Adv. & Stuff

Ai nevoie de o maşină de numărat bani?

By | 07.02.2016 | 0 Comment

Mă gândeam la o chestie… Firmele mici şi mijlocii ar putea câştiga mai mulţi bani dacă ar implementa un serviciu de plată al facturilor la ei în magazin. Chestiile astea prind foarte bine. De exemplu, la librăria la care merg de obicei, cred că fac mai mulţi bani din asta decât din vânzarea chestiilor de profil din magazin. Ok, e adevărat, depinde şi procentul pe care îl au de la plata facturilor. Intervine totuşi o mică problemă. Deşi nu e tocmai problemă, mai degrabă o situaţie… Ce se întâmplă dacă trebuiesc număraţi banii de la facturile respective fix în momentul în care sunt vreo 3 clienţi care aşteaptă la casă cu produse adunate de prin magazin? Clienţii au prioritate, evident, dar şi banii aceia au o oarece prioritate. Cine stabileşte priorităţile astea? Dar… o maşină de numărat bani la super preţ nu ar fi o idee genială în condiţiile acestea? Astfel, clienţii sunt fericiţi, vânzătoarea nu trebuie să se mai împartă între ei şi număratul banilor (până şi vânzătoarea e fericită în circumstanţa asta). Chiar şi boss-ul ar trebui să fie fericit, având în vedere că, dacă deţine o maşină de numărat bancnote, nu mai există riscul problemelor în acest sens.

Atunci când numărăm banii pe stilul „manual” există întotdeauna riscul ca două sau mai multe bancnote să se lipească între ele. Iar când ai o firmă mică sau medie, nu prea îţi permiţi luxul de a greşi la numărătoare. De aceea aceste maşini de numărat bani sunt considerate foarte utile, pentru că vă scapă de probleme. Iar problemele cu banii sunt, cu adevărat, probleme.

M-am uitat pe nişte statistici despre cumpărături online şi am văzut că românii sunt mari consumatori. Nu mai era asta o noutate, dar multă vreme unii încă erau reticenţi în ceea ce priveşte shopping-ul online. La noi, spre deosebire de alte ţări, comenzile sunt onorate foarte repede, iar „a ne lua ţeapă” e o chestie rară spre deloc. În străinătate s-a ajuns atât de departe cu plata online încât au apărut o grămadă de escroci cu magazine online de faţadă. Ce bine că la noi nu e problema asta. Din punctul acesta de vedere, România chiar stă bine. Sau foarte bine. Şi nu e deloc o exagerare.

Dacă eşti interesat de maşini de numărat bani, poţi cumpăra de pe Comenzi.ro la preţuri bune. Ai mai multe avantaje, iar printre acestea se numără şi faptul că, dacă nu eşti mulţumit, poţi returna produsul în termen de maxim 30 de zile.

dolari

Leave a Reply