Topuri & Liste, Women's World

9 produse care îmi plac de la Avon

By | 15.07.2019 | 4 Comments

Chiar dacă de câțiva ani îmi cumpăr produse mai scumpe, o parte dintre ele fiind profesionale, asta nu mă împiedică să-mi iau din când în când și câte ceva de la Avon. Am produse pe care le folosesc de mulți ani de la acest brand și la care nu mă văd renunțând. Fie că îmi plac aromele, fie că texturile sunt exact ceea ce caut, cert este că inclusiv raportul calitate-preț este unul bun. Azi vreau să vă arăt 9 dintre produsele pe care le-am folosit timp îndelungat și pe care încă mi le mai comand din când în când. De obicei mi le iau de pe net, de pe site-ul Notino.ro, pentru că plasez relativ des comenzi pe acest site și îmi este la îndemână să adaug în coșul de cumpărături și un gel de duș de la Avon sau un produs de machiaj de la acest brand. Iată cele 9 produse care îmi plac și pe care le recomand cu drag:

3 produse pentru machiaj


produse de machiaj preferate de la Avon

Mi-e așa de greu să vă arăt doar trei produse pentru machiaj care îmi plac de la Avon, pentru că folosesc și îndrăgesc mult mai multe de atât, dar încerc în același timp să nu fac articolul de azi kilometric, ci să-l păstrez ușor de citit (unele dintre voi poate îl parcurgeți în drum spre muncă 😀 ). Primul produs din lista de azi și poate cel pe care îl iubesc cel mai mult este mascara Avon SuperShock Max. Cred că o cumpăr cam o dată pe an, obicei ce durează de vreo… nici nu mai știu câți ani sunt de când o folosesc, dar cred că s-au strâns vreo 10. Aș cumpăra-o mai des, dar uneori mai primesc cadou alte mascara, iar alteori îmi doresc să încerc produse noi care se lansează.

Al doilea produs de machiaj pe care-l recomand cu drag este baza pentru fard Avon Mark. Sigur găsiți pe net review-uri ale acestui produs, pentru că este o bază de fard foartă bună, adică are textura cremoasă și totodată lejeră, se întinde ușor, fardurile capătă nuanțe mai intense, iar rezistența e chiar lăudabilă, cu atât mai mult cu cât vorbim de un produs care costă sub 20 de lei.

Al treilea produs minune din categoria asta e spray-ul pentru fixarea machiajului Avon Mark. Practic este un make-up setting spray, după realizarea machiajului ținem ochii închiși și pulverizăm de câteva ori acest produs pe față. Este un produs lejer, ușor de folosit și care se dovedește extrem de util atunci când mergem la un eveniment și ne dorim ca machiajul să fie impecabil până la final. Sau, de ce nu, chiar în viața de zi cu zi, când vrem ca machiajul de zi să fie impecabil și după 8-12 ore de muncă.

3 produse pentru îngrijirea părului


produse pentru ingrijirea parului de la Avon

Și în privința produselor pentru păr am descoperit câteva care merită lăudate. Primul este spray-ul Avon Advance Techniques Supreme Oils, un produs pe care îl aplic după spălare, pe părul umed (în principiu doar pe vârfuri și pe lungimea părului). Mă ajută să am părul mai moale, mai ușor de descurcat și, cel mai important, cu un luciu atât de frumos și de natural. O altă veste bună e că trebuie folosită o cantitate mică mică de produs la fiecare utilizare, astfel că ne ajunge pentru mult mult timp. Nu e o chestie de economie, ci faptul că uleiul pentru păr trebuie folosit cu moderație pentru a nu încărca părul. Îl folosim, practic, doar pentru a hrăni podoaba capilară și pentru a obține un luciu frumos.

Al doilea produs pentru păr care-mi place de la Avon este masca de păr Avon Planet Spa Heavenly Hydration. Planet Spa este una dintre gamele premium de la Avon, iar masca asta de păr, pe bază de ulei de măsline, am avut-o de mai multe ori și este eficientă. Uleiul de măsline este un ingredient care se găsește în multe produse de îngrijire, având proprietăți de catifelare, hrănire și regenerare. Nu mai e nevoie să precizez că raportul calitate-preț e unul bun, nu? 😀

Ultimul produs pentru îngrijirea părului pe care îl recomand în materialul de azi este șamponul Avon Advance Techniques Supreme Oils. Yup, face parte din aceeași gamă cu uleiul de mai sus. Este un șampon delicat, care curăță fără a usca părul, datorită uleiurilor din compoziție. Însă, ca orice șampon, nu poate face minuni dacă este folosit singur, ci trebuie folosit și un balsam de păr sau o mască/tratament de păr. Zic “sau” pentru că eu mi-am format de câțiva ani o rutină de îngrijire a podoabei capilare și arată astfel: șampon + mască + ulei/ser. Sau șampon + balsam + ulei/ser.

3 produse pentru îngrijirea corpului


produse pentru ingrijirea corpului de la Avon

Cred că asta e partea mea preferată. Adică produsele pentru păr nu le folosesc zilnic, ci de două-trei ori pe săptămână. Produsele pentru machiaj cam tot așa. Însă cele pentru îngrijirea corpului sunt produse pe care le folosesc zi de zi ♥. Care e cea mai importantă parte înainte de orice cremă? Curățarea, desigur. Astfel că primul produs pe care îl recomand aici este gelul de duș Avon Senses Lagoon. Îl ador de pe vremea când eram în liceu, deci de mai bine de zece ani. Era preferatul meu dintre toate gelurile de duș Avon și încă își păstrează titlul acesta. Lagoon este o aromă marină, fresh, ideală pentru vară.

Al doilea produs pentru corp pe care-l îndrăgesc este untul de corp Avon Planet Spa Perfectly Purifying. Este cu minerale de la Marea Moartă și are o aromă care seamănă puțin cu nămolul și puțin cu sarea din apa mării și din aerul pe care îl respirăm atunci când mergem pe litoral. E o combinație care nu e tocmai pe placul oricui, dar pe care eu am considerat-o dintotdeauna interesantă. E… altfel. Iar asta o face specială.

Ultimul, dar nu cel din urmă (pentru că lista asta e comprimată mult), este un produs menit să exfolieze pielea corpului. Aș putea renunța la multe produse pe care le folosesc, dar nu la exfoliante. Recomandarea este chiar exfoliantul de corp Avon Planet Spa Perfectly Purifying, adică cel din aceeași gamă cu untul de corp despre care tocmai vorbeam. Ca să înțelegeți că am într-adevăr o slăbiciune pentru gama asta 😀 . Cinci steluțe din partea mea.

Acum, pe final, se cade să spun că a fost o adevărată bucurie să scriu despre o parte dintre produsele pe care le îndrăgesc de la Avon. Pe viitor cred că voi face câte o listă și cu produse de la Catrice, Syoss, Burjois și Clinique. Și poate multe altele, pentru că am mania cumpărăturilor și am multe chestii bune pe care le-am folosit de-a lungul anilor și care merită amintite aici :D. Totodată, aduc în atenția voastră și faptul că doar săptămâna aceasta puteți să beneficiați gratuit de un kit de călătorie sau un ulei pentru protecția solară, la cumpărăturile minime de 190 RON pe site-ul Notino.ro. Fie că vreți să vă cumpărați un parfum, fie că e vorba de niște produse Avon sau orice alt brand îndrăgiți, ori, de ce nu, poate aveți de făcut un cadou cuiva… oferta asta e de luat în calcul.

Zile cu soare! Cheers!

oferta

4 Comments

 • Reply

  Roman Nicoleta Ana MARIA

  15/07/2019

  Si mie imi plac foarte mult aceste produse!

  • Reply

   Ioana Radu

   24/07/2019

   Pe zi ce trece descoperim ca avem tot mai multe lucruri in comun 😀 .

 • Reply

  Valeria Chertes

  16/07/2019

  Sunt produse foarte faine.

  • Reply

   Ioana Radu

   24/07/2019

   Ma bucur ca suntem de aceeasi parere.

Leave a Reply