Diverse

5 sfaturi de stil pentru barbati

By | 17.04.2019 | 0 Comment

Oricât de puțin timp le place bărbaților în general să petreacă în fața oglinzii, preferând mai degrabă să se îmbrace cu prima pereche de pantaloni și primul tricou pe care-l au la îndemână, ei își doresc totuși să arate bine atunci când ies din casă. Uneori e chiar o plăcere să le admirăm stilul. Ei bine, cu gânduri bune pentru ei scriu astăzi despre 5 chestii care-i vor ajuta să arate bine cu cât mai puțin efort 😀 .

1. De nelipsit din garderobă: tricou alb și cămașă albă

Indiferent dacă sunteți sau nu genul care poartă cămașă, tot se va ivi un moment în care veți fi nevoiți să purtați o astfel de piesă vestimentară. Cel mai bine este să alegeți o cămașă albă, care nu se demodează niciodată. Important este să fie și de calitate, astfel încât să vă simțiți bine în ea (materialul bun și croiul potrivit chiar contează).

Totodată, în garderoba oricărei persoane ar trebui să se găsească și (cel puțin) un tricou alb simplu. E ok de purtat inclusiv la birou, în combinație cu o pereche de pantaloni casual-eleganți, mai ales atunci când aveți o mulțime de task-uri de dus la bun sfârșit.

Aceste două piese, tricoul și cămașa albă, fac parte din categoria clasicelor. Nu se vor demoda niciodată și au și avantajul de a putea fi purtate la multe tipuri de ținute, în diferite ocazii.

2. Optați pentru pantaloni casual-eleganți

Tuturor ne plac pantalonii din denim, fie pentru că sunt comozi, fie pentru că ne amintesc de vremuri în care eram mai tineri și cu siguranță mai liberi decât acum. Însă atunci când e vorba de stil e mai ușor să vă orientați către pantaloni casual eleganți. Pot fi de culoare bleumarin, însă important este să fie pantaloni din alt material decât denimul.

E vremea schimbărilor, iar aceasta e una dintre cele benefice. De ce? Pentru că pantalonii casual-eleganți pot fi purtați inlusiv la birou, cu un tricou alb simplu. Și, iată, avem o ținută lejeră și prezentabilă deopotrivă. Sunt esențiale și accesoriile, desigur, dar despre ele voi scrie pe larg mai jos.

pantaloni casual eleganti

3. Încălțăminte: sport sau elegantă? Ambele!

Orice bărbat ar trebui să aibă atât încălțăminte sport, cât și elegantă. Dacă la pantofi eleganți știu deja că durează până găsiți perechea care să vă placă (și pe care chiar s-o purtați), în privința sneakerșilor lucrurile par să fie mai simple. Stilul, în esență, chiar nu e numai despre pantaloni eleganți și pantofi din același registru. Stilul este și despre alegerea potrivită a pantofilor sport.

De exemplu, dacă nu vă place să aveți multe perechi de încălțăminte ori dacă nu vă permite bugetul să puteți schimba pantofii sport ori de câte ori se lansează un model care vă place… încercați să cumpărați puține perechi, dar perfecte! Perfecte pentru voi, pe care să le îndrăgiți și să le întrețineți ok cu trecerea timpului.

Cele mai bune variante, potrivindu-se și la outfit-uri sport cât și la unele casual-elegante, sunt cele cât de cât clasice, care nu au elemente definitorii ale trendurilor. Pentru a vedea câteva astfel de opțiuni click pe https://www.fashiondays.ro/g/barbati-nike/incaltaminte-pantofi_sport. Modelele de mai jos sunt un bun punct de plecare:

incaltaminte barbati

4. Ceasul vă scoate din impas

Ceasul este acel mic detaliu care conferă clasă unei ținute. Oricât de simplă ar fi ținuta în sine, ceasul chiar are capacitatea de a o scoate din impas. Ceasul bun, de calitate, ales și-n funcție de personalitatea bărbatului care-l poartă.

Fie că vorbim de un ceas cu brățară din silicon, unul cu brățară metalică sau unul ce are cureaua din piele, important este ca acesta să se potrivească cromatic cu multe piese vestimentare pe care le dețineți. Cu alte cuvinte, să-l puteți purta aproape zi de zi pentru a vă putea oferi acel plus de stil, rafinament.

ceasuri barbatesti

5. Ochelarii de soare – un accesoriu practic și sănătos

Ochelarii de soare nu vă ajută doar să nu vă încruntați atunci când sunteți fix în bătaia soarelui, ci ei au rolul și de a vă proteja ochii. În plus, la fel ca și ceasul, perechea potrivită de ochelari de soare va da un plus de stil ținutei vestimentare.

Inclusiv bărbații celebri se folosesc de ochelarii de soare pentru a-și întregi ținutele. Vin Diesel, Jason Statham, Slash și Chris Brown sunt doar câțiva dintre ei.

Cam acestea sunt cele 5 sfaturi de stil pentru bărbați, sfaturi care să fie de folos în realizarea ținutelor de zi cu zi. Nu e rău să vă doriți să arătați din ce în ce mai bine, cu atât mai mult cu cât asta nu implică prea mare efort. Aveți nevoie doar de piese clasice și accesorii (ceasuri și ochelari de soare) care să se potrivească personalității voastre.

Cheers!

Leave a Reply