Women's World

Albastru deschis – visul unei veri senine

By | 20.07.2018 | 2 Comments

Una dintre culorile vedetă ale sezonului pe care-l traversăm este albastrul deschis. Fie că ne duce cu gândul la cerul senin al acestui anotimp, fie la apele mărilor din vacanțele exotice în care am fost, albastrul deschis înseamnă mai mult de atât. Nu e o simplă culoare în care alegem să ne îmbrăcăm ori să ne decorăm locuința, ci este cunoscut în psihologie ca fiind relaxant și având capacitatea de a reda calmul (spre deosebire de roșu, de exemplu, care e cunoscut pentru imprimarea stărilor de nervozitate, agitație și curaj).

În nota asta a lucrurilor, m-am apucat să caut câteva lucruri colorate în diferite nuanțe de albastru deschis. Iată ce am găsit pe ROSEGAL:

albastru deschis - light blue

• O rochie lungă, perfectă pentru zilele petrecute în concediul la mare, dar bună de purtat și în serile răcoroase de vară cu o jachetă din denim sau una tip biker (depinde de încălțăminte și accesorii). Avantajul e că poate fi purtată de multe ori, deci e genul de investiție care se merită. Dacă e ceva ce nu-mi place, acelea sunt hainele pe care le port o singură dată și în rest doar mă împiedic de ele în șifonier. Nu e cazul cu rochia asta 😀 .

• O rochie scurtă, elegantă, potrivită atât pentru nunți, botezuri și alte evenimente similare, cât și pentru plimbările prin diferite orașe europene (cu sandale joase, comode) sau, de ce nu, chiar la o întâlnire cu prietenele. Dacă se lasă cu cocktail-uri, cu atât mai bine!

• Un costum de baie simplu și simpatic. Eu încă sunt adepta costumelor de baie cât mai simple. ^_^

• O betiță, mai ales că eu sunt adepta bentițelor de vreo 10 ani sau chiar mai mult. Modelul acesta, însă, a început să se poarte de curând, ba chiar mi-am cumpărat și eu vara asta două cu print-uri diferite, unul black&white și altul viu colorat).

• Și o geantă cât de cât elegantă. Nu e tocmai stilul meu, dar nuanța asta de albastru deschis e de-a dreptul cuceritoare.

Find more light blue products on Rosegal.com

2 Comments

 • Reply

  Bratu Gabriela

  22/07/2018

  albastruuuu! iubesc culoarea asta! in toate nuantele ei, mai deschise sau mai inchise. pur si simplu ma linisteste si vara o vad ca pe una din cele mai ok culori, parca nu se incinge asa de rau

 • Reply

  Cristina Dragomir

  23/07/2018

  Rochia scurta si geanta imi plac cel mai mult si rochia sunt convinsa ca iti vine minunat pentru ca te ajuta si corpul si culoarea parului… intr-adevar albastrul asta deschis este o alegere foarte buna pentru vara, o alternativa mai colorata pentru zilele in care te-ai saturat de alb sau pentru evenimentele unde nu poti purta alb (nunta).

Leave a Reply