Topuri & Liste

5 tricouri care mi-au atras atenția de la Red Goblin

By | 11.03.2020 | 1 Comment

Înainte de a vă arăta câteva tricouri care mi-au atras atenția de la Red Goblin, se cade să fac o scurtă introducere în ce privește relația mea cu segmentul de gaming & geek love. Am avut o perioadă de câțiva ani în care mă jucam atât de mult (diverse jocuri online) încât pentru unele ajunsesem să-mi pun alarma să sune noaptea ca să dau atacuri fără să întâmpin mari dificultăți din partea oponenților. CS-ul era de zi și-l jucam făcând echipă cu niște vecini, însă pentru mare parte din timpul liber rupeam serverele de la Triburile, Ikariam și KingsAge.

Când în sfârșit am realizat că jocurile deveniseră o problemă pentru mine, pentru că în afară de teme nu făceam altceva decât să stau online și să pun la cale strategii defensive și ofensive, de ajunsesem să le visez și noaptea uneori, am decis să mă opresc. N-am reușit să mă opresc din prima, dar treptat am reușit să stau departe de jocuri în sine. În adâncul sufletului meu încă sunt pasionată de ele și totodată îmi plac oamenii care la rândul lor au pasiunea asta. Pentru că zona geek nu mi-e străină, de curând garderoba mea s-a mărit cu un produs din categoria tricouri geek, anume un tricou “God of War III”.

Și uite așa începe lista cu cele 5 tricouri care mi-au atras atenția de la Red Goblin…

1. Tricou God of War III
Deși e de la categoria cu tricouri pentru băieți, tricoul God of War III mi-a plăcut prea mult încât să mă abțin să nu mi-l iau. Cel mai probabil îl știți deja din pozele de pe insta și de pe facebook, iar dacă v-au scăpat postările respective o să remediez imediat situația 😀 .

tricou god of war 3 redgoblin geek

2. Tricou Batman
Acesta este de la categoria cu tricouri de damă. Dintre toți supereroii Batman a fost întotdeauna preferatul meu. E bine îmbrăcat, apreciez că nu-și ia chiloții peste pantaloni (așa cum face Superman :D, deși serialul cu Clark Kent mi-a plăcut mult), e sexy și misterios deopotrivă. Așadar nu e de mirare că tricoul Batman are locul lui călduț în lista de azi.

tricouri batman supergirl sailor moon redgoblin

3. Tricou Supergirl
Deși Batman și Superman sunt adesea două tabere diferite de fani, am recunoscut deja mai sus faptul că mi-a plăcut serialul Smallville, cel în care Clark Kent este personajul principal). Și, on top of that, îmi place cam tot ce e roz, astfel că tricoul Supergirl pe care l-am găsit la Red Goblin mi se pare că mi-ar veni de minune. Sincer, când am dat comanda, eram indecisă între acesta și tricoul God of War III.

4. Tricou Sailor Moon
Dacă faceți parte din generația mea, nu e nevoie de nicio explicație pentru tricoul Sailor Moon 😀 . Dacă însă avem vârste diferite, se cade să scriu că Sailor Moon erau în copilăria mea niște desene animate care au cucerit probabil întreaga lume. Apăruse la noi în țară la începutul anilor ’90 tot felul de cataloage la chioșcurile de ziare și cartonașe care puteau fi cumpărate separat. Deși proveneam dintr-o familie cu situație materială modestă, am avut și eu un catalog și primeam din când în cât un set de cartonașe, cred că 4 erau într-un set, dacă-mi amintesc bine. Dintre toate personajele, cel mai mult îmi plăcea de mezină, cea care avea costumul roz (ofc), anume Sailor Chibi Moon.

5. Tricou Star Wars The Mandalorian The Child
Chiar dacă n-ați văzut seria Star Wars, personajul de pe tricou sigur îl recunoașteți de pe net, că au apărut în ultima vreme o mulțime de meme cu el ^_^. În mod normal nu mi-aș lua un tricou cu Star Wars, dar tricoul acesta e în mod clar o excepție. Baby Yoda e prea dulce ca să-i rezistăm!!

tricou-star-wars-the-mandalorian-the-child baby yoda

Cam acestea sunt cele 5 tricouri care mi-au atras atenția de la RedGoblin.ro.

Red Goblin este atât magazin online, cât și magazin fizic (strada Știrbei Vodă, nr 4, București), în eventualitatea în care locuiți prin zonă și vreți să dați o tură să vedeți tricourile și alte produse dedicate gamerilor, pasionaților de benzi desenate și altor categorii de persoane din zona asta #geek & sexy 😉 .

GG, sweethearts!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    12/03/2020

    Sunt foarte frumoase.

Leave a Reply