Women's World

3 nuanțe noi în colecția de oje Holo Nails by Melkior

By | 09.10.2018 | 2 Comments

new Holo Nails by Melkior

În urmă cu aproximativ un an a fost lansată colecția de oje și mini-oje holografice de către cei de la Melkior, perioadă în care am făcut o adevărată pasiune pentru ele. Ba chiar am scris în decembrie anul trecut că-mi doream o astfel de ojă (aici), iar la vreo săptămână după scriam despre sesiunea de cumpărături din AFI Cotroceni (aici) și faptul că mi-am cumpărat una din ojele Holo Nails.

Ei bine, de curând am aflat că vor apărea nuanțe noi în această colecție de oje holografice, ceea ce clar a fost motiv de bucurie pentru mine. Mai exact azi au fost lansate pe site-ul Melkior.ro și în toate magazinele Melkior din țară. Și am intrat deja în posesia uneia dintre noile nuanțe, desigur, că nu se putea altfel ^_^. Dacă prima pe care am ales-o a fost Magic Dust, adică auriul acela cuminte pe care l-ați văzut în articolul de anul trecut din decembrie (dacă ați intrat pe link-ul din primul paragraf), de data aceasta… din noile nuanțe am tot una cuminte. Se numește Holograviolet, iar dacă o vedeți doar în sticluță pare închisă culoarea. Și mai pare sidefată în moduri în care nici eu n-aș cumpăra o ojă. Dar dacă o vedeți în realitate… damn!

Holograviolet - Holo Nails by Melkior

Holograviolet - Holo Nails by Melkior

Holograviolet - Holo Nails by Melkior

Holograviolet - Holo Nails by Melkior

Holograviolet este o nuanță cuminte, un mix între lila, violet și puțin gri. Și are în ea particule holografice, adică particule de sclipici care efectiv strălucesc. Știu că auriul pe care mi l-am cumpărat anul trecut mi se părea potrivit pentru sărbătorile de iarnă, însă violetul acesta ce face parte din noile nuanțe merge de minune și toamna. Nu e nici cald, nici rece, ci e undeva între ele, ca o tranziție între anotimpuri, dar totuși o nuanță versatilă, acest Holograviolet fiind potrivit persoanelor cu orice subton al pielii (ceea ce e mare lucru).

Sticluța standard are 15ml și costă 40 de lei.
Sticluța mini are 4,5ml și costă 15 lei.

Eu am făcut o pasiune pentru ojele de la Melkior Professional. În primul rând sunt mulțumită de calitatea lor, fie că vorbesc de cele mate, cele lucioase, cele sidefate sau cele holografice (am din toate 😀 ). Rezistă bine pe unghii și sunt foarte pigmentate (de exemplu pentru pozele cu oja Holograviolet din acest articol am aplicat un singur strat). În al doilea rând sunt bucuroasă că există versiuni mini de oje la acest brand, pentru că eu în mare parte numai mini-oje cumpăr. Îmi ajung pentru suficiente utilizări încât să nu mă plictisesc de ele.

Celelalte nuanțe lansate azi sunt Hologranude și Holografeel. Puteți vedea toate nuanțele disponibile pe Melkior.ro

Chestia frumoasă e că tot azi au fost lansate și câteva nuanțe noi de farduri și toate sunt iubibile ♥. Zilele astea ajung la București, că am o programare la un salon din AFI Cotroceni, și o să trec și pe la Melkior să testez cu degețelele noile nuanțe de farduri, să văd care dintre ele fac echipă bună cu nuanța tenului meu. Noile farduri sunt următoarele:

farduri noi Melkior

Așadar sunt 3 nuanțe ultra-metalice (Green Saga, Violet Spell, Delicious Fig) și 2 nuanțe perlate (Sensibility, Sweet Blink). La prima vedere, adică din imaginile de pe site, imagini pe care le-am folosit și eu mai sus pentru colajul cu toate nuanțele, Green Saga și Sweet Blink sunt favoritele mele. Dar o să văd cum stă treaba și după ce le testez pe toate. Adesea îmi cumpăr nuanțe derivate din roz, roșu și portocaliu, astfel că am o colecție frumoasă de farduri din zona asta de culori și sunt foarte sinceră cu mine când merg la cumpărături, încercând să nu mai iau ceva ce am deja, ci să mă orientez către nuanțe care-mi lipsesc – așa cum este Green Saga, frumosul verde închis lansat astăzi 😀 . O să văd la fața locului pe ce mai dau banii :)).

Lots of hugs, my ladies!

2 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  10/10/2018

  Cu ojele nici nu ma omor si nici nu le-am putut incerca pe acestea direct pe unghiile mele pentru ca am gel pe unghii. In schimb, fardurile alea imi cam fac cu ochiul sau cu mana. Green Saga arata senzational si, desi nu am mai purtat de mult verde, pe-asta l-as aborda cu toata dragostea.

  • Reply

   Ioana Radu

   15/10/2018

   Sa-ti zic ce-am facut? Am trecut pe la Melkior doar sa le incerc, sa vad cum sunt si… n-am putut sa plec de acolo fara sa-mi iau Green Saga. Fix pe acesta 😀 ♥.

Leave a Reply