Review produse & servicii, Women's World

4 seturi loungewear de la Femme Luxe

By | 01.06.2020 | 1 Comment

După experiența plăcută de la comanda anterioară, când cei de la Femme Luxe Finery mi-au oferit ocazia să continuăm colaborarea și eu mi-am ales, printre altele, și un set loungewear (scopul principal fiind de stat prin casă cu el), am prins curaj să-mi aleg alte 4 seturi. Adică am avut ocazia să-mi iau rochii și chestii frumușele, iar eu am optat pentru 4 seturi de stat prin casă. Ce fată cuminte sunt :)). Ce-i drept, cu sau fără pandemie eu oricum stau mult timp în casă, astfel că părerea per ansamblu este că am făcut o alegere bună alegând 4 seturi. Toate sunt diferite, atât în ceea ce privește materialul, cât și modelul. Vi le arăt mai jos pe toate și vă dau și detalii despre ele, cât și poze – atât cu produsele pe umeraș, cât și cu mine purtându-le.

Primul set pe care l-am purtat este un set roz pudrat format din pantaloni lungi și bluză cu mânecă scurtă. Îmi place cel mai mult dintre toate pentru că materialul este finuț și mărimea mi se potrivește (în general am o problemă cu mărimile, pentru că e greu să găsesc XS). Culmea, și spre norocul meu, este că am și o pereche de sneakers Reebok în aceeași nuanță de roz pudrat 😀 . Care erau șansele?

femme luxe finery Rose Short Sleeve Boxy Loungewear Set review

Al doilea set pe care l-am purtat este unul gri închis, tricotat! Văzusem în pozele de pe site, când mi l-am ales, că este tricotat, dar mi-l imaginam a fi dintr-un tricot subțirel, de stat prin casă. Setul este însă dintr-un material gros, ce poate fi purtat chiar și pe afară în zilele mai răcoroase. Eu l-am avut pe mine într-o dimineață când am plecat la București cu niște treabă, iar la întoarcere mi-a fost cald și m-am schimbat în mașină.

femme luxe finery Grey & White Knitted Crop Top Loungewear Set

Al treilea set loungewear este gri deschis, format din pantaloni lungi și bluză cu mânecă lungă, ambele dintr-un material finuț la atingere. Este un pic lărguț pentru mine, dar arată ok per ansamblu, mai ales că mi l-am cumpărat să-l port prin casă. Faptul că aici, în poză, mă vedeți purtându-l afară se datorează întâmplării. Îl aveam la mine de rezervă în ziua în care am plecat de acasă îmbrăcată cu setul gros, cel tricotat. S-a dovedit a fi chiar o idee înțeleaptă să-l iau la mine.

femme luxe finery Grey Long Sleeve Boxy Cuffed Joggers Loungewear Set review

Al patrulea set este all white format din colanți lungi și tricou oversized. Colanții sunt subțiri și se întind bine de tot, deci mărimea XS comandată de mine cred că se potrivește și pentru M sau chiar și pentru L. Chiar și elastecul din talie, pentru că mie mi-e cam larg și a trebuit să mai tai din el. Tricoul, pe de altă parte, mi se pare grozav pentru că e o mărime mare. E dintr-un bumbac super lejer, poate fi purtat prin casă cu brio, ba chiar putem să dormim liniștite într-un astfel de tricou. Este similar tricourilor de băieți. Eu mă simt în el de parcă aș fi împrumutat un tricou de la prietenul meu ^_^. Numai că știu sigur că este al meu, pentru că are eticheta Femme Luxe.

femme luxe finery White Oversized T-Shirt & Leggings Loungewear Set

Personal, cred că fiecare dintre aceste seturi poate fi purtat și afară, în ciuda faptului că sunt de la categoria loungewear, de haine de stat prin casă. Și unele dintre ele merg în mai multe combinații, de exemplu setul alb mi se pare lejer de purtat cu un trench animal print și încălțăminte casual, dar poate la fel de bine să fie combinat cu ghete și geacă neagră din piele sau, de ce nu, cu sacou supradimensionat și sandale cu toc. Singurul inconvenient ar fi faptul că pantalonii sunt transparenți și musai trebuie purtați cu acel tricou oversized, altfel se vede lenjeria intimă 😀 .

În afară de categoria loungewear, unde se pare că am dat iama în seturi, mai ales dacă îl punem la socoteală și pe cel negru din comanda anterioară, cei de la Femme Luxe au și multe alte tipuri de produse, precum rochii/dresses, fuste/skirts și topuri/tops. Mi-am luat până acum pe colaborare și multe rochii, dar și un tricou. În colecția de început de vară am văzut că au apărut mai multe tricouri colorate, cu inscripții care ne duc cu gândul la locuri văzute doar în filme :D, de exemplu California. Sunt șanse mari să-mi iau un astfel de tricou la o comandă viitoare, dacă e pe stoc mărimea mea.

Dintre cele 4 seturi loungewear pe care mi le-am ales în comanda actuală, doar pe cel roz voi continua să-l port pe afară pentru că îmi place cel mai mult dintre toate. Pe cel tricotat îl voi păstra doar pe jumătate, adică bluza/puloverul, iar pantalonii îi voi da pentru că sunt mari de mine. Restul de două seturi chiar vor fi folosite pentru ce au fost ele create, adică loungewear. ♥

Cheers, my ladies!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    01/06/2020

    Foarte frumoase hăinuțele ,sa le porți cu drag!

Leave a Reply