Women's World

5 produse cosmetice pentru bagajul de vacanţă

By | 06.05.2017 | 8 Comments

Pentru că oficial mai avem mai puţin de o lună până când sezonul estival îşi intră în drepturi, se cade să scriu câteva rânduri despre 5 produse pe care le consider a fi super grozave pentru bagajul de vacanţă (inclusiv pentru acelea dintre noi care călătorim cu avionul şi care avem un număr limitat de kilograme pentru bagaj). Pentru a fi mai uşor şi pentru mine, în timpul căutării produselor potrivite, dar şi pentru voi, astfel încât să vedeţi că toate produsele cosmetice prezentate în acest articol pot fi găsite cu uşurinţă într-un singur magazin, am ales site-ul celor de la Sephora. Am o pasiune pentru acest brand. Ca să mă laud puţin, de curâd am avansat de la cardul Sephora White la Sephora Black :>. E gratuit, vi-l puteţi face şi voi în magazin şi aveţi reduceri din când în când. Apoi aveţi ocazia să avansaţi la Black şi, într-un final, la Gold.

Iată cele 5 produse cosmetice perfecte pentru bagajul de vacanţă:

1. unt de corp super hrănitor
Chiar dacă sunt adepta loţiunilor light pentru îngrijirea corpului, în anotimpurile cu temperaturi extreme (iarna şi vara) ştiu că pielea are nevoie de îngrijire la superlativ, aşa că optez întotdeauna pentru unt de corp. Folosesc un astfel de produs chiar şi după expunerea la plajă. După duşul aferent, prefer să aplic pe corp un unt super hrănitor. Îl prefer pe cel de la Sephora pentru că este cu unt de shea şi mai ales pentru că are gramajul ideal – 95ml. Nu e nici voluminos (majoritatea tuburilor de unt de corp sunt de 200ml), dar nici varianta super-mini (de 50ml). Consider că 95ml este gramajul perfect pentru unt de corp. Mă ţine cam aproximativ 3 luni pentru că îl folosesc zilnic după duş.

unt de corp super hranitor Sephora

2. tub cu vaporizator Sephora by Travalo
Pe acesta mi l-a cumpărat în urmă cu o lună. Mi-l doream de foarte mult timp. Este perfect pentru vacanţă pentru că este un mod foarte “safe” de a avea cu noi parfumul preferat fără să ne îngrijorăm că se va sparge sticluţa în bagaj. Acest recipient de la Sephora este conceput special pentru a fi umplut cu parfumul favorit din colecţia noastră. Îndepărtăm pulverizatorul de la parfum şi apoi presăm cu partea de jos a tubului Travalo până când acesta se umple. Eu, admit, l-am cumpărat fix pentru vacanţă, însă o să-l folosesc şi ulterior pentru a ţine parfumul în geantă. Doar nu-s nebună să mă car cu sticluţa de 100ml după mine. No way! ^^

tub cu vaporizator Sephora by Travalo

3. flacon gol de 40ml
Costă 4 lei şi e perfect pentru şampon şi mască de păr. Aşa cum spuneam în introducerea acestui articol, atunci când călătorim cu avionul e chiar important să reducem greutatea bagajului pe cât de mult posibil. Doar vrem să avem suficient loc pentru pantofii noi cu care ne întoarcem din Barcelona, Viena sau Stockholm, nu-i aşa? Şi pentru o rochie nouă sau nişte produse cosmetice 😀 .

tub gol 40ml

4. şampon uscat
Da, ştiu, şi eu am zis multă vreme că nu o să am nevoie de un astfel de produs. Însă atunci când eşti în vacanţă şi te trezeşti cu părul “nepotrivit” pentru a ieşi în lume, dar vrei neapărat să prinzi răsăritul în vreme ce îţi bei cafeaua în King’s Garden din Stockholm sau pe una din superbele plaje din Tenerife… îţi aduci aminte de mine şi de articolul ăsta, de cât de util am zis că va fi un şampon uscat. O să îţi împrospătezi părul astfel încât să te poţi plimba liniştită câteva ore sau o zi întreagă.

sampon uscat Sephora

5. un produs pentru demachiere
Fie că eşti genul care se machiază sau nu, toate ştim cât este de important să ne demachiem, mai ales la sfârşitul unei zile în care am vizitat tot felul de locuri şi am plimbat chipurile noastre drăguţe prin praful urban. Chiar şi eu, care acum scriu aceste rânduri dintr-un mic orăşel din Suedia, ştiu că oricât de nepoluat ar părea un oraş tot trebuie să ne demachiem. Grija pentru ten este un pas foarte important din rutina zilnică.

lapte demachiant sephora

Cam acestea sunt cele 5 produse cosmetice pe care eu le consider esenţiale pentru bagajul de vacanţă. Take care of you, my ladies! ♥

8 Comments

 • Reply

  Caietul Cristinei

  06/05/2017

  eu le-as lua pe ultimele 4 neaparat, dar de untul de corp m-as putea lipsi. Bine, eu nici nu am pielea foarte uscata si nu e nicio tragedie daca nu aplic un astfel de produs o saptamana.

  • Reply

   Ioana Radu

   07/05/2017

   Eu folosesc unt de corp sau lotiune dupa fiecare dus. Poate sa fiu prea obosita intr-o zi sa sar peste etapa asta :D.

 • Reply

  Marina Adriana

  07/05/2017

  Eu deja-mi pregătesc bagajul de vacanță, plec și eu la sfârșitul lunii și chiar mă gâdeam ce cosmetice să-mi pun la mine. Pe lângă că mi-ai dat o idee minunată de un viitor articol, mi-ai dat și idei bune despre ce să-mi mai achiziționez… eu te corup, tu mă corupi!
  Tubul cu vaporizator sună extrem de bine, nu știam că există la Spehora! Uite cum scap eu de finanțe înainte de vacanță! :)) :*

  • Reply

   Ioana Radu

   07/05/2017

   L-am luat si eu de curand, deci era imposibil sa nu-l laud ^_^. L-am si umplut cu Armani Si. Acum sa vina vacanta! 😀

   • Reply

    Marina Adriana

    07/05/2017

    Cu Si by Armani? Parfumul ăla pe care mi-l doresc eu enorm???? 🙁 🙁 🙁 Am vrut să-l cumpăr de pe aeroportul din Malta, dar am trecut pe la Pandora mai întâi și am rămas fără bani :)))

    • Reply

     Ioana Radu

     07/05/2017

     Si eu mi-l doream foarte mult, dar am avut la inceput ceva retineri ca era un pic cam peste buget. Pana la urma mi l-am luat ♥. A meritat fiecare leu :D. Te inteleg cu Pandora, ca am si eu alte vicii si stiu cum e :)).

 • Reply

  Bratu Gabriela

  07/05/2017

  la partea cu untul de corp m-ai pierdut, recunosc, eu uit mai mereu sa ma hidratez. dar in general, in excursii nu prea iau cosmeticale. poate demachiantul, ala e cel mai important. si incep sa caut mostrele prin dulap, sa vad ce pot lua cu mine, ba un plic de sampon, ba de crema…

  • Reply

   Ioana Radu

   07/05/2017

   Mostre luam si eu uneori, insa de ceva timp nu prea mai vreau sa schimb samponul si nici sa renunt la masca de par atunci cand merg in vacanta. Iar daca plec la mare, clar iau cu mine si tratamentul leave-in. Tin foarte mult la podoaba capilara si vreau sa pastrez parul cat mai moale ^_^. Asa ca de la o vreme apelez mereu la flacoanele alea goale pe care le gasesc la Sephora. Sunt extrem de utile.

Leave a Reply