Adv. & Stuff

Ai nevoie de o agenţie de traduceri?

By | 20.12.2016 | 1 Comment

Am descoperit oarecum recent Agenţia de traduceri Syncro Translation Services şi m-am gândit să-i dedic un articol pe blog, având în vedere că e un subiect de actualitate, din ce în ce mai multe persoane având nevoie de traduceri şi încercând să găsească pe internet recomandări în acest sens. Eu am descoperit acestă agenţie destul de recent, având nevoie să-mi fie traduse câteva chestii înainte de a mă muta în Suedia.

Ca o descriere de ansamblu, Syncro Translation Services este o agenţie de traduceri, nu un birou. Agenţia colaborează cu peste 3000 de traducători din mai mult de 100 de ţări, acoperind o arie geografică destul de extinsă în ceea ce priveşte limbile în/din care se solicită traducerile. Traducătorii din cadrul acestei agenţii sunt în mare parte traducători nativi, specializaţi pe diferite domenii de traduceri, asigurându-se astfel o calitate superioară cu cea pe care o pun la dispoziţie alte agenţii de traduceri.

Syncro Translation Services se numără printre primele agenţii de traduceri din România care pun la dispoziţia clienţilor posibilitatea de calculare a preţului traducerii. Acest calcul poate fi realizat online, instant, prin intermediul calculatorului de traducere de pe site-ul SyncroTranslation.com/ro/ 😉 .

business world terra money seo

Eu am apelat la serviciile lor atât pentru traducerea actelor necesare aplicării pentru buletin de Suedia, cât şi în ceea ce priveşte servicii de traducere a unei prezentări pentru o conferinţă. Iniţial, când am plecat din ţară, nu ştiam exact dacă o să găsesc job-ul pe care mi-l doream, din domeniul marketing-ului online. Însă ulterior am găsit ceva similar şi am dorit să fac o parte din prezentare în limba suedeză, astfel încât să demonstrez că vreau să fac parte din comunitatea de aici şi că, deşi postul meu nu îmi impune să cunosc limba suedeză, eu îmi voi da silinţa să învăţ suedeza pe parcursul timpului în care voi locui şi voi lucra aici. Eforturile de genul acesta sunt destul de apreciate, adică faptul că sunt dispusă să învăţ limba lor chiar dacă nu e o cerinţă obligatorie pentru job-ul meu.

Revenind la subiectul de bază al acestui material, menţionez că pe lângă numărul mare de traducători din cadrul agenţiei de traduceri Syncro Translation Services şi faptul că majoritatea sunt traducători nativi, agenţia are multe alte plusuri. Dintre acestea amintesc de sincronizare, flexibilitate, preţuri competitive şi siguranţă. Totodată, oferă şi o reducere de 10% pentru prima comandă. Nu ştiu dacă oferta asta se va păstra şi peste câţiva ani din momentul publicării acestui articol, însă este o chestie destul de bună.

Indiferent de motivul pentru care aveţi nevoie de traduceri, vă urez să aveţi parte de cele mai bune servicii în acest sens!

business money firm firma afaceri

One Comments

  • Reply

    Cristina Dragomir

    25/12/2016

    uff, daca as fi stiut ca exista o astfel de agentie de traduceri acum 2 ani, de multe probleme as fi fost scutita. Trebuia sa trimit niste documente traduse in germana si nu au ajuns la timp pentru ca cei de biroul unde le-am dus pentru traducere au intarziat cu lucrarea.

Leave a Reply