Diverse

Al cui Moș Crăciun ești anul acesta?

By | 21.12.2020 | 0 Comment

Am început deja să primesc cadouri de Crăciun și partea frumoasă e că nici nu mă așteptam la ele. Le-am primit de la două peroane pe care oricum le îndrăgesc deja foarte mult și pentru mine faptul că fac parte din viața mea era un cadou în sine. Dar așa e viața uneori, ne surprinde frumos tot prin intermediul oamenilor față de care ne simțim deja datori :D.

Spre deosebire de anul trecut, mi-am mărit și eu lista de cadorisiți și am pregătit deja surprizele pentru majoritatea celor care au fost cuminți și pe care -am trecut pe lista din mintea mea. Dat fiind faptul că am avut ceva probleme la cumpărături, în ideea că am întâmpinat dificultăți uneori în a alege ce anume să cumpăr și ce anume să las pe rafturi pentru alții, m-am gândit să mai fac o mini listă cu idei de cadouri. Niciodată nu se știe cui îi va prinde bine lista aceasta.

Cadouri pentru copii

Într-un articol de inspirație de pe blogul celor de la OfficeDirect.ro am găsit drept idei bune de cadouri pentru copii creioanele acuarelă cu mină solubilă în apă, trusele de desen tehnic, hârtia origami, seturile de caligrafie și cărțile de colorat cu tematică de Crăciun. Aș pune pe lista pentru ei și puzzle-urile, mai ales variantele tehnice 3D, dar și diverse chestii pufoase și cu unicorni (pentru fetițe), precum o căciulă sau o păturică.

Cadouri pentru colegi, amici și alte persoane cu care avem o relație strict de prietenie

Ideile de aici se pot plia destul de bine și pentru Secret Santa. E vorba de accesorii IT (precum un mouse wireless sau alt accesoriu menit să ușureze munca), lampă de birou sau lampă de citit (pentru cine chiar citește), un instrument de scris premium, diverse piese pentru organizare birou sau organizare la domiciliu, cărți, coșuri business și chiar aranjamente florale (dar acestea din urmă să nu fie oferite de la un bărbat către o femeie, ca să nu transmită un mesaj eronat).

Cadouri pentru familie

Aici putem intra în sfera personală un pic mai mult decât mai sus, în cazul cadourilor pentru colegi. Putem alege fulare, mănuși, șosete (din bumbac 100% sau cu mix de lână Merino pentru persoanele mai friguroase), cărți, ședințe de beauty (tratamente faciale, SPA), ba chiar putem opta și pentru diverse chestii pentru casă (dar aici e un pic de teren minat, deci preferabil să optăm doar pentru chestii practice și să le evităm pe cele de decor; de exemplu set de prosoape sau o păturică).

Cadouri pentru EL

O sticlă de ceva. 😀

Cadouri pentru EA

Bijuterii, parfum, produse de machiaj (dacă știți ce brand-uri folosește, dacă nu atunci ocoliți zona asta), set de măști pentru îngrijirea tenului, cărți, aranjamente florale.

Cu unele categorii de cadouri e foarte simplu, cu altele e destul de complicat. Important e să avem inspirația necesară atunci când mergem la cumpărături, dar și să nimerim magazinele potrivite.

Cheers! Și sărbători frumoase!

Leave a Reply