Topuri & Liste, Women's World

9 produse de încercat de la mai multe brand-uri

By | 18.02.2020 | 3 Comments

De la o vreme, când am o pauză de câteva minute, decât să stau pe rețelele de socializare (care necesită pauze de mai multe minute nu doar câteva 😀 ) prefer să mă uit la lucruri drăguțe pe pinterest, la ce cărți noi au mai apărut prin librăriile online preferate, ce produse de îngrijire și make-up sunt în topul vânzărilor (că asta înseamnă de obicei că sunt apreciate la scară largă și poate ar trebui să le încerc și eu) ș.a.m.d. După cum probabil v-ați dat seama deja, pauza de azi a fost cu produse, îngrijire și make-up deopotrivă, iar unele dintre ele mi-am dorit să le pun aici, într-o listă asupra căreia să revin peste vreun an și să văd câte dintre chestiile neîncercate până acum au ajuns în coșul de cumpărături 😀 . Unele dintre produsele din lista de azi le-am avut sau încă le am, dar am decis că au fost/sunt prea bune și merită să le recomand alături de cele pe care mi-aș dori să le încerc. Să vedem care sunt toate cele 9 promise încă din titlu…

9 produse de încercat de la mai multe brand-uri

Practic sunt câte 3 produse de la fiecare dintre aceste brand-uri: Oriflame, NYX Professional și Maybelline. Dacă îmi permitea timpul să scriu un articol lung, aș fi pus câte 10 produse de la fiecare 😀 .

1. Gel de duș exfoliant Oriflame Love Nature
Chiar dacă suntem în sezonul rece și nu ne expunem pielea așa cum se întâmplă vara, tot trebuie să avem grijă de ea. Să îndepărtăm firele de păr, să exfoliem pielea o dată sau de două ori pe săptămână + să o hidratăm zilnic. Iar gelul de duș exfoliant de la Oriflame arată suficient de bine încât să-i oferim ocazia de a ne răsfăța pielea în cadrul procesului de îngrijire.

2. Cremă de mâini Oriflame Be My Valentine
Spre norocul meu, am primit crema aceasta de mâini chiar la începutul lunii. M-am dat cu ea fix atunci când am primit-o, pentru că avea ambalajul drăguț și nu aveam răbdare să aștept să ajung cu ea acasă. Este parfumată finuț și lasă pielea fină, deci produsul acesta îl recomand din proprie experiență.

3. Mascara Oriflame Giordani Gold
Nu știu câte dintre voi, cele de aproximativ 30 de ani, vă mai amintiți toată nebunia cu produsele Avon și Oriflame de pe vremea când eram în liceu. Gama Giordani, fiind gama premium a celor de la Oriflame, era mai puțin accesibilă pentru banii noștri de buzunar. Între timp lucrurile s-au mai schimbat și avem ocazia să ne comandăm orice vrem. Am avut cândva mascara Giordani Gold și-mi amintesc că a fost o alegere bună. Aș mai cumpăra-o, de dragul vremurilor respective.

4. Corector lichid NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop
L-am văzut la multe bloggerițe și vloggerițe și părerea generală despre acest corector era foarte bună. La fel și despre fondul de ten din aceeași gamă – Can’t Stop Won’t Stop. M-am decis să le încerc pe ambele pe viitor, când mai termin din corectoarele și fondurile de ten pe care le am :D.

5. Creion de buzecu trasare precisă NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil
Înainte nu prea foloseam creion de buze, dar de la o vreme am cam făcut o obișnuință din aplicarea creionului atât pe contur cât și pe buze în sine, ceea ce ajută rujul să țină mai multe ore. Plănuiesc să îmi iau și alte nuanțe de creioane și cred că o să încep cu vreo două de la NYX, fix tipul acesta – Slim Lip Pencil. Până în prezent sunt mulțumită de tot ce mi-am achiziționat de la NYX, deci mă aștept să fie bune și aceste creioane de buze.

6. Spray multifuncțional NYX Professional Makeup Bare With Me Prime-Set-Refresh Multitasking Spray
Îl aveam la bookmarks și așteptam să mai pun treptat ochii pe alte produse, ca să comand mai multe în același timp și să merite taxa de transport… Iar în ziua în care am decis să plasez comanda… nu mai era pe stoc 😐 . Așa ghinion mai rar am avut la cumpărături. Între timp a revenit pe stoc, dar mi-am luat alt spray pentru fixarea machiajului, așa că o să mai aștept o vreme până îl iau pe acesta. El e de fapt multifuncțional, putând fi folosit și ca primer pentru machiaj, dar și ca spray de fixare. În plus, poate fi pulverizat oricând în timpul zilei pentru o senzație de reîmprospătare/refresh.

7. Corector lichid cu aplicator cu burete Maybelline Instant Anti Age Eraser
L-am văzut la alte fete din online și mi l-am luat fără rețineri 😀 . Este unul dintre cele mai bune corectoare pe care le-am folosit vreodată, dacă nu chiar cel mai bun. Nu mă sfiesc niciodată să-l recomand. ♥

8. Mascara pentru alungire Maybelline Snapscara
Și acest produs l-am văzut la alte fete din online și mi-a plăcut foarte mult. A fost și o campanie de testare a celor de la Maybelline, care includea mascara Snapscara, campanie la care m-am înscris și eu însă n-am fost selectată. Măcar am încercat :D. Dacă n-a fost campania cu noroc pentru mine, un lucru tot e sigur, anume că o să am mascara asta. Nu mi-am cumpărat-o încă pentru că am vreo 4 mascara și le folosesc pe rând, deci cumva am un an întreg asigurat, dar într-o zi îi vine rândul și ei.

9. Mascara pentru alungire Maybelline Puma x Maybelline Smudge-Resistant Mascara
I can’t help myself! Da, încă o mascara. Ce să-i fac dacă și pe asta o am la bookmarks… Cred că am văzut-o la Ioana Grama (dar nu mai știu sigur sigur) alături de alte produse din colecția Puma x Maybelline și am știut că o să vreau s-o încerc cândva. O să-i vină și ei rândul într-o zi, o să stea alături de celelalte minunății din portfardul meu ^_^.

Cum vi se par cele 9 produse? Dacă ați încercat unul sau mai multe dintre ele, vă invit să-mi lăsați părerea în comentarii. Dacă nu, să-mi spuneți cam ce vă face cel mai mult cu ochiul dintre toate 💃.

P.S.: Chiar dacă sunt de la brand-uri diferite, toate produsele de mai sus se găsesc în magazinul online Notino.ro 👍.

Cheers!

3 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  18/02/2020

  Nu am avut nici unul dintre produse dar îmi face cu ochiul acel mascara de la Oriflame.

 • Reply

  o femeie

  20/02/2020

  Nu am incercat niciunu din asta dar iti confirm ca timpul pe retelele de socializare mananca mai mult decat cateva minute iar pinterestul este si mai si :))

  • Reply

   Ioana Radu

   29/02/2020

   Pinterestul îl servesc în doze mici. Și dese :)).

Leave a Reply