Adv. & Stuff, Women's World

3 seturi de rochii mamă-fiică pentru vara aceasta

By | 28.06.2020 | 1 Comment

Am prea multe lucruri roz pentru o persoană care împlinește curând 30 de ani. Dar, hey!, who’s counting the pink stuff?! Azi nu scriu însă despre roz, deloc chiar, ci vreau să vă arăt câteva seturi de rochii asortate pentru mămici și fetițe și să îmi spun părerea despre ele cu ocazia asta. De ce rochii mamă-fiică și nu altceva? Pentru că și seturile acestea fac parte din zona de stil și cred că trebuie abordat mai des acest topic al asortatului. Toate imaginile cu produse pe care le voi folosi pentru a ilustra articolul de azi sunt preluate de pe site-ul FamFam.ro, un magazin online cu haine pentru toată familia.

rochii mamă-fiică famfam rochii albe

Primul set de rochii mamă-fiică este cu rochii albe simple. Avantajul acestora este că pot fi purtate în combinații diferite, de exemplu: 1) cu sandale lejere și jachetă din denim; 2) cu flip-flops și pălărie la mare ♥; 3) cu ghete negre și jachetă tip biker; 4) cu sandale stiletto, ochelari de soare oversized și poate o geantă mică de designer; 5) cu încălțăminte sport și o sacoșă din bumbac ori din rafie bej. Should I go on? 😀 Da, piesele vestimentare albe și simple au o mulțime de avantaje și cred că sunt printre cele care ne demonstrează adesea că-și merită banii.

rochii de vara cu print floarea soarelui

Pentru cele mai curajoase am ales și un set mai colorat de rochii mamă-fiică. Deși, într-o oarecare măsură, nu cred că e complet o chestie ce ține de curaj purtarea unor piese vestimentare viu colorate, ci ține și de personalitatea efervescentă a unora dintre noi, de optimism, de dorința de a ne colora viața și a o face mai frumoasă prin tot felul de mici detalii. Ultima parte mi se potrivește mie, adică aș purta o rochie înflorată și viu colorată din dorința de a-mi colora unele zile.

Rochiile de vară cu print cu floarea soarelui pot fi purtate cam în tot atâtea combinații câte am enumerat și la rochiile albe de mai sus, numai că ele spun altceva despre noi. Dacă albul ne complimentează latura delicată, imprimeul bogat cu floarea soarelui ne scoate în evidență latura dinamică, ca și cum am avea în suflet un amalgam de artificii.

Și mai am încă o propunere de set de rochii mamă-fiică…

rochie asimetrica cu maneci tip clopot

Acest set este mai serios un pic, pentru mămicile care preferă ținute în culori închise. Pentru că rochia are croiala asimetrică, ea nu este exclusiv elegantă, pentru sandale casual sau sandale cu toc, ci merge până în punctul în care poate fi și ea purtată cu ghete – pentru o ținută asemănătoare celor de festival. Asta consider eu piese vestimentare utile, unele pe care le putem purta în mai multe combinații, astfel încât să le îmbrăcăm de multe ori și să merite investiția. În mod clar nu regretăm că am cumpărat o rochie pe care am purtat-o de multe ori, ci mai degrabă le regretăm pe acelea care se dovedesc a fi mai greu de purtat și le scoatem din șifonier probabil o singură dată, pentru vreun eveniment.

O altă veste bună, dincolo de faptul că toate modelele de rochii de mai sus pot fi purtate în mai multe combinații stilistice, este că cele 3 seturi de rochii mamă-fiică sunt de fapt rochii care se cumpără separat, în funcție și de vârsta copilului, dar și în funcție de noi, pentru că unele poate nu avem încă un copil și totuși ne-am dori o astfel de rochie, fără să fie nevoie să o luăm la pachet cu una mai mică :D. Așadar e chiar inspirat faptul că ele pot fi achiziționate separat.

Personal, mi-am propus ca treptat să port rochii din ce în ce mai des, astfel că voi mai scrie și alte materiale despre astfel de piese vestimentare și o să mai împărtășesc treptat și alte modele frumoase cu voi.

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Cristina Dragomir

    12/07/2020

    rochiile albe cred ca sunt cele mai cautate in sezonul estival. Merg de minune si prin oras, dar mai ales la mare. Si nu are cum sa nu atraga atentia un cuplu mama-fetita imbracate la fel. Nici modelul floral nu e urat, doar ca am o preferinta pentru alb in ultima vreme.

Leave a Reply