Women's World

3 tipuri de machiaj care arată mai bine cu gene false

By | 23.02.2021 | 0 Comment

Sunt momente și momnte, ocazii și ocazii. În general sunt pro machiaj puțin, finuț, cât mai natural, dar trebuie să recunosc că sunt și tipuri de machiaj care arată mult mai bine cu gene false. Practic, genele false de tip bandă pentru asta există, pentru a da profunzime privirii și a întregi machiajul cu anumite ocazii. Pentru că, sincere să fim, prea puține dintre noi sunt acelea are poartă gene false de tip bandă în viața de zi cu zi (pentru cazurile acestea există extensiile fir cu fir care țin 2-3 săptămâni).

Machiajul smokey eyes

3 tipuri de machiaj care arată mai bine cu gene false

De cele mai multe ori machiajul de tip smokey eyes se face cu fard negru, mult negru care să dea acea senzație de smokey (fumuriu, privire intensă, accentuare). Însă acest tip de machiaj se poate realiza și cu alte culori închise, de exemplu burgundy, maro, verde închis, albastru marin, violet ș.a.m.d. Smokey eyes necesită aproape de fiecare dată aplicarea de gene false sau, în caz contrar, vreo 3 straturi de mascara. Dar alungirea genelor și trucarea volumului prin aplicarea mai multor straturi de mascara nu mai este o opțiune atât de populară de când genele false sunt atât de “la îndemână”, ușor de aplicat, ușor de îndepărtat și pentru orice tip de buget – puteți verifica prețurile în magazinul online Forever Lash. Pentru că aplicarea de gene oferă un aspect mult mai curat și mai elegant decât încărcarea genelor naturale cu prea multe straturi de mascara.

Machiajul glam

Dacă ne place machiajul în care accentuăm buzele prin rujuri foarte bine pigmentate, în culori puternice, atunci ochii trebuie să aibă și ei un detaliu finuț care să ofere echilibru întregului machiaj. Aplicarea de gene false este adesea cea mai simplă soluție.

Dacă, însă, atunci când e vorba de evenimente ne place mai degrabă un machiaj foarte colorat al ochilor sau un cut crease executat impecabil, atunci genele false sunt de nelipsit. Machiajul complex al ochilor este uneori incomplet fără gene false. De reținut este că prin gene false nu mă refer exclusiv la cele extrem de bogate, ci și la gene false finuțe, care pot doar să dubleze genele naturale și doar să vină cumva în completarea lor, pentru a oferi mai multă profunzime privirii și pentru a întregi machiajul fără a mai fi nevoie de macara.

Machiajul nude

Machiajul cu nuanțe calde de pământ, care tinde spre natural, arată mai bine cu gene false atunci când suntem în căutarea unui look de lolită. Niște gene false din par natural, simple, cu volum mic, sunt ideale pentru orice machiaj nude. Uneori și privirea poate să fie delicioasă ^_^.

Cheers, my ladies!

Leave a Reply