4 ape de toaletă pentru bărbaţi care ştiu ce vor

Întotdeauna m-au atras bărbaţii care ştiu să-şi aleagă parfumul sau apa de toaletă. Şi întotdeauna am întors capul după cineva atunci când am simţit o aromă impunătoare, privind cu admiraţie, poate chiar şi dorinţă. Nu ştiu care sunt efectele parfumului (d.p.d.v. medical) asupra creierului, dar ştiu ce simt când trece pe lângă mine un bărbat care miroase bine (conform standardelor mele). Mi-ar trebui pagini întregi dacă ar fi să notez ce simt şi, mai ales, cum simt în mometele respective. Aleg însă să las mai jos o listă cu 4 ape de toaletă care eu cred că sunt potrivite bărbaţilor puternici, care ştiu ce vor şi care iau ceea ce li se cuvine. De ce ape de toaletă şi nu parfumuri? Pentru că e vară, iar aromele apelor de toaletă sunt mai fine, mai uşor de digerat când soarele arde deasupra noastră.

1. Eros by Versace
Eros este un mix bun de arome, un mix câştigător care-l ajută să fie prezent în lista aceasta a apelor de toaletă pentru bărbaţi care ştiu ce vor. Această apă de toaletă este una dintre puţinele care-mi plac de la Versace. Este o combinaţie de lămâie, mentă, măr (note de vârf), ambroxan, tonka, geranium (note de mijloc), muşchi, cedru, vetiver şi vanilie (note de bază). Caută-l în parfumerii şi testează-l, iar dacă-ţi place şi nu e la reducere nu uita să verifici şi aici, căci adesea au campanii de reduceri destul de bune (eu mi-am luat Armani Si şi este original).

Versace Eros

2. Acqua di Gio by Giorgio Armani
Ştiu că este o apă de toaletă pe care o cunoaştem cu toţii, însă nu degeaba s-a menţinut în topul preferinţelor de-a lungul anilor. Pentru mine, Acqua di Gio este apa de toaletă a bărbatului contemporan care nu şi-a pierdut masculinitatea, fiind admirat din plin pentru această calitate. Zâmbesc uşor de fiecare dată când simt aroma asta. So soooo manly.

Acqua di Gio Giorgio Armani

3. Invictus by Paco Rabanne
Aroma îmi aduce aminte de Manchester, căci acolo am descoperit pentru prima oară apa de toaletă Invictus şi m-am îndrăgostit iremediabil de notele marine amestecate cu grapefruit, iasomie şi ceva note lemnoase. Personal, aroma de grapefruit este preferata mea, drept pentru care acest produs de la Paco Rabanne mi se pare cel mai reuşit dintre toate (remarcă personală, desigur).

Invictus Paco Rabanne

4. Dior Homme by Christian Dior
Apa de toaletă Dior Homme este potrivită bărbaţilor mai eleganţi, iar aici nu mă refer strict la cei la costum, ci la acei bărbaţi care au ceva aparte în felul cum vorbesc şi cum se poartă. Un grad ceva mai ridicat de bune maniere şi educaţie (ambele merg totuşi mână în mână). Ce e aşa de special la acest produs de la Dior? Conţine esenţă de iris şi cacao, două elemente cheie ale mixului care-l compun. Dă-i o şansă când zăreşti un tester şi s-ar putea să te surprindă şi pe tine în mod plăcut. S-ar putea chiar să te surprinzi cumpărându-l. ;)

Dior Homme Christian Dior

Tu ai folosit vreuna dintre aceste 4 ape de toaletă?

5 comments on “4 ape de toaletă pentru bărbaţi care ştiu ce vor”

 1. Daca nu ma inseala pe mine memoria tu chiar ai filat la un moment dat o reducere la Invictus si parca l-ai si achizitionat intr-un final. UN rasfatat baiatul asta de iti sta alaturi, zau!

  1. Ioana Radu says:

   Iti aduci bine aminte ^_^.

 2. Delia says:

  Al meu foloseste, printre altele si Dior – cumparat de mine, evident :)) E faain si sexy. ( si al meu si parfumul :))

  1. Ioana Radu says:

   Mi-a placut in mod special ultima parte a comentariului tau :D .

 3. mie-mi place mult 1 million de la paco rabane, desi il are toata lumea, dar si le male de la jean paul gaultier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>