Topuri & Liste

5 mașini care îmi plac

By | 11.06.2021 | 0 Comment

Azi, acum pe seară, mă întorceam de la examen cu două colege în mașină, liniștite toate că am terminat sesiunea și că mai avem un singur hop și se încheie și capitolul acesta din viața noastră. Când m-am înscris la master știam în ce mă bag și într-adevăr timpul curge de la sine, însă s-a acumulat o oboseală pe care mi-e greu să o explic. Ei bine, în drumul nostru spre casă, vorbeam de mașini pe care ni le dorim foarte mult și pe care nu ni le permitem; ori nu momentan, dar continuăm să muncim pentru că doar așa trecem de la Dacia Dokker la Audi A5. Just an example. Wink wink!

În trecut am scris un material despre 3 mașini care îmi plac foarte mult, anume Audi TT, Peugeot 508 2020 și Aro. Însă sunt multe alte frumuseți pe care aș da banii după ce închei o altă investiție. Astfel, m-am decis să scriu pe blog care sunt alte 5 mașini care îmi plac.

1. Audi A5
Nu era greu de ghicit, că doar am făcut referire la el mai sus și distribui uneori (nu mă pot abține!) la story pe instagram super poze de pe grupurile de Audi. Îmi plac modele din mai mulți ani și consider că A5 este în general vorbind o mașină elegantă care se îmbină perfect și cu stilul sport. Sinergia perfectă dintre sport și eleganță.

2. Honda Civic
Damn! Întorc capul după Honda fără rușine. Civic este ideală atât pentru drum lung, cât și pentru oraș datorită dimensiunilor sale. Mi se pare că este printre cele mai frumoase mașini sport. Civic, deși nu este o mașină mare, ascunde mulți cai putere.

3. Subaru Impreza
Conduc un Forester de aproximativ un an și mi se pare cea mai confortabilă mașină. Și practică, dar și fantastică. Mi-ar plăcea să am ocazia pe viitor să apăs pedalele și de la Impreza.

4. BMW Seria 1
Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Deși e o întreagă zarvă în jurul acestui brand auto, trebuie să recunoaștem că sunt ceva modele frumoase de masini BMW apărute de-a lungul anilor. Îmi plac și modelele vechi de BMW destul de mult, însă n-aș mai investi într-o mașină dinainte de 2005 pentru că e investiția prea mare pentru recondiționare și întreținere. Cea mai practică și mai simpatică opțiune pentru o fată normală ca mine mi se pare că este însă BMW Seria 1.

5. Audi A3 Sportback
I can’t help myself… Deci fac două liste cu mașini care-mi plac, iar trei dintre toate acele mașini sunt Audi. N-am pic de imaginație, nu? 😀 Hai să nu o numim chiar așa, ci mai degrabă să zicem că mă dau de gol că am un brand auto preferat. Da, am. Probabil o să mai fac și alte liste cu autoturisme și o să mai scriu și despre alte modele care-mi plac de la acest brand. A3 Sportback face cumva parte din aceeași categorie de beauty&beast cu Honda Civic și Subaru Impreza, deci nu e chiar de mirare că îl am pe lista preferințelor. A3 Sportback e o super mașină!

Sunt cât de cât mașini obișnuite. Depinde și de anul fabricației, desigur, dar nu sunt avioane. N-am făcut listă cu Mustang sau Brabus, ci am rămas într-o anumită zonă de buget. Cu capul pe umeri. 😀

Lots oh hugs!
And lot of work meanwhile…

Leave a Reply