Diverse, Women's World

3 site-uri cu reduceri reale de Black Friday

By | 16.11.2018 | 2 Comments

Știu că e greu să găsim reduceri reale de Black Friday și, dacă vă încălzește cu ceva, chiar și în străinătate sunt umflate prețurile reale ale produselor astfel încât reducerile să pară consistente (deși nu sunt). Ei bine, în calitate de shopaholică, știu câteva site-uri din România unde an de an sunt reduceri pe bune de Black Friday.

1. HNIcosmetice.ro

16-17-18 noiembrie
HNIcosmetice este un magazin online cu produse profesionale pentru păr, de unde se aprovizionează și persoane care lucrează în saloane. Anul trecut au fost reduceri de 40% la majoritatea produselor de pe site. Îmi amintesc că mi-am luat un șampon Oro Therapy Diamante de un litru și o mască de păr Fanola Nutri Care (de ambele am fost super mulțumită și le recomand cu drag, în cazul în care vreți să încercați produse profesionale pentru păr și nu știți exact ce să luați). Anul acesta au reduceri de până la 50%. Reduceri reale! Știu prețurile de la ei pentru că sunt clientă de 3 ani.

reduceri reale de black friday

2. BottegaVerde.ro

16-17-18 noiembrie
Bottega Verde este un brand italian foarte îndrăgit care a ajuns și pe piața din România în urmă cu doar câțiva ani. Eu am încercat multe produse de la ei de-a lungul timpului și am făcut o pasiune pentru cele dedicate îngrijirii corpului. De fiecare dată când dau comandă la ei îmi iau cel puțin un gel de duș pe care nu l-am încercat încă, deoarece îmi doresc să testez cât mai multe arome dintre cele pe care le au ♥. Reducerile de Black Friday de anul acesta sunt de până la 82%. Deși au reduceri frumoase pe tot parcursul anului, de Black Friday sunt chiar mai frumoase, astfel că în fiecare an mi-am comandat câte ceva la preț redus (reducere reală, pentru că le știu prețurile, fiind clienta lor de câțiva ani). 😀

reduceri reale de black friday

3. Elefant.ro

14-15-16 noiembrie
La Elefant a venit mai devreme Black Friday anul acesta. Pe mine, cel puțin, m-a cam prins pe picior greșit, pentru că abia acum, când scriu acest material, am intrat la ei pe site să văd perioada reducerilor și am descoperit că de fapt azi e ultima zi. Desigur, încă mai am timp să văd dacă-mi iau ceva, în funcție de lista de produse de care am nevoie. Nu-i timpul trecut. Dacă voi nu apucați totuși să prindeți ultima zi de reduceri serioase de la ei, măcar să-i țineți minte pentru anul viitor 😉 .

reduceri reale de black friday

2 Comments

 • Reply

  Dragomir

  22/11/2018

  De pe Hni cosmetice stii ca imi luam si eu produse, dar am descoperit altele de curand, asa ca nu le-am urmart oferta. In schimb, de pe Elefant am luat si eu cateva jucarii si, de la Bottega Verde m-am ales cu niste produse de machiaj si cateva oje care imi plac tare mult. Si, in general, sunt site-uri pe care am avut parte de reduceri consistente in fiecare an, fara sa stau treaza toata noaptea sau sa ma bat sa intru pe site si sa ma trezesc cu stoc epuizat.

  • Reply

   Ioana Radu

   01/12/2018

   Iti multumesc ca ai confirmat informatiile notate de mine, pentru ca stiu ca unii oameni sunt sceptici (mai ales cand e vorba de reduceri de black friday). Stiu ca si tu ai folosit multe produse de pe site-ul HNI, ca citeam de drag review-urile de pe blogul tau ^_^. Ba chiar cred ca tu m-ai corupt sa incerc ceva de la Fanola.

Leave a Reply