4 idei de cadouri de Crăciun pentru copii

Până mai anul trecut mă pregăteam pentru Crăciun de prin septembrie-octombrie, astfel încât să am timp să achiziționez toate cadourile pe care mi le propuneam să le ofer. Au fost ani în care am reușit să fac peste 20 de cadouri și bucuria din suflet a fost pe măsură atunci când le-am dăruit cu “no strings attached”. Dar anul acesta este primul în care am cheltuieli foarte mari pe partea medicală, așa că nu-mi mai rămân prea mulți bani. De fapt, nu-mi mai rămân deloc, dar rup eu câțiva de undeva pentru că… îmi doresc ca măcar celor mici din familie să le iau cadouri de Crăciun. N-am eu copii, dar îmi place să-mi răsfăț nepoții și copiii prietenelor mele. Chiar și atunci când nu mă dau banii afară din casă. E un… nu știu cum să-l pun în cuvinte… zâmbetul de pe chipul lor atunci când despachetează surpriza și entuziasmul că au primit ceva ce și-au dorit… de neprețuit! Anul acesta răsfoiesc oferta de cadouri de Crăciun copii pe giftforyou.ro, având deja salvată în telefon o mini-listă de dorințe a celor mici.

Ce cadouri de Crăciun pentru micuți am găsit până acum care să-mi placă și totudată să fie în concordanță cu lista din telefon?

Ceas cu Minnie Mouse. Cineva tocmai a învățat să citească ceasul și e tare încântată de asta, drept pentru care am avut cerință specială să găsesc un ceas cu prietena lui Mickey. Și am găsit :D .

Un alt cadou de Crăciun pentru copii este ghiozdanul cu minion pentru grădiniță. Deși nu sunt o adeptă a produselor cu minioni, că le-am cam văzut deja peste tot, cred că ghiozdănelul de mai jos e chiar simpatic, departe de kitch-urile pe care le vedem la tot pasul.

ceas-pentru-copii-minnie-mouse

Tot la categoria cadouri Crăciun copii de pe site-ul giftforyou am găsit și un penar Converse. Ăsta-mi place și mie, dar e totuși cam mic pentru a-l folosi pe post de portfard. Știu, mi s-a mai spus, când e vorba de copii nu contează brand-ul și nu e necesar să scotem o sumă dublă sau triptlă din buzunar pentru un produs doar pentru că e de la o firmă bună. Știu. Dar mai știu că, deși adulții spuneau asta și pe vremea mea, eu tânjeam după un ghiozdan Nike sau un fes Converse.

Al patrulea și ultimul cadou de Crăciun pentru micuți (ultimul din lista de azi) este e simpatică umbrelă cu Elsa din animația Frozen. Dacă pe vremea mea noi eram pasionate de Sailor Moon, în prezent Elsa este favorita fetițelor. Și… când vreodată a fost rău să îndeplinim o mică dorință? Credeți că prințesele n-au nevoie de umbrele pe măsură? ;)

penar-simplu-neechipat-converse

Cam astea sunt 4 dintre cadourile de Crăciun pentru copii. Se încadrează în cerințele lor, dar bifează și standardele mele de calitate. De ce îmi place să țin cont de ceea ce își doresc copiii? E simplu, pentru că și eu am primit de-a lungul anilor multe cadouri pe care nu mi le doream. De aceea prefer să-i întreb ce-și doresc. E o situație win-win. Eu mă bucur că am găsit cadourile potrivite, iar ei se bucură că primesc ceea ce și-au dorit.

4 comments on “4 idei de cadouri de Crăciun pentru copii”

  1. pacat ca nu mai sunt la gradinita ca tare mi-ar fi placut ghiozdanelul ala cu minion. Eu mergeam la gradinita cu rucsac din panza. Ce vremuri! O sa arunc si eu un ochi pe categoria cadouri pentru copii ca am doua nepoate mici pentru care trebuie sa cumpar cate ceva de Craciun.

  2. Diana Ion says:

    Si mie imi place sa cumpar din timp cadourile, mai ales pentru cei mici. O umbrela are nevoie si fetita mea cea mica, atat de draga i-a fost cea pe care i-am cumparat-o anul trecut, incat a folosit-o si in casa pana a reusit sa ii rupa niste spite :)))

  3. Mihaela says:

    Ideile de cadou sunt foarte faine si cred ca Dragos ar fi incantat de un ceas cu MICKEY Mouse.

  4. Luiza F says:

    Foarte simpatice :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>