele întreg al produsului este Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler.

Nu regret nimic din comanda asta. Nada!! ^_^

Cheers!

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  12/09/2020

  Sa le folosești cu drag!

 • Reply

  Caietul Cristinei

  12/09/2020

  Mascara de la Yves Saint Laurent face o treaba minunata, doar ca eu am genele scurte si gasesc putin dificila folosirea pensulei care mi se pare prea groasa. Este singurul lucru pe care l-as schimba la acest produs. Recunosc ca a fost o fita de moment si ca nu imi permit sa il folosesc in mod frecvent.

Leave a Reply