Women's World

3 nuanțe noi de rujuri la Melkior

By | 30.01.2020 | 2 Comments

Am primit azi pe mail informația că s-au lansat 3 nuanțe noi de rujuri la Melkior Professional și, cum iubesc brand-ul acesta, nu mă pot abține să nu împărtășesc informația și cu voi 😀 . Au multe produse bune, iar drept dovadă a acestei afirmații stau review-urile pe care le-am tot scris despre produsele lor.

Ceea ce am primit pe mail sună chiar așa:

Ziua Îndrăgostiților, fie că este vorba despre Valentine’s Day sau Dragobete, a fost inventată pentru două persoane care se iubesc, așa că Melkior a creat o colecție specială de rujuri care să marcheze aceste evenimente. Întrebările sunt firești: Ce vreau eu? Ce vrea el? Cum să fie ea? Cum să fie el? Ne potrivim împreună?
Așa au apărut cele 3 nuanțe noi de rujuri, în funcție de cum vrea ea să fie: faimoasă, senzuală, mereu tânără. Orice femeie își dorește să poarte un ruj excepțional, mai ales în luna iubirii. În funcție de cum vrea ea să fie, alege rujul respectiv:
• Ruj Mat Velours FAMOUS
• Ruj Mat Velours SENSUAL
• Ruj Mat Velours FOREVER YOUNG

Aici găsiți toate nuanțele 🌸.

3 nuanțe noi de rujuri Melkior - ruj Velours

Noul Ruj Mat Velours învăluie buzele într-o culoare intensă, mată și extrem de rezistentă. Are o textură mătăsoasă care nu usucă buzele și prezintă un efect mat catifelat. Culorile sunt intense și extrem de pigmentate dintr-o singură aplicare. Formula este îmbogățită cu ceruri emoliente și uleiuri hrănitoare care mențin buzele hidratate și catifelate. Are o aromă delicioasă de vanilie și macadamia.

Rujul Mat Velours poate fi aplicat ca atare sau cu ajutorul unei pensule pe buzele curate. Pentru o rezistență mai mare și un aspect bine definit, se recomandă folosirea unui contur de buze înainte de aplicarea rujului.
SFAT! Pentru un aspect impecabil este necesară hidratarea buzelor și se recomandă efectuarea unui peeling delicat în prealabil (ex.: creion exfoliant pentru buze).

Pregătește-te așa cum se cuvine pentru Ziua Îndrăgostiților! Alege cum vrei să fii iubită și lasă-ți buzele învăluite de atingerile catifelate ale noului ruj Velours Melkior! 🌸

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  31/01/2020

  Sunt superbe rujurile.

  • Reply

   Ioana Radu

   31/01/2020

   Da, chiar arată foarte bine. Eu o să vreau să le testez când mai ajung prin Afi Cotroceni, unde au cei de la Melkior unul din magazine ^_^.

Leave a Reply