Adv. & Stuff, File din zile

5 rezoluţii de îndeplinit până la 60 de ani

By | 06.11.2016 | 4 Comments

Să vezi peste ce provocare am dat! Siropul YO împlineşte anul acesta 60 de ani de experienţă, 60 de ani de când brand-ul a luat naştere în Austria şi apoi s-a dezvoltat atât de mult încât a ajuns şi în România. Să fim serioşi, la noi nu ajunge orice brand, ci doar cele care au produse suficient de bune, astfel încât să ne determine să cheltuim o bucăţică din salariile noastre „măreţe”. Calitatea siropului YO l-a făcut să reziste şi pe piaţa de la noi câţiva ani buni, iar acum sărbătorim împreună cei 60 de ani de existenţă prin intermediul campaniei pe care au lansat-o pe pagina lor de Facebook – 60 de ani de experienţe.

Ne îndeamnă să turnăm puţin sirop într-un pahar cu apă minerală şi să ne aducem aminte cât de mult am crescut de când am făcut asta ultima oară, dar şi să scriem pe o foaie 5 rezoluţii pe care în acest moment ne dorim să le îndeplinim înainte de a ajunge şi noi la vârsta de 60 de ani.

siropurile-yo-60-de-ani-de-experienta

Eu am luat provocarea atât de „în serios” încât am decis să scriu aici, pe blog, cele 5 rezoluţii. Mi se pare un exerciţiu foarte bun. Asta-mi aminteşte de faptul că în urmă cu 2 ani am făcut curat în debara şi am găsit acolo câteva caiete de când eram la şcoală, iar printre ele era şi o foaie ruptă strâmb pe care scrisesem că sunt fericită şi că am primit o pereche de cercei de argint. A fost drăguţ să citesc lucrurile astea… care în prezent, de multe ori, par atât de mărunte.

Dar hai să vedem care îmi sunt rezoluţiile pentru o bucată ceva mai generoasă din viitorul care ne aşteaptă:

1. Să reuşesc să-mi iau maşina pe care mi-o doresc.
Toţi avem plăceri vinovate, nu-i aşa? Indiferent de câţi ani va trebui să muncesc pentru ea, abia aştept să îmi aparţină. Nu voi spune nici marca, nici modelul, pentru că nu vreau să fie jinx. Let the facts speak by themselves!

rusty-car-cartoons

2. Să vizitez în fiecare an o altă locaţie din ţară şi din străinătate.
Aş fi zis „o nouă locaţie”, dar locaţiile nu sunt noi, ci le pun eu pe lista mea abia acum. Chiar dacă o să vreau să mă plimb din nou pe plajele din Lefkada, chiar dacă vreau să revăd Manchester-ul, regula este ca an de an să vizitez şi o locaţie pe care n-am mai vizitat-o până acum. E drept că unele dintre ele ne cuceresc şi ne ademenesc să le vizităm de mai multe ori, dar nu vreau ca asta să mă împiedice să descopăr alte tărâmuri de poveste. Valabil şi pentru România, căci an de an vreau să bifez ceva nou şi de pe meleagurile noastre (sunt multe locuri frumoase pe care deocamdată le ştiu doar din poze).

travel-insurance

3. Să am un apartament în care să pot să am un pisoi.
Uite un motiv pentru care urăsc să stau cu chirie. Faptul că trebuie să mut mobila dintr-un cartier în altul sau că o chirie nu îmi oferă siguranţă pentru viitor… astea nu sunt detalii la fel de importante precum faptul că îmi doresc să am din nou un pisoi. Ne dorim, de fapt, căci amândoi iubim sufleţelele astea blănoase. Aştept cu drag momentul în care o să avem propriul nostru cămin şi propriul nostru şef blănos 😀 .

4. Să am un stil de viaţă sănătos.
Asta înseamnă sport (I love GYM! ♥), alimentaţie corespunzătoare, ocolit oameni falşi şi oameni care găsesc o problemă pentru orice soluţie, ocolit negativism în general. Nu, chiar nu cred că o să ajung să trăiesc într-o grotă sau într-o cabană în munţi, ocolind toate răutăţile, pentru că ştiu deja că există oameni minunaţi pe acest pământ, iar eu încerc în fiecare zi să fiu unul dintre ei. Şi chiar dacă mă opresc din când în când pentru a aduce un zâmbet pe chipul altor oameni, am învăţat că ajutorul necerut nu e ok, aşa că stil de viaţă sănătos înseamnă totodată şi să-mi văd de pătrăţica mea. Însă nu voi ezita să-i ajut pe cei din jurul meu atunci când ei îmi vor cere să fac asta.

money-cant-buy-gymaholic

5. Să respect în continuare oamenii şi să am mereu puterea de a înţelege că suntem diferiţi.
Am încetat de mult timp să mai fiu agresivă atunci când am de oferit un răspuns la o întrebare neadecvată şi/sau agresivă. Asta pentru că am ajuns în punctul în care am înţeles că a răspunde la fel de agresiv cum mi se vorbeşte este un pas înapoi în dezvoltarea mea ca om, iar eu nu îmi doresc să fac niciun pas înapoi în acest sens. O să ascult, o să răspund respectuos şi o să merg mai departe. N-o să renunţ la bunele maniere doar pentru că interlocutorul mă jigneşte. Ceea ce face el este strict imaginea lui. Modul în care eu reacţionez este imaginea mea. Iar bunul simţ, pentru mine, chiar are prioritate. Sper să nu devin un om acru, ci să fiu un om spre care generaţiile mai tinere să privească cu încredere şi speranţă. Încredere şi speranţă că se poate să fim cea mai bună versiune a noastră.

be-the-best

Eu am luat în serios provocarea lansată de siropurile YO, iar astea sunt cele 5 rezoluţii ale mele. În format Ultra HD, ca să acopăr şi varianta asta de răspuns 😀 . Ce apreciez cel mai mult la siropurile YO, dincolo de gustul grozav pe care îl au şi gama largă de sortimente, este chiar faptul că au ştiut să se reinventeze, fiind un brand şmecher chiar şi după 60 de ani. Fructe de pădure, soc, cireşe – cam astea sunt sortimentele mele preferate din cele 11 care există în România.

yo-sirop-de-soc

Haide, ia o foaie şi scrie-ţi şi tu 5 planuri/dorinţe pentru viitor! Apoi ascunde-o într-o carte sau într-o sticlă şi citeşte-o peste câţiva ani. It will be fun! 😀

Totodată, dacă urmăreşti pagina de Facebook Yo Sirop de Fructe poţi participa la concursul la care săptămânal sunt oferite 6 sticle de sirop YO şi o sticluță în care să îți păstrezi rezoluțiile! ♥ #siropuriYO #YO60deani

4 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  06/11/2016

  inca o data ma uimesti prin caracterul tau frumos. Altii s-ar fi inghesuit cu rezolutii egoiste si nu s-ar fi gandit niciodata la starea de bine pe care le-o da si lor respectare si intelegerea celor din jur. Iti tin pumnii sa reusesti sa-ti indeplinesti toate aceste dorinte!

  • Reply

   Ioana Radu

   07/11/2016

   Iti multumesc, Cristina! Si tu esti un om minunat ♥

 • Reply

  Mihaela

  07/11/2016

  Iti doresc din suflet sa ti se indeplineasca toate dorintele pentru ca esti un OM frumos!

  • Reply

   Ioana Radu

   07/11/2016

   Iti multumesc, Mihaela! Si tu esti un om frumos :*

Leave a Reply