Adv. & Stuff

Ai curaj să lupţi împotriva echipei mele la airsoft?

By | 30.11.2016 | 4 Comments

airsoft6-scena-din-timpul-jocului-3

Nu m-am mai jucat de mult ceva de strategie. Admit, nu m-am mai jucat de mult ceva, orice. Datorită faptului că-mi simt inima cum arde în mine şi am şi nişte pitici pe creier când e vorba de valul proaspăt de bloggeri, mi-am zis că n-ar fi rea o confruntare a cărei miză o descoperiţi mai jos. Şi aş zice să băgăm un airsoft într-o zonă cu ruine, unde echipa mea să fie formată din Mike (de la RosuDirect), Bianca Matei, Antonia Negrău, Crintea Valerică şi Alina Dima, iar echipa adversă să fie compusă din oricine crede că ne poate ţine piept la airsoft.

Pentru cine nu ştie (încă), airsoft-ul este un joc cu tentă militară în cadrul căruia se folosesc replici ale armelor adevărate, diferenţa fiind că se folosesc bile solide din plastic în locul gloanţelor. Nu rânji în colţul gurii când citeşti „bile din plastic”, că ai nevoie de protecţie adecvată la joc, altfel rişti să ieşi din câmpul de luptă cu nişte vânătăi de toată frumuseţea. Replicile de tip airsoft sunt adevărate bijuterii. Însă hai să ne-ntoarcem la disputa pe care aş vedea-o atât de utilă pentru ambele echipe implicate.

Am menţionat cu cine mi-aş face echipă, iar justificarea colegilor pe care mi i-am ales ar fi următoarea: Pe Mike îl vreau pentru construirea strategiei şi pentru abilităţile fizice, având mai mult de 10 ani de arte marţiale mixte la activ. Pe Crintea Valerică îl vreau în echipa mea în calitate de poliţist pe care îl admir, deci e clar o verigă esenţială a echipei. Alina Dima presimt că o să se descurce bine cu armele indiferent dacă vor avea sau nu recul, iar condiţia fizică (fitness guru) şi determinarea sunt bonusuri valoroase pentru echipă. Bianca Matei aduce acel je-ne-sais-quoi. Simt că are inima neînblânzită, ca mine, şi că o să răpună mulţi adversari în timpul confruntării. Iar Antonia Negrău, pe cât de iubibilă e, pe atât de mult îi va induce în eroare pe cei din echipa adversă.

Cred că am cea mai şmecheră echipă, formată din 4 feline puternice & mischievous, plus 2 bărbaţi care vor pune în dificultate chiar şi cele mai bune echipe care ne vor provoca.

Care-i miza? Dacă noi câştigăm, cei care pierd în faţa noastră vor fi obligaţi să scrie timp de o lună pe blogurile lor cu diacritice şi corect din punct de vedere gramatical. Deşi am afirmat adesea că e loc în blogosferă pentru toată lumea şi chiar le sugerez oamenilor să îşi deschidă bloguri, constat că mulţi din generaţia nouă au probleme de scriere, ceea ce nu e ok pentru nimeni. Hai să facem lucrurile ca la carte şi să ne dorim să fim cea mai bună versiune a noastră! Dacă se nimereşte ca echipa mea să piardă în faţa altei echipe de bloggeri, o să-i lăsăm pe ei să ne provoace cu orice le trece prin minte (în limitele legii) 😉

P.S.: De luat în calcul că am ieşit pe locul 3 la o competiţie de tir, plus încă o diplomă cu titlul de Miss Pistol (ediţia din 2012 din cadrul aceleiaşi competiţii). Beware! 😀

airsoft-guns

4 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  02/12/2016

  N-am jucat niciodata airsoft si nici nu cred ca sunt buna la asta. Nu imi plac nici macar jocurile de shooting deci clar nu m-as baga sa ma bat cu tine si cu echipa ta pentru ca imi e clar cine va castiga. Sunteti si bine echipati, din cate vad.

  • Reply

   Ioana Radu

   02/12/2016

   Dar dacă vrei într-o zi să faci shopping toată ziua sau să mergi la SPA, îl poţi trimite pe soţul tău la airsoft, astfel toată lumea e fericită 😀

 • Reply

  Stefan

  05/12/2016

  Da,am curaj,dar din pacate n-am echipa;)) Fiind nou in bransa nu cunosc prea multi bloggeri dar totusi daca vreti ma ofer ostatic:)))

  • Reply

   Ioana Radu

   05/12/2016

   Imi place cum suna partea cu “ostatic” :)). Considera-te capturat! 😀

Leave a Reply