Ăăă… e ok.

               Azi mi-am adus aminte că în urmă cu mai bine de două luni am realizat un review pentru Invisible Yahoo.
               Pentru că a fost unul dintre cele mai bune 10 review-uri (al treilea din clasament), am câştigat 10$. Dar mi-am adus prea târziu aminte să verific (prea târziu = mai mult de două luni de la scrierea review-ului) lista căştigătorilor şi am mers oarecum şi pe ideea că “eh, nu câştig eu”. Dar am verificat azi, la o grămadă de timp după încheierea termenului de revendicare a premiilor, şi am descoperit că eram pe lista de 10. Dar, na, dacă m-am trezit prea târziu să verific… nu mi-ar fi stricat 10$ transformaţi în credit pe telefon (mai ales că la mine e mereu criză de credit). În altă ordine de idei, sănătate să fie , dă-i în colo de dolari.

6 comments on “Ăăă… e ok.”

 1. Darias says:

  Oricum , felicitari, nu i nimic daca ai uitat de concurs, important este ca ai castigat.N am participat niciodata la vre un concurs , exact pe principiul, de ce sa mai particip daca oricum nu castig.

 2. Darias says:

  A, ti a pus si eu bannerul pe blog.

 3. abbilbal says:

  Terra îmbracă hainele de sărbătoare. Mâine merge la colindă. Să ai parte de un Crăciun fain pe care să-l petreci în tihnă, linişte şi pace.

 4. blogărel says:

  eh asta e :))

 5. pariuri2009 says:

  Cand a facut blogul tau bani in sfarsit tu nu te ai bucurat de ei.Esti nebuna!!!Sarbatori fericite Terra!

 6. Terra Ioana says:

  @pariuri2009 (Florin)
  Nu trag banii la mine :))
  Sarbatori fericite si tie! >:D<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>