Women's World

5 perechi de cercei de care să te îndrăgostești

By | 22.09.2018 | 6 Comments

Zilele trecute mă uitam la cercei și brățări pe site-ul unei bijuterii de care cred că am auzit cu toții – Teilor. Și cum cercetam eu atent cerceii cu șurub, cu mici pietricele fumoase, mi-a sărit în ochi o pereche de cercei care costă cam cât un autoturism la mână a doua. Dar arată într-un fel, adică dincolo de faptul că sunt bijuterii cu diamante (girl’s best friend), se vede că sunt produse premium. Ce-mi place mie la Teilor, având în vedere că le-am trecut de câteva ori pragul pentru că au și magazin în Târgoviște, este faptul că bijuteriile lor se adresează mai multor categorii de persoane în funcție de buget. Adică pot să-mi iau și eu o pereche de cercei de 600 de lei, dar de la aceeași bijuterie își poate lua și cineva cu venituri mai mici o pereche de cercei în valoare de 200 de lei, dar și cineva cu venituri mai mult decât generoase (prețurile unor bijuterii depășind chiar și suma de 30.000 de lei).

Dacă tot am răsfoit multicel magazinul online, am zis să vă ispitesc și pe voi cu câteva modele de cercei și am să-i grupez în funcție de preț, începând cu unii de 643 de lei (care mi-au plăcut mie și pe care i-aș putea cumpăra) și ajungând până la unii pe care nu cred că mi-i voi putea permite vreodată. Dar sunt prea frumoși ca să nu vi-i arăt 😀 .

1. cercei din aur alb de 14 karate cu cristale mov, 643 lei
Deși movul nu a fost una dintre culorile mele favorite mulți ani de zile, de ceva vreme am ajuns la concluzia că este una dintre culorile care complimentează persoanele cu ochi căprui. Astfel, culoarea mov nu e deloc de ocolit atunci când vine vorba de farduri, ruj, cercei și bijuterii pentru zona gâtului. Frumoșii aceștia micuți cu șurub cred că s-ar bucura să-i port 😀 .

cercei din aur alb cu cristale mov

2. cercei din aur alb 18K și diamante, 4.250 lei
Pare că din punct de vedere financiar am făcut un salt cam mare de la prima pereche de cercei la aceasta, însă ținând cont de faptul că e vorba de diamante, prețul se justifică. Totuși e vorba de diamante micuțe, motiv pentru care prețul nu e totuși de neatins. Întotdeauna am fost de părere că orice fată ar trebui să aibă în viața ei măcar un diamant, iar cerceii aceștia sunt printre cei mai frumoși cercei cu șurub pe care i-am văzut.

cercei din aur alb cu diamante

3. cercei din aur alb 18K cu diamante și topaz, 5.146 lei
La unul dintre primele mele locuri de muncă o persoană pe care o admir mi-a spus ceva ce mi-a rămas în minte. Să ofer atenție bijuteriilor pe care le port, fie că le primesc ori mi le cumpăr singură, și chiar dacă poate nu-mi voi putea permite vreodată diamante, măcar să aleg pietre care au nume. Adică rubin, topaz, ametist, citrin, safir ș.a.m.d. Iată că mi-au picat ochii și pe o pereche de cercei cu topaz (și diamante, bonus 😀 ).

cercei cu diamante si topaz

4. cercei cu diamante rotunde și diamante tip baghetă, 10.317 lei
Ah, am făcut saltul către o altă categorie de prețuri. Trebuie să recunoaștem însă că, deși multe dintre noi nu ni-i permitem, sunt totuși multe românce care își pot achiziționa acești cercei chiar mâine. Altele cel mai probabil deja îi au în cutia cu bijuterii. Sunt atât de frumoși încât i-aș putea purta în toate cele 365 de zile ale unui an. Dacă vreodată mi i-aș permite.

cercei cu diamante

5. cercei din aur 18K și diamante, 26.062 lei
Din categoria prețurilor din basme cu prințese, acești cercei chiar merită toată atenția. Și din nou sunt conștientă de faptul că sunt persoane în țara aceasta care-și permit astfel de bijuterii fără să suspine prea tare. Dar nu vreau să-mi concentrez atenția asupra factorului uman aici ori să-mi aduc aminte cât e salariul minim pe economie, ci vreau să mai privesc de câteva ori acești cercei și poate reușesc să-i port în vis, măcar cât pentru un dans într-o rochie frumoasă de seară.

cercei Teilor cu diamante

Cam aici se încheie povestea cu bijuterii pentru prințese. Fie că e vorba de cercei cu diamante, pandantive cu rubin sau topaz, brățări Teilor cu ametist sau safire, inele cu citrin sau alte pietre prețioase… mai devreme sau mai târziu și noi o să fim prințese. Trebuie doar să avem aspirații suficient de mari și să fim suficient de muncitoare încât să îi dăm la o parte pe cei care nu-și merită posturile.

But… Don’t say a word! Let the hard work make the noise.

6 Comments

 • Reply

  Lamiita Petre

  23/09/2018

  Curiozitatea, ca deh… suntem femei, m-a facut sa intru pe site. Si dupa ce m-am minunat eu asa la cate si mai cate, am dat de un inel superb, din aur alb cu diamante negre. ( nu era masura mea, ca pretul n-ar fi fost o problema 😀 )

 • Reply

  Bratu Gabriela

  24/09/2018

  mmm…eu nici 600 lei nu as da pe cercei, bijuteriile nu-s punctul meu forte 😀 ce s-au mai dezvoltat cei de la Teilor, tin minte si acum ca initial era un amanet, pe un colt de strada, pe unde treceam mereu in drum spre liceu. si uite ca usor-usor au facut o treaba tare faina!

 • Reply

  Nicoleta

  24/09/2018

  Foarte bune ofertele, multumesc pentru informatie.

 • Reply

  Cristina Dragomir

  24/09/2018

  Pe mine m-ai lovit grav cu articolul asta despre cercei. Eu nu prea sunt cu hainele, produsele de machiaj sau cosmetice in general, in sensul sa vreau sa dau sute de lei pe ele. Nici de pantofi nu sunt prea atrasa. Nici de bijuterii la modul general. Dar cand vine vorba de cercei si inele, ai toata atentia mea. Daca mi-ai da 5000 de lei sa imi iau o pereche de cercei, cred ca nici dupa o luna nu i-as avea… atat de nehotarata sunt.

  • Reply

   Ioana Radu

   27/09/2018

   Cu nehotararea, din pacate, si eu stau cam la fel :)).

 • Reply

  Steluta Marcu

  23/11/2018

  Toate perechile de cercei sunt frumoase, dar ultima recunosc ca imi place la nebunie, chiar ca sunt bijuterii de printese!!!

Leave a Reply