Review produse & servicii

3 produse cu plante BIO pentru relaxarea picioarelor

By | 10.07.2019 | 5 Comments

Luna trecută, la începutul verii, cei de la Life Care atrăgeau atenția asupra produselor pentru protecție solară, cât și a celor menite să hrănească și să calmeze pielea în cazul celor care au stat un pic prea mult la soare și s-au ales cu arsuri minore. Ei bine, pentru că vara călătorim mai mult ca oricând, sezonul acesta fiind așteptat cu drag inclusiv pentru plimbările lungi prin oraș la ceas de seară, picnicuri, drumeții și multe alte experiențe “la pas”, cei de la Life Care aduc în atenția noastră câteva produse care să ne ajute să ne relaxăm picioarele și să fim fresh pentru multe alte aventuri. Iată care sunt produsele cu pricina:

1. Komfort Roll cu plante BIO Kräuter®
2. Loțiune antibacteriană pentru picioare, cu plante BIO Kräuter®
3. Cremă de picioare pentru menținerea umidității pielii, cu uree și plante BIO Kräuter®

3 produse cu plante BIO pentru relaxarea picioarelor

Pentru mai multe detalii despre fiecare în parte trebuie doar să mai stați două minute alături de mine 😀 , citind rândurile de mai jos. Sau, dacă vreți și o altă variantă de informare, puteți intra direct pe site-ul https://www.life-care.com/RO/ și să citiți descrierea fiecărui produs în parte. Dar eu zic că dacă tot sunteți aici… să stați un pic cu mine și abia la final să intrați pe site-ul brand-ului, pentru a verifica prețurile și, dacă e cu noroc, eventualele reduceri.

1. Komfort Roll cu plante BIO Kräuter®


Komfort Roll cu plante BIO Kräuter® pentru picioare obosite

Primul tip de produs pentru picioare relaxate și fericite este un roll on micuț, ideal de ținut în geantă sau în rucsac și de aplicat oricând simțim nevoia să îndepărtăm senzația de oboseală și greutate de la nivelul picioarelor. Practic acest produs stimulează circulația sângelui, având la bază un complex de plante BIO, printre care aloe vera, măsline, rozmarin, lavandă, unt de shea și grâu.

Acest roll on este ideal atât pentru persoanele sedentare, fie că e vorba de stat prea mult în casă sau de un job la birou, cât și pentru persoanele active, cu picioare suprasolicitate. Totodată produsul este recomandat și în cazul picioarelor umflate ori cu senzație greoaie, ba chiar și celor care merg mult pe tocuri și simt un disconfort la nivelul gambelor de exemplu. Komfort Roll cu plante BIO Kräuter® de la LifeCare stimulează circulația sângelui și e un prieten de nădejde în multe situații.

Produsul este exclusiv pentru uz extern, adică se aplică direct pe picioare (recomandabil oriunde între gleznă și coapse) și se masează.

1. Loțiune antibacteriană pentru picioare, cu plante BIO Kräuter®


Loțiune antibacteriană pentru picioare, cu plante BIO Kräuter®

Unora dintre voi vă surâde mai mult ideea de relaxare a picioarelor în apă? Există un produs și pentru acest ritual de relaxare a picioarelor. Loțiunea antibacteriană se adaugă în apă caldă, în cantitate mică, urmând ca apoi să țineți puțin picioarele în ea. Împrospătează picioarele obosite și umflate, conferind o senzație de răcorire. Totodată înmoaie și stratul de celule moarte de pe călcâie, astfel că după câteva utilizări se va putea observa o îmbunătățire a aspectului tălpilor.

Datorită conținutului ridicat în extracte din mentă și mușetel provenite din medii controlate biologic, precum și în extracte de eucalipt, roiniță, tătăneasă, hamei și vâsc, loțiunea pentru picioare ajută la relaxarea imediată a picioarelor obosite, a gambelor și gleznelor supuse unei stări de greutate și umflare. În același timp reduce secreția sudorală, îndepărtează mirosul neplăcut al picioarelor, previne apariția bacteriilor și conferă o senzație plăcută de confort și prospețime. Extractul de tătăneasă are proprietăți vitalizante, în vreme ce despre hamei se spune că grăbește procesul de regenerare.

1. Cremă de picioare pentru menținerea umidității pielii, cu uree și plante BIO Kräuter®


Cremă de picioare pentru menținerea umidității pielii, cu uree și plante BIO Kräuter® pentru hidratarea si relaxarea picioarelor

Dacă am avut un produs de tip roll-on, ușor de ținut în geantă, cât și un produs care se folosește pentru relaxarea picioarelor în apă, acum la punctul 3 e vorba despre o cremă pentru picioare. Practic fiecare dintre noi își poate alege tipul favorit de produs pentru picioare relaxate și fericite. Fie că petrecem mult timp cu picioarele în încălțăminte închisă și prin transpirație pielea se deshidratează treptat, fie că e vorba de sandale și adunăm pe picioare o grămadă de praf, se produce la un moment dat un disconfort. Pentru a ne revanșa față de picioarele noastre, cei de la Life Care recomandă să le masăm zilnic cu o cremă pentru menținerea umidității precum cea cu uree și plante bio.

Crema aceasta a fost creată special pentru pielea foarte uscată, crăpată, cu tendințe de îngroșare și inflamare. Despre uree este cunoscut faptul că stimulează circulația sanguină, ceea ce poate ajuta oarecum și la evitarea bătăturilor inestetice și dureroase. În compoziția cremei mai avem ulei de migdale și ulei de luminița nopții, doua ingrediente cu efect cicatrizant, ce stimulează regenerarea epidermei, dezinfectează și reduc inflamațiile. Alte două plante benefice pentru tălpi sunt menta și camforul, ajutând la reglarea transpirației și la eliminarea eventualelor mirosuri neplăcute.

Acum, pe final, că ați descoperit aceste trei produse, toate fiind pe bază de plante , vă puteți face o idee despre care vi s-ar potrivi mai bine în funcție de stilul de viață pe care îl aveți, cât și de preferințele în materie de produse pentru îngrijire. Pentru mine roll on-ul pare cel mai grozav 😀 .

Cheers!

5 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  11/07/2019

  Mi se par produse foarte bune.

 • Reply

  Roman Nicoleta Ana Maria

  11/07/2019

  Am auzit numai lucruri bune despre aceste produse! Sa le folosesti cu placere!

  • Reply

   Ioana Radu

   11/07/2019

   Multumesc! 😀

 • Reply

  O femeie

  13/07/2019

  tocmai mi-am suit picioarele pe un scaun, ca am nevoie. O sa caut si o crema,multumim de recomandari, am de unde porni cautarile.

  • Reply

   Ioana Radu

   24/07/2019

   Cu mare drag! 😀

Leave a Reply