Women's World

4 accesorii care merg bine împreună @ stiluri diferite

By | 17.10.2020 | 0 Comment

Vorbeam recent cu cineva despre faptul că fac shopping online suficient încât să fi învățat până acum toate datele cardului meu pe dinafară. Toate datele, inclusiv numărul cardului, cel format din 16 cifre :D. Scriu mult despre diverse produse, dar înainte de a scrie despre fiecare magazin fac cel puțin o achiziție din acel loc. Mai rar, doar, e vorba de vreun magazin din care n-am cumpărat (încă), dar care mi-a ieșit în cale și ceva de acolo mi-a atras atenția. Azi, atenția mi-au furat-o câteva accesorii care merg perfect împreună. Toate sunt finuțe ♥ și se potrivesc mai multor stiluri vestimentare. Pe toate le-am găsit pe Elefant.md, dar ar trebui să fie disponibile și la noi, pe Elefant.ro.

accesorii pentru tinute dragute

pretty outfits tinute dragute

Un parfum feminin cu note florale, un ceas metalic rose și alte două accesorii metalice (lănțișor și cercei) care să echilibreze balanța. Adică oricât de simpatic ar fi un parfum floral, accesoriile metalice îl echilibrează. Se împletesc frumos notele olfactive cu cele vizuale.

Avantajul celor 4 accesorii, adică ceasul, lănțișorul, cerceii și parfumul (pentru că și parfumul este catalogat uneori ca fiind un accesoriu al nostru) este că ele se potrivesc multor stiluri diferite. Eu am ales să ilustrez articolul cu 5 ținute, pe care le vedeți mai sus.

1. Rochia albă simpatică se încadrează la stilul de lolită, care cucerește adesea ușor, fără eforturi. E dulce, cuminte și jucăușă pe alocuri.
2. Rochia neagră pe corp, cu decolteu, este pentru fetele și femeile sexy, care știu ce vor și care nu lasă nimic să stea în calea lor, muncind mult pentru tot ceea ce își doresc.
3. Outfit-ul din mijloc este unul casual-elegant, poate cel mai des întâlnit dintre toate, motiv pentru care cele 4 accesorii sunt cu atât mai grozave, că pot fi purtate chiar și la ținute obișnuite. Stilul acesta vestimentar este adoptat adesea de fetele practice din mediul urban, mai ales orașe mari, unde sunt nevoite să parcurgă un drum destul de lung între locuință și serviciu.

4. Ținuta a patra este una elegantă de zi, un stil reprezentativ al doamnelor și domnișoarelor care provin adesea din familii bune. Uneori și noi, cele “obișnuite”, adoptăm acest stil, dar viețile pline nu ne permit, ca timp și/sau ca bani, să arătăm mereu ca și cum am fi decupate din reviste ^_^.
5. Ultimul stil vestimentar, all black, este unul dintre preferatele mele. Încălțăminte lejeră, pulover supradimensionat, up-do hairstyle și ochelari de soare. Perfect cât să trecem cu brio (și cu stil) chiar și prin zilele extrem de aglomerate.

Cam astea sunt cele 5 stiluri vestimentare diferite la care mixul de accesorii prezentate merge de minune. Nu-i obligatoriu ca parfumul să fie Dolce Garden sau chiar vreun altul din categoria parfumuri Dolce Gabbana, ci poate fi orice alt parfum feminin floral care vă place vouă. La fel și cu restul accesoriilor. Eu am ales pentru articol ce-mi place mie, un model metalic rose din multele ceasuri Michael Kors, o pereche de cercei cu șurub din metal rose și cu pietricele albe + un lănțișor subțire cu pandantiv Fossil. Lănțișorul cred că mi-l iau curând, deci e mult posibil să-l vedeți în viitoare poze de-ale mele 😀 .

Mi-ar plăcea să reușesc să-mi fac timp să scriu mai multe astfel de articole pe blog. Îmi place să găsesc produse și/sau combinații de produse care pot fi purtate/folosite de mai multe ori. Pentru că am dat de multe ori în trecut banii pe lucruri inutile, pe care nu aveam la ce să le asortez și care au sfârșit prin a fi purtate o singură dată sau deloc. Prefer cumpărăturile mai inteligente. O să mai scriu despre lucruri care merg bine cu stiluri diferite.

Cheers!

Leave a Reply