Adv. & Stuff

Ai nevoie de cârlig remorcare VW Golf? :D

By | 12.03.2017 | 1 Comment

Am un prieten care îmi “aruncă” din când în când idei legate de materiale pentru blog, iar eu îi răspund adesea că verific cuvintele de căutare prin care oamenii ajung la mine pe blog şi uneori mă minunez şi eu. Deşi în 9 ani de blogging n-am scris mai mult de 30 de materiale din domeniul auto, se pare că unii au ajuns la mine căutând cârlig remorcare VW Golf. Mi-am zis să satisfac şi cerinţa asta, în cazul în care vor mai ajunge la mine pe blog şi vor căuta răspunsuri sau recomandări în acest sens. În primul rând, căutările în legătură cu cârlig remorcare VW Golf se împart în două categorii specifice: cârlig remorcare Golf 4 şi cârlig remorcare Golf 6. Nu-mi explic de ce pentru restul modelelor de Golf nu există suficiente căutări pe net pentru a apărea în grila căutărilor, dar nici nu mă stresez din cauza asta, obviously.

În al doilea rând, dintre toate site-urile care comercializează cârlige de remorcare cel mai bine structurat pare să fie auto-hak.ro. Indiferent de marca şi modelul maşinii, Auto-hak.ro este specializat pe 3 chestii: cârlige de remorcare, scuturi motor metalice şi suporturi biciclete. Au şi categorie de accesorii pe site, însă pe cele 3 menţionate stau foarte bine. Nu cred că există alt magazin online la noi în România care să aibă gama de cârlige remorcare atât de variată. Un alt aspect pe care îl apreciez în ceea ce priveşte site-ul lor este faptul că, în ciuda numărului mare de produse, cele care ne interesează pot fi găsite cu uşurinţă. Site-ul este bine structurat şi uşor de folosit. User-friendly, cu alte cuvinte. Aşadar, pentru cei care mai ajung la mine pe blog căutând cârlig remorcare golf 4 sau cârlig remorcare golf 6… auto-hak.ro este recomandarea.

La preţuri nu mă bag. Deşi nu sunt diferenţe mari la această categorie de produse, preţurile mici sau mari diferă şi în funcţie de buzunarul fiecăruia. Ce e “prea oeftin” pentru unul poate fi “cam scump” pentru altul. Deci la partea de preţ cârlig remorcare nu mă bag în discuţii. Însă sunt deschisă să citesc părerile voastre pe tema asta. Secţiunea de comentarii vă aşteaptă nerăbdătoare :D.

Sper că am fost de ajutor acelora dintre voi care sunteţi în căutarea unui cârlig de remorcare.

Cheers!

service auto

One Comments

  • Reply

    Cristina Dragomir

    14/03/2017

    mai intai sa ma vad cu Golf si apoi am eu grija si de cuiul de remorcare 😀 pana atunci ma mai plimb putin cu Loganul meu care are deja un astfel de dispozitiv montat.

Leave a Reply