Women's World

3 tipuri de gene false pentru ocazii complet diferite

By | 12.02.2020 | 1 Comment

Eu nu prea eram cu genele false înainte. Adică îmi cumpărasem un set de gene cu bandă și un set de gene magnetice, ca să “le am” pentru evenimente, dar nu le folosisem niciodată pentru că mi-era un pic teamă că nu aș ști să le aplic. Între timp am fost model pentru o fată care a învățat tehnica aplicării genelor fir cu fir și, boom!, m-am trezit că port gene false zi de zi. La început a fost un pic ciudat, dar după câteva zile parcă mă vedeam mai frumoasă când mă uitam dimineața în oglindă. Totuși, genele respective erau finuțe, de zi cu zi, astfel că tot aș alege niște gene cu bandă pe care să le fi aplicat la evenimente. Și dacă tot m-am aprins așa de tare pe subiectul acesta, am zis să împărtășesc asta cu voi și să vă arăt 3 tipuri de gene false pentru ocazii complet diferite ♥.

1. gene false cu aspect natural

gene false cu aspect natural

Stilul clasic de lolită se obține cu genele false cu aspect natural. Sunt gene rare, dar care reușesc să ofere puțin volum genelor noastre naturale, suficient încât să atragă atenția asupra ochilor și în același timp să nu pară că am intervenit cu trucuri de beauty. Stilul “woke up like this”, ca și cum ne-am fi trezit dulci, simpatice, frumoase.

Acest tip de gene, cu aspect natural, ce pot fi cu ușurință integrate în machiajul de zi cu zi de fiecare dintre noi, sunt purtate de vedete precum Jessica Alba, Scarlett Johansson și Ariana Grande. Dacă vreți să obțineți un look asemănător cu al lor, puteți opta pentru gene Foreverlash Faux Mink Scarlet.

2. gene false cu aspect sexy-dramatic

gene false cu aspect sexy-dramatic

Când e vorba de gene cu banda cu volum, bogate si de un negru intens, vorbim implicit de machiajul de eveniment sau de cel “de zi cu zi” al vedetelor. Oferă intensitate privirii și reușesc să pună în evidență orice nuanță de ochi și aproape orice formă. Cu toate astea, genele false cu aspect sexy-dramatic nu se potrivesc oricărei personalități, ci mai degrabă celor efervescente.

Acest tip de gene este purtat intens de surorile Kardashian&Jener, dar și de vedete precum Lady Gaga și Jennifer Lopez. Un model similar este Faux Mink Monaco de la Foreverlash. Ele se prind destul de ușor cu lipici gene, un adeziv special creat pentru așa ceva.

3. gene false tip fantezie

gene false tip fantezie

Și în sfârșit ajungem la preferatele mele, genele false tip fantezie. E adevărat că le vedem foarte rar spre deloc în cercurile noastre de oameni normali 😀 , însă în cercuri mai înalte ele nu sunt neobișnuite, fiind văzute la prezentări de modă ori folosite la diferite ședințe foto. Genele false tip fantezie sunt tot de tip bandă, precum cele de mai sus de la punctele 1 și 2, aplicându-se la finalul machiajului cu adeziv special pentru gene false. Ele au însă impactul cel mai mare, motiv pentru care sunt folosite în domenii creative, pentru a se crea anumite iluzii și/sau pentru a ne duce cu gândul la anumite povești/personaje.

Cei de la Foreverlash au și modele de gene false cu bandă tip fantezie, iar două dintre acestea sunt cele folosite de mine în colajul de mai sus, adică 109 Sweet Pink și 106 Wild Fantasy. Pe cele roz le-aș cam vedea într-un clip Nicki Minaj, iar pe cele cu model leopard le văd ideale pentru o prezentare de modă cu temă safari. Ori, de ce nu, ambele sunt ideale pentru a experimenta de Halloween 😉 . Păcat că mai avem totuși destul de mult până în octombrie…

Sper că v-a plăcut materialul de azi și că v-am inspirat pe alocuri, mai ales dacă nu ați purtat până acum gene false. Sunt de încercat, măcar o dată în viață 😀 , la un eveniment special.

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    12/02/2020

    Cel mai mult îmi plac genele false cu aspect natural.

Leave a Reply