Review produse & servicii

6 nuanțe noi ale rujului lichid Matte Stain Melkior

By | 11.11.2017 | 5 Comments

Cei de la Melkior Professional, unul dintre brand-urile mele favorite în ceea ce privește produsele de make-up, vor lansa peste câteva zile 6 nuanțe noi ale rujului lichid Matte Stain. Mai exact, pe data de 15 noiembrie 2017, la ora 10, în magazinele Melkior din toată țara va fi lansarea oficială a celor 6 nuanțe noi.

Vestea bună e că am aflat deja cum se numesc o parte dintre noile nuanțe și am primit una dintre ele, în premieră, pentru a o testa. Evident că voi împărtăși aceste informații cu voi. Astfel, numele noilor nuanțe de ruj lichid mat de la Melkior Professional sunt:
1. Gentle
2. Serene
3. Crazy
4. Adorable
5. Wild
6. Taboo

6 nuante noi ruj lichid Matte Stain Melkior Professional

Deși sunt mofturoasă și, de fiecare dată când apare ceva nou, obișnuiesc să îmi aleg una sau două preferate… de data aceasta îmi plac toate (spre ghinionul bugetului meu). Chiar dacă am deja unul dintre aceste rujuri lichide, primit pentru a-l testa în premieră, știu cu siguranță că după lansare îmi voi achiziționa încă o nuanță. Cel mai probabil voi merge în magazinul Melkior din AFI Palace Cotroceni, pentru că pe acolo am eu treabă când ajung în București, și voi testa celelalte nuanțe pentru a-mi alegere favorita. Deși tind oarecum să cred că voi opta pentru mov. În general folosesc ruj roșu și roz (toooaaate nuanțele de roz). Însă simt nevoia să adaug și altă culoare de ruj în portfard.

Acum să vă arăt superba nuanță pe care am primit-o eu pentru testare și să vă spun părerea despre ea (este primul meu ruj lichid mat de la Melkior).

Wild Matte Stain Melkior foto1

Wild Matte Stain Melkior foto2

Wild Matte Stain Melkior foto3

Wild Matte Stain Melkior foto4

Am primit nuanța WILD și chiar m-am mirat de cât de bine m-au nimerit cei de la Melkior. Spun asta pentru că Wild este o nuanță rece de roșu. Un fel de roșu amestecat cu roz închis, încadrându-se exact în paleta mea de nuanțe pentru buze (ceea ce se poate observa cu ușurință din pozele de pe Facebook și Instagram).

Fiind primul meu ruj lichid din gama Matte Stain de la Melkior, m-am bucurat să descopăr că produsul are o consistență cremoasă și se întinde ușor pe buze datorită aplicatorului curbat. Totodată are avantajul că nu se usucă repede și pot fi corectate micile greșeli de aplicare. Eu am buzele pline și de obicei îmi ia ceva mai mult timp să aplic rujul, mai ales când e vorba de o culoare puternică, dorindu-mi să nu depășesc conturul și produsul să fie uniform. Cu Matte Stain e destul de ușor să fac asta.

Wild Matte Stain Melkior foto5

Wild Matte Stain Melkior foto6

Wild Matte Stain Melkior swatch

L-am folosit deja o dată și chiar îmi place foarte mult, într-atât încât să îl recomand cu mare drag. M-am uitat pe site-ul Melkior și am văzut că prețul unui ruj lichid Matte Stain este de 49,90 de lei (aici găsiți toate nuanțele disponibile până în prezent, iar de pe data de 15 noiembrie 2017 vor apărea și noile 6 nuanțe). Vă puteți alege nuanța preferată și o puteți comanda de pe net. Sau, dacă locuiți într-un oraș în care există magazin Melkior Professional, puteți testa mai multe nuanțe și apoi să vă decideți asupra celei pe care vreți să o achiziționați. Eu cel mai probabil voi opta pentru nuanța nouă de mov.

Până atunci, însă, mă distrez cu nuanța WILD 😉 .

It’s the wild ones who will set you free.

Wild Matte Stain Melkior foto8

5 Comments

 • Reply

  Dragomir Cristina

  12/11/2017

  stiu eu cum se numeste a sasea nuanta. Tocmai am admirat-o pe blogul Irinei Sima, albinuta magica. Taboo. E misto rau culoarea, doar ca e cam indrazneata pentru mine. Gentle este mai aproape de stilul si preferintele mele.

  • Reply

   Ioana Radu

   12/11/2017

   Daaaa, chiar azi am vazut si eu pe contul ei de Instagram nuanta Taboo si am facut update articolului si cu aceasta ultima denumire din cele 6. Mie imi place cum arata si voi testa nuanta asta cand ajung la Bucuresti. Abia astept ^_^.

 • Reply

  Diana Ion

  12/11/2017

  Imi plac noile nuante ale rujului Melkior, ador nuanta aceasta de roz pal, merge perfect cu vremea posomarata de afara!

 • Reply

  Mihaela

  13/11/2017

  Si pe mine tot nuantele roz ma atrag dar imi este putin frica de consistenta pentru ca nu am mai folosit rujuri mate. Am incercat vreo doua dar ba imi uscau buzele, ba nu-mi placea cum arat cu ele.

  • Reply

   Ioana Radu

   14/11/2017

   Uneori, când folosim rujuri mate, e bine să aplicăm înainte un balsam hidratant de buze. Astfel evităm uscarea buzelor. Însă depinde mult și de consistența fiecărui ruj mat. Cert este că eu nu prea m-aș mai întoarce la alte tipuri de rujuri după ce le-am descoperit pe cele mate, fie ele solide sau lichide.

Leave a Reply