Women's World

3 tricouri și o rochie de la Femme Luxe

By | 05.07.2020 | 1 Comment

M-am mai cumințit cu rochiile, crezând că am destule, și am decis ca la comanda curentă să optez mai mult pentru tricouri, fiind mai practice, dar și pentru că simțeam nevoia de câteva modele noi în garderobă. Things being said… Am făcut poze cu toate cele patru produse atât pe umeraș, cât și cu ele pe mine / purtându-le, în eventualitatea în care asta vă ajută să vă faceți o idee mai clară despre ele. Pozele și detaliile despre fiecare în parte sunt mai jos:

1. Tricou “California, Santa Monica”
L-am ales pe acesta din două motive. În primul rând pentru că mă duce cu gândul la locuri frumoase văzute numai în filme (deocamdată), cu vibe-ul acela frumos și relaxant de vacanță, iar în al doilea rând pentru că nuanța de verde-mentă este una dintre favoritele mele (alături de negru, turcoaz și cam toată gama de nuanțe de roz).

Este un tricou lejer, casual, care poate fi purtat cu o pereche de pantaloni din șifon (chiffon) precum cei turcoaz din poza mea), dar poate fi purtat și cu pantaloni din denim, colanți tip biker, ori chiar suprapus peste o rochie (mă știți, port adesea rochii cu tricouri). Materialul e surprinzător de bun ținând cont că am dat destul de puțin pe tricou. Cred că este produsul meu preferat din comanda aceasta la Femme Luxe Finery.

Blue 'California' Graphic Print T-Shirt

2. Tricou “Champion”
E cam aceeași croială ca la tricoul verzui de la punctul 1 și materialul la fel de bun. Deși movul nu e printre culorile mele favorite, nuanța aceasta cumințică, pudrată, mi s-a părut simpatică. E numai bună de colorat un pic altfel zilele de vară și nu numai. Pentru sâmbete și duminici relaxante, acasă sau în plimbări cine știe pe unde, tricoul acesta e ideal. Nici el n-a costat mult, nu mai știu exact prețul, dar oricum sub 50 de lei.

Lilac 'Champion 96' Slogan Print Short Sleeve T-Shirt

3. Tricou “California, Santa Clara”
Tot cu însorita Californie, dar de data asta e vorba de alt oraș al statului. Dacă Santa Monica este situat pe coasta Pacificului în comitatul (un fel de județ la ei) Los Angeles din statul California, acest Santa Clara de pe tricoul numărul 3 este un oraș mai mare, situat în comitatul California din statul California. O mică nebunie :D, dar una cu mult soare, vară 365 de zile din an, un loc ideal pentru mine. Poate cândva o să scriu pe blog chiar de pe meleagurile alea.

În altă ordine de idei, tricoul acesta este cel mai puțin favorit dintre toate produsele actualei comenzi la Femme Luxe. Spun asta pentru că e transparent și un pic cam prea lung, mai ales că eu sunt minionă. Iar ca grad de potrivire pentru vară aș zice că e așa și așa. Nu e din bumbac prin care pielea să respire în voie, ci este dintr-un material moale, ca un bumbac cu ceva sintetic în el. Mi se pare mai degrabă potrivit de purtat seara, când e mai răcoare. Sau prin casă :D.

Stone 'Santa Clara' Graphic Print T-Shirt

4. Rochie albă cu o singură mânecă
Nu știu dacă vă pare cunoscută, dar dacă da, atunci e mult posibil să fie pentru că mi-am cumpărat în trecut fix același model pe varianta de culoare neagră. Mi-a plcăut foarte mult cea neagră și m-am gândit că ar fi o idee inspirată să optez și pentru rochia albă cu o singură mânecă și accent pe umăr. Din păcate materialul alb este un pic transparent. Nu prea e genul de rochie la care să adaug jupă, pentru că materialul se așează foarte bine pe corp și aș risca să o stric. Cred că o voi purta doar seara, când nu bate lumina naturală și nu mai este transparentă :)). De frumoasă ea este frumoasă, iar albul este exact nuanța care trebuie.

White One Shoulder Padded Bodycon Mini Dress

Tricourile pe care le-am luat, cât și multe alte modele, se găsesc la categoria t-shirts de pe site-ul femmeluxefinery.co.uk, iar rochia albă este din categoria mini dresses. Eu mi-am mai luat de-a lungul timpului de pe acest site și pantaloni, seturi de loungewear, cât și multe multe rochii. Cred că punctul lor forte sunt de fapt rochiile, pentru că cine are răbdare să caute dă de multe modele frumoase la prețuri bune. Coletele vin din UK cam în 10 zile, unele mi-au sosit și mai repede, iar altele în vreo 12 zile. În mod sigur o să-mi mai iau rochii de la ei. Nu prea mai sunt de acord să sparg mulți bani pe haine, pentru că ori le port de câteva ori și mă plictisesc de ele, ori chiar nu are rost să dăm o căruță de bani pe niște lucruri care oricum se demodează. Foarte rar îmi iau ceva scump de îmbrăcat. Lucrurile de la Femme Luxe sunt extrem de decente la prețuri, adică majoritatea rochiilor pe care mi le-am ales au fost sub 100 de lei.

Vă doresc și vouă ce îmi doresc și mie, adică să aveți parte de zile frumoase! Iar la shopping norocul să găsiți ceea ce vă doriți.

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    11/07/2020

    Foarte frumoase hăinuțele,sa le porți cu drag!

Leave a Reply