Women's World

5 idei stylish pe care vreau să le încerc

By | 12.11.2019 | 2 Comments

Uneori mă uit la pozele mele și constat că am cam pierdut trenul ăsta, am rămas undeva într-o gară și multe trenduri drăguțe, nebune și interesante deopotrivă au trecut pe lângă mine. Am avut o perioadă în care efectiv nu mi-a păsat de haine, de make-up, de multe lucruri ce țin de partea exterioară. Consideram că nu-i nevoie să țin pasul cu moda, că e doar un carusel al banilor pierduți, că trendurile se schimbă de 4 ori pe an, că ceea ce purtăm acum la anul e oricum demodat… & what’s the point with all that kind of mess, stress and money pit

Dar pe alocuri am avut momente în care am realizat care e rostul. Pierzându-mă ușor prin mulțime mi-am dat seama că atitudinea vestimentară pe care o adoptasem nu mă definea, că personalitatea mea nu e o față comună, că mi-e dor să port ceva ieșit din comun sau măcar ceva “frumi”, să nu mai arăt de parcă exteriorul nu contează și el în toată formula despre personalitate a oricărui om.

În nota asta a lucrurilor mi-au atras atenția câteva idei stylish de pe Pinterest și m-am gândit să le pun aici, pe blog, atât ca un reminder pentru mine, să nu le pierd prin zecile de file salvate la bookmarks, cât și pentru acelea dintre voi care sunteți în căutare de idei de încercat în ce privește moda.

accesorii idei stylish style fashion

1. Detaliile la încheietură. Mi-a atras atenția eșarfa legată sub formă de fundă și chiar am una de dimensiuni potrivite pe care aș putea să o port astfel. Nu neapărat și cu un ceas alături (ca să mai las ceasurile să repire un pic), dar să mă văd eu cu fundă din material fluid la încheietura mâinii.

2. A doua chestie de încercat tot ca detaliu este ceasul purtat peste o bluză vaporoasă cu mâneca lărguță. Un pic mai greu de aplicat în perioada asta a anului, fiind noiembrie și destul de rece deja pentru bluze vaporoase, dar ar merge ca primele încercări să le fac și pe materiale mai dense. Nu-i rău să jonglăm un pic.

3. Pulover supradimensionat peste fustă sau rochie scurtă. Ar merge chiar dacă e noiembrie, cu un dres subțire de exemplu sau chiar cu unul cu densitate mare. Deși sunt minionă slăbuță și teoretic ar trebui să mă feresc de piesele vestimentare supradimensionate, recunosc că acestea mă atrag de mult timp – pe de o parte pentru că par (și sigur sunt) extrem de comode, iar pe de altă parte pentru că au devenit un trend de lungă durată (așadar o astfel de achiziție ar putea fi purtată de multe ori, suficient încât să nu-mi pară rău că am cheltuit acei bani).

snake print fusta midi ootd style fashion

4. Ghete cu imprimeu snake. După ce am avut o lungă pasiune pentru animal print (tigru, leopard), care nu mi s-a părut deloc kitch dacă era combinat potrivit (cu mult negru, de exemplu), mai nou am făcut o pasiune pentru imprimeul snake. Am deja o rochie midi cu un astfel de imprimeu, iar acum îmi propun să fac o alegere și mai îndrăzneață și să-mi iau niște ghete cu astfel de model. Am fost mai reticentă până acum cu ghetele, gândindu-mă că sunt mai greu de purtat, mai greu de conceput ținute potrivite pentru ele, însă cu “all white”, “all black” și chiar și cu denim clasic merg parcă de minune. Sper să fiu de aceeași părere și în practică, nu doar în teorie :)).

5. Fustă midi largă. La fel ca puloverul supradimensionat, și fustele cu lungime midi îmi sunt interzise – pentru că sunt minionă și îmi taie vizual din înălțime prin iluzia de segmentare a picioarelor. But I can’t help myself! Îmi plac fustele midi largi (cloș sau în linie A) și vreau neapărat una. Obligatoriu, pentru înălțimea mea, va trebui să o port cu tocuri. Noroc că încă sunt prietenă cu tocurile 😀 .

Acum, pe final, sunt curioasă dacă chiar o să încerc toate cele 5 idei care mi-au atras până acum atenția. Și totodată-s curioasă cât timp o să-mi ia, mai ales că implică și bani (noi achiziții, așa cum sunt ghetele, fusta și puloverul). Nu în ultimul rând… pe voi vă tentează vreuna din cele 5 idei? Dacă da… care dintre ele? 🌸

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  12/11/2019

  Mie îmi plac toate.

  • Reply

   Ioana Radu

   12/11/2019

   Ma bucur sa aud asta, inseamna ca ar trebui sa mai pun la cale astfel de mini-liste cu idei ^_^.

Leave a Reply