Review produse & servicii, Women's World

Ai auzit de Atoderm Intensive gel-cremă?

By | 10.09.2020 | 2 Comments

Folosesc deja de aproape 4 săptămâni acest produs, iar în tot acest timp l-am avut și în vacanță la mare cu mine. Îmi place din mai multe motive, însă două dintre ele sunt acestea: 1) este un produs dermatocosmetic care poate fi folosit atât pentru hidratarea tenului, cât și pentru hidratarea corpului; 2) are textură lejeră și nu conține parfum. Atoderm Intensiv gel-gremă este noua inovație de la Bioderma în materie de hidratare.

Atoderm Intensive gel-cremă

Produsul a fost conceput pentru pielea atopică, foarte uscată și în același timp sensibilă, ceea ce înseamnă că hidratează în profunzime și este în același timp delicat cu pielea. Atoderm Intensiv gel-gremă nu conține nici măcar parfum, pentru că parfumul este un iritant al pielii, iar produsul chiar e dedicat pielii uscate cu sensibilitate crescută.

Am încercat să nu-l folosesc zilnic ca să-mi ajungă mai mult timp ^_^. L-am aplicat de câteva ori pe ten și de câteva ori pe corp, iar dintre toate experiențele pe care le-am avut cu acest produs în decurs de aproximativ o lună cel mai mult mi-a plăcut faptul că este nu doar eficient, ci și practic, astfel că l-am putut strecura în bagajul de mare alături de crema cu SPF. Atât am avut la mine în materie de produse de îngrijire & cosmetice, în afară de pasta de dinți și antiperspirant. No make-up or anything else. Doar strictul necesar. Igienă, protecție, hidratare.

La mare și-a dovedit cu atât mai mult eficiența, reușind să hidrateze bine și totodată să nu lase o peliculă grasă pe piele, să fie totul lejer, hainele să nu se lipească de mine.

Am observat că de ceva vreme tind mai mult către cosmetice mai “curate” din punct de vedere al listei de ingrediente, iar Atoderm Intensive gel-cremă se încadrează aici. În plus, pe timp de vară, datorită texturii fresh de gel, indiferent de cât de ridicate sunt temperaturile de afară hidratarea pielii este extreeeeem de plăcută.

Atoderm Intensive gel-cremă review

Pentru că produsul este din categoria “Atoderm” de la Bioderma, asta înseamnă că e dedicat pielii atopice, calmând senzația de mâncărime, restaurând lipidele din piele și oferind hidratare de lungă durată. Atoderm Intensive gel-cremă poate fi folosit atât de noi, cei mari, cât și de bebeluși.

Într-un prezent în care produsele de îngrijire sunt din ce în ce mai multe și vin din toate părțile, sfatul meu este să ne îndreptăm atenția către cele care au ingrediente bune, să fim mai atente la ce aplicăm pe piele, cu atât mai mult acum când avem acces la toate informațiile necesare via world wide web.

Cheers, my beautiful ones!

2 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  12/09/2020

  Nu doar ca am auzit de Atoderm Intensive Gel-crema, dar chiar ma impac foarte bine cu el, desi el este destinat pielii uscate, iar a mea este grasa. Ingredientele il fac asa iubit pentru ca nu starnesc reactii neplacute.

 • Reply

  Valeria Chertes

  12/09/2020

  Foarte bune produsele Bioderma.

Leave a Reply