Women's World

3 parfumuri complicate și grozave deopotrivă

By | 23.10.2018 | 5 Comments

Parfumul face parte din acea categorie de lucruri care ne definesc, lucruri care au capacitatea de a spune ceva despre noi. Două dintre particularitățile care contează când vorbim de parfumuri sunt categoria olfactivă și… cantitatea. Da, ați citit bine, cantitatea chiar are și ea ceva de spus în toată ecuația. Dar acesta-i un subiect pe care intenționez să îl ocolesc azi 😀 .

Gama olfactivă din care fac parte parfumurile pe care le alegem contează cel mai mult, aici stând ascunse detalii despre noi. Ne plac aromele fresh, florale, fructate sau lemnoase? Fiecare dintre acestea spune ceva despre sufletul nostru, despre cât de aventuroase suntem sau cât de cuminți, despre ce ne bucură și ce ne lasă reci, despre… Sunt atât de multe detalii care stau întinse în fața noastră și pe care le vedem doar dacă ne oferim timp să citim parfumul persoanei de lângă noi. Uneori câteva secunde sunt suficiente 😉 .

Cu toate astea, sunt și arome care ne pun în dificultate. Trei dintre parfumurile pe care le consider complicate atunci când încercăm să ne dăm seama de caracteristicile interlocutorului sunt acestea:

3 parfumuri complicate și grozave deopotrivă

Pure Purple de la Hugo Boss. Deși brand-ul acesta e celebru pentru creațiile dedicate femeilor și bărbaților puternici, am găsit totuși un parfum dulce în gama lor de produse. Pure Purple m-a cucerit chiar și pe mine, deși de fel sunt adepta aromelor fresh-florale. E ceva aparte la el, ceva ce ne scapă printre degete. Deși e încadrat la parfumuri dulci, aș zice că e mai degrabă un mix dulce & puternic, printre note aflându-se atât ambră cât și piele. În liceu cred că l-am primit cadou și, deși l-am terminat de mult timp, mi-l amintesc și acum ca fiind unul dintre cele mai complicate parfumuri pe care le-am avut, dar și unul dintre cele mai grozave.

Ange ou Demon Le Secret de la Givenchy. Pentru mine nu există parfum care să mă definească mai bine decât acesta. L-am descoperit la scurt timp după ce a fost lansat, undeva la finalul anului 2009, iar de atunci am o relație specială cu el. E complicat prin faptul că e potrivit și în momentele dulci și elegante, cât și în momentele în care trebuie să fiu fermă. Și mai mult ca sigur este și un parfum grozav. Dacă aveți drum prin vreo parfumerie și vreți să mă simțiți mai aproape de voi, pulverizați puțin din acest parfum la încheietura mâinii. I’ll be there with you.

Dolce de la celebra casă de lux Dolce & Gabbana. Este, dacă nu mă înșel, prima esență florală lansată de acest brand, fiind un mix de note romantice și tandre. Dar D&G, la fel ca Hugo Boss, e dedicat în mare parte persoanelor puternice. Dolce este un parfum care ne pune în dificultate prin faptul că, deși persoana care folosește acest mix de arome pare să fie dulce și delicată, s-ar putea ca în spatele parfumului să se ascundă ceva mai mult de atât. Dacă aveți drum pe la Sephora, căutați Dolce în zona cu parfumuri Dolce & Gabbana și verificați-l 😉 .

Voi ce parfumuri considerați că-s complicate și grozave totodată? ♥

5 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  24/10/2018

  La parfumuri eu stau destul de prost. Nu le stiu pe niciunul din cele 3. ca sa zic drept, mie cred ca imi plac cam toate parfumurile. Adica din tot ce am primit de-a lungul timpului, nu as zice ca a fost vreunul care sa simt ca nu il pot purta. Si, ca s-o zic pe aia dreapta, nici nu prea recunosc parfumurile atunci cand le intalnesc, adica nici pe cele pe care le folosesc. Cred ca am probleme cu nasul, nu?

  • Reply

   Ioana Radu

   25/10/2018

   Ah, nici vorba! 😀 Eu am ajuns sa le cunosc si sa imi dau seama de ele si pe strada pentru ca am o pasiune pentru multe parfumuri si sunt sensibila la unele arome (de la cele orientale de obicei mi-e greata).
   Din pacate, pentru ca unele parfumuri nu-mi plac, pe unele pe care le-am primit cadou am fost nevoita sa le dau prietenelor mele (fiecare si-a ales ce i-a placut). Parfumul nu-i deloc o idee buna de cadou pentru mine.

 • Reply

  Georgiana Popa Vlas

  24/10/2018

  Clar.. Dolce e printre preferatele mele si complicat si nebunesc ! Il ador ! ❤

 • Reply

  Valeria Chertes

  25/10/2018

  Sunt tare curioasa cum sunt aceste parfumuri.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  26/10/2018

  mmm.. nu stiu niciunul din ele cum miroase, nu prea am avut curiozitatea. nu cred ca imi vine in cap vreun parfum complicat si grozav 😀 pentru mine, ce e grozav, e grozav si atat :))

Leave a Reply