Women's World

7th Heaven lansează gama premium Renew You pentru îngrijirea tenului

By | 07.07.2019 | 4 Comments

Fie că mă citiți de puțin timp, fie că s-au adunat deja ani de când îmi sunteți alături, cel mai probabil știți că sunt pasionată de îngrijirea tenului și că produsele de la 7th Heaven se numără printre favorite. Astfel, astăzi e o plăcere să vă arăt 4 noi măști pentru îngrijirea tenului de la acest brand. Toate cele 4 fac parte din colecția premium Renew You, colecție ce va fi lansată oficial în România pe data de 11 iulie, la Palatul Noblesse. Fără a mai prelungi suspansul, haideți să vedem care sunt cele patru produse cu care vă puteți răsfăța în curând:

1. Mască hidrogel detoxifiantă cu cărbune și 7 fructe de pădure
2. Mască cu foiță de aur 24k pentru fermitate
3. Mască Pro Age pentru echilibrarea profundă a pielii
4. Mască gold pentru ochi cu Q10 și extract din boabe de soia

7th Heaven lansează gama premium Renew You pentru îngrijirea tenului

Așa cum v-am obișnuit, voi lua fiecare produs în parte și voi scrie ce are special și care este scopul cu care a fost creat, dincolo de cel evident, de îngrijire. Totodată, o să vă arăt și foto cu informațiile clare de pe ambalaj. Let’s see…

1. Mască hidrogel detoxifiantă cu cărbune și 7 fructe de pădure


Prima din listă și prima pe care am folosit-o dintre toate cele 4 măști premium pentru îngrijirea tenului. Cei de la 7th Heaven s-au întrecut pe ei cu produsul acesta din gama Renew You. Au făcut experiența utilizării unei măști faciale mult mai interesantă, masca aceasta detoxifiantă fiind din două bucăți de hidrogel – o parte pentru jumătatea superioară a feței (frunte, nas, pomeți) și o parte pentru jumătatea inferioară (în jurul buzelor, bărbie, obrăjori). Pentru că e concepută astfel, din două bucăți, masca este ușor de aplicat și ulterior ușor de îndepărtat. Mi-a plăcut atât de mult încât am stat cu ea pe ten mai mult decât scria pe ambalaj :)). Sorry not sorry.

Această mască de față are la bază cărbune, cunoscut pentru proprietățile sale detoxifiante, îndepărtarea excesului de sebum și minimizarea porilor (în cazul utilizării pe termen lung), și 7 fructe de pădure, bogate în antioxidanți și care au rolul de a hidrata tenul și de a contracara semnele îmbătrânirii lui.

Mod de utilizare: Pe tenul curat (eu recomand exfolierea înainte de aplicarea oricărei măști faciale) se aplică cele două bucăți de hidrogel din care este compusă masca. Ne relaxăm și o lăsăm să acționeze timp de 20 de minute. După îndepărtare putem masa excesul de conținut al măștii, prin mișcări ușoare, oferind astfel tenului o hidratare completă.

7th Heaven Renew You Mască hidrogel detoxifiantă cu cărbune și 7 fructe de pădure

7th Heaven Renew You Mască hidrogel detoxifiantă cu cărbune și 7 fructe de pădure

2. Mască cu foiță de aur 24k pentru fermitate


A doua mască din colecția premium Renew You de la 7th Heaven este cea cu foiță de aur 24k pentru fermitate. La fel ca masca anterioară, și aceasta este compusă din două bucăți – una pentru jumătatea superioară a feței și cealaltă pentru jumătatea inferioară, numai că de data aceasta nu mai avem textura de hidrogel care intră în contact cu pielea, ci o mască de tip șervețel, cu care multe dintre voi cred că sunteți familiarizate, măștile tip șervețel fiind în vogă de câțiva ani.

Această mască de față din colecția premium Renew You este specială prin faptul că este infuzată cu aminoacizi puternici care sprijină funcționarea în mod natural a pielii și în același timp o hidratează. După utilizare ne putem bucura de un ten mai ferm, radiant, plin de viață.

Mod de utilizare: Pe tenul curat și uscat se aplică cele două bucăți din care este compusă masca. Ne relaxăm și o lăsăm să acționeze timp de 10-15 minute. După îndepărtare putem masa excesul de conținut al măștii, prin mișcări ușoare, ajutând astfel tenul să beneficieze pe deplin de ingredientele de la baza produsului.

7th Heaven Renew You Mască cu foiță de aur 24k pentru fermitate

7th Heaven Renew You Mască cu foiță de aur 24k pentru fermitate

3. Mască Pro Age pentru echilibrarea profundă a pielii


Pentru acelea dintre noi care nu vrem să renunțăm încă la măștile tip șervețel dintr-o singură bucată, iată că în colecția premium Renew You se află și un astfel de produs. Această mască este realizată din foaie de bambus și este infuzată cu Vitamina B5 ale cărei proprietăți sunt de catifelare și hidratare a pielii, ajutând totodată la restabilirea echilibrului natural și la reducerea apariției ridurilor fine. Iată că deja putem vorbi de o mască facială cu efecte și asupra tenului matur. Dacă vreodată suntem în impas cu darul pentru aniversarea mamei, în mod clar putem strecura și o astfel de mască în cutia de cadou. Sau chiar mai multe, pentru că știm că orice produs are efecte mult mai bune atunci când este folosit cu regularitate. O mască facială pe săptămână e chiar ok. Dacă sunt două, cu atât mai bine. Eu mă bucur că de anul acesta am reușit să-mi fac un obicei în privința asta și aplic mască de față de două ori pe săptămână.

Mod de utilizare: Masca Pro Age se aplică pe tenul curat și se lasă să acționeze timp de 10-15 minute. După îndepărtare putem masa excesul de conținut al măștii, prin mișcări ușoare, oferind astfel tenului o hidratare completă.

7th Heaven Renew You Mască Pro Age pentru echilibrarea profundă a pielii

7th Heaven Renew You Mască Pro Age pentru echilibrarea profundă a pielii

4. Mască gold pentru ochi cu Q10 și extract din boabe de soia


Gama premium Renew You are și un produs pentru o zonă specifică a tenului, fiind vorba de zona de sub ochi. Niciuneia dintre noi nu ne place ca după perioade intense la muncă să ne alegem cu cearcăne. Preferabil ar fi să ne alegem doar cu surplusul financiar pentru orele suplimentare 😀 , dar, cum nu ține de noi, primim și efectul secundar al acelor ore extra, anume cearcănele.

Cei de la 7th Heaven s-au gândit cumva la asta, la toate doamnele și domnișoarele pasionate de munca lor, care își doresc totodată să prevină efectele secundare ale orelor suplimentare muncite. Astfel, masca gold pentru ochi a fost creată pentru a împrospăta ochii obosiți, dar mai ales pentru a reduce apariția pungilor de sub ochi și a petelor închise la culoare care apar în acea zonă (știți voi, coloritul acela deranjant pe care-l acoperim cu anticearcăn). Masca are la bază coenzima Q10 și extract din boabe de soia ce ajută la producția de colagen și implicit îmbunătățirea aspectului pielii din zona ochilor.

Mod de utilizare: Pentru rezultate optime masca trebuie ținută în frigider timp de 10 minute înainte de folosire. Apoi, pe tenul curat și uscat, mai exact pe zona de sub ochi, aplicăm plasturii și îi lăsăm să acționeze timp de 15-20 de minute. Orice exces din conținutul măștii poate fi îndepărtat ulterior prin mișcări ușoare.

7th Heaven Renew You Mască gold pentru ochi cu Q10 și extract din boabe de soia

7th Heaven Renew You Mască gold pentru ochi cu Q10 și extract din boabe de soia

Acum, pe final, ca să vă răsplătesc grija pe care o purtați și voi tenului, menționez că cei de la 7th Heaven mi-au oferit un set în plus, un set format tot din 4 măști din noua gamă premium Renew You. Sunt exact măștile pe care le-am primit și eu, numai că acest al doilea set îl voi oferi uneia dintre voi, în curând, pe pagina de facebook aferentă acestui blog. Stați geană pe acolo! ^_^

Până una alta, puteți urmări și pagina de facebook & cea de instagram a simpaticilor de la 7th Heaven. Eu îi recomand de fiecare dată cu drag pentru faptul că produsele lor sunt naturale și ne-testate pe animale, cât și pentru faptul că sunt mulțumită de rezultatele pe care le obțin folosindu-le.

Ne auzim curând! Cheers!

4 Comments

 • Reply

  Roman Nicoleta Ana MARIA

  08/07/2019

  Multumim pentru recomandare! Imi plac foarte mult produsele lor!

  • Reply

   Ioana Radu

   10/07/2019

   Cu mare drag! Chiar au produse bune, iar pe mine mă încântă și faptul că nu sunt testate pe animale, o chestie în plus pentru care apreciez acest brand.

 • Reply

  Valeria Chertes

  08/07/2019

  Mulțumim pentru recomandare.

  • Reply

   Ioana Radu

   10/07/2019

   Cu mare drag!

Leave a Reply