Women's World

4 outfit-uri lejere și feminine ce includ teniși

By | 16.03.2019 | 1 Comment

Am prins curaj când am văzut că a început să se încălzească afară și am început să mă uit entuziasmată pe net la ținute lejere de primăvară și de vară (nu m-am putut abține să nu merg atât de departe, că doar vara e anotimpul pe care-l aștept mereu cu drag). Și pentru că de curând mi-am cumpărat o nouă pereche de teniși (albi simpli), plus faptul că mai vreau o pereche de genul cu talpa groasă, care e în trenduri încă de anul trecut și e un model ce se menține și printre preferințele de anul acesta, mi-am zis că ar fi inspirat din partea mea să fac câteva combinații pornind chiar de la teniși. Am intrat pe un singur site, unde am găsit mai multe perechi de teniși cu talpa groasă, care-s acum la mare căutare, și am ales rochii și alte piese vestimentare care să meargă cu ei. Sunt curioasă care e combinația voastră preferată, așadar vă aștept cu drag părerile în comentarii 😀 .

Am să fac o paranteză și am să admit că la ținute pentru băieți nu prea mă pricep. Știu că printre cei care mă citiți sunt și persoane de sex masculin, însă trendurile din zona asta nu sunt chiar printre chestiile la care mă pricep, drept pentru care alegerea pantofilor și a pieselor vestimentare pentru voi vă revine în totalitate. Îmi cer scuze că nu pot fi de ajutor pentru ambele tabere. Cândva poate voi remedia situația asta, cine știe :D.

1. Neversea mood

neversea mood outfit

Rochia cu lunii sau dungi orizontale în combinația de culori marinărești ne duce evident cu gândul la mare. Dacă îi adaug o jachetă din denim alb și o pereche de teniși cu imprimeu în nuanțe acvatice mă duce inevitabil cu gândul la festivalul Neversea ce se ține anual pe litoralul românesc și aduce laolaltă iubitori ai muzicii dornici să nu lase nicio ocazie de sărbătorire a libertății și tinereții să le scape. Într-un an am zis că sigur ajung și eu acolo.

Piesele din outfit se găsesc toate pe miniprix.ro cu următoarele denumiri și prețuri: Rochie din bumbac 1904001012 (49 lei), Jachetă casual din demin 1823925040 (59 lei) și Teniși Sixtyseven cu șireturi și talpă înaltă (59 lei).

2. I’m cute and I know it

cute outfit cu tenisi

Dacă unele dintre voi știți că sunteți drăgălașe, eu vă sugerez să folosiți asta ca pe un atu și uneori să vă îmbrăcați ca atare. Și eu fac parte din categoria asta. Multă vreme mi-am dat silința să fiu mai serioasă vestimentar, ca să par de vârsta pe care o am, dar mi-am dat seama că natura m-a înzestrat cu drăgălășenie și eu n-o folosesc deloc. Așadar lucrurile s-au mai schimbat între timp și nu mă mai feresc să port haine, încălțăminte și accesorii pretty. Rochia și perechea de teniși din imagine se încadrează perfect în descrierea asta, nu degeaba le-am ales fix pe acestea ^_^.

Produsele se găsesc pe miniprix.ro cu următoarele denumiri și prețuri: Rochie cu mânecă scurtă 1909407006 (59 lei) și Teniși cu model brodat 1820010003 (79 lei).

3. Lazy sunday

lazy sunday outfit with sneakers

Duminicile alea de primăvară/vară în care avem chef doar să ne plimbăm prin parc, să mâncăm o înghețată cu rom și efectiv să pierdem vremea relaxându-ne și nefăcând mare lucru… Duminicile alea au nevoie de o ținută lejeră, ceva luat aproape la întâmplare din dulap, precum o rochie comodă din bumbac, un pulover simplu și o pereche de teniși. Ca-n vremurile în care aveam cu 10 ani mai puțin și nu ne păsa de prea multe lucruri…

Piesele din outfit se găsesc toate pe miniprix.ro cu următoarele denumiri și prețuri: Rochie cu umeri goi 1824122062 (39 lei), Pulover tricotat 1905114004 (29 lei) și Teniși Sixtyseven gri cu talpă înaltă (59 lei).

4. Midsommar

midsommar outfit with sneakers

Încă din primul an în care m-am mutat în Suedia am avut ocazia să descopăr cât de important este pentru scandinavi începutul verii astronomice (un fel de solstițiu de vară de la noi). Midsommar este una dintre cele mai importante sărbători din an, ca un festival care strânge oamenii pentru a lua parte la festivitatea întâmpinării verii, ocazie cu care se desfășoară mai multe tradiții. Or fi nordicii oameni mai reci de fel, dar țin destul de mult la istoria lor și la tradiții. O ținută potrivită pentru a celebra vara cum se cuvine este cea compusă dintr-o rochie lungă de culoarea soarelui, o geantă cu aspect mai tradițional și o pereche de teniși lejeri. Sincer, trebuia să adaug și o jachetă sau un pulover, căci serile din Scandinavia sunt destul de reci, inclusiv vara.

Piesele din outfit se găsesc toate pe miniprix.ro cu următoarele denumiri și prețuri: Rochie lungă 1824122036 (49 lei), Geantă Chapa cu aplicații M0267801009 (59 lei) și Teniși Sixtyseven cu șireturi și talpă în contrast (59 lei).

Cam astea sunt cele 4 outfit-uri lejere și totodată feminine pe care le-am promis încă din titlu. Aș fi putut adăuga faptul că sunt inclusiv accesibile, pentru că fiecare dintre ele costă sub 200 de lei, dar putem spune că acesta-i detaliul bonus, pentru acelea dintre voi care v-ați făcut timp să citiți materialul în întregime 😀 ♥.

Lots of hugs!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    16/03/2019

    Sunt foarte faine,toate îmi plac.

Leave a Reply