Adv. & Stuff

Alege performanța energiei verzi!

By | 29.05.2020 | 0 Comment

Transportul in oras deseori devine o povara, deoarece trebuie sa asteptam la cozile interminabile din trafic la care se adauga si riscul de a fi accidentati. De aceea, este recomandat sa cautam metode alternative de transport care sa ne indeparteze cat mai mult de masini, dar care sa nu polueze. O trotineta electrica este mijlocul de transport excelent pentru cei care locuiesc in aglomeratia marilor orase din Romania, precum Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta sau Craiova. Stim cu totii cat de greu este sa ajungi dimineata la locul de munca, chiar daca pleci cu o ora in avans. O trotineta electrica iti permite sa tranzitezi chiar si pe trotuar, atata timp cat exista piste. Pistele ciclabile devin practic o alternativa buna pentru cei care prefera trotineta electrica. Acest mijloc de transport este fiabil, deoarece, in medie, are o autonomie de 30 de km, destul pentru a strabate drumul dintre casa si serviciu. Este preferata de multi deoarece poate fi pliata si transportata in metrou, sau autobuz, in cazul in care timpul devine nefavorabil sau daca am uitat sa incarcam trotineta.

Pe internet gasim o gama diversificata de trotinete electrice performante, deoarece magazinele din Romania au inteles necesitatea unui transport ecologic, care sa nu coste foarte mult si sa fie de durata.

trotineta electrica

Cum alegi o trotineta?
Daca distantele pe care iti propui sa folosesti o trotineta depasesc 2 kilometri, atunci iti va trebui o trotineta mai rezistenta, confortabila si rapida. Asadar, ar fi bine sa te uiti dupa variante care au roti de cel putin 200 mm, care sunt ideale pentru turele lungi si ABEC de cel putin 5.

In astfel de cazuri, este recomandat sa te indrepti mai ales catre trotinetele electrice. Daca te-ai intrebat cat de repede poti circula cu o trotineta electrica, atunci afla ca un astfel de mijloc de transport poate atinge o viteza variabila, intre 15 km/h si 25 km/h. Ar fi bine sa iei aceasta decizie cu o analiza detaliata asupra nevoilor si frecventei de utilizare. Aceasta decizie include: scopul achizitiei, distanta pe care o vei folosi si rutele planificate. Ai grija la tipul suspensiilor si sistemul de franare, deoarece influenteaza viteza. Este ideal sa ai frane si suspensii duble.

Este demn de luat in cosiderare si factorul autonomiei sau cel al distantei pe care o poate parcurge maxim, in conditii ideale, cu o singura incarcare o trotineta. Trebuie sa tii cont ca autonomia variaza foarte mult in functie de greutatea pasagerului, viteza de croaziera, unghiul sub care te deplasezi, starea asfaltului, presiunea rotilor (acolo unde este cazul) si chiar temperatura de afara. Chiar daca producatorii declara ca temperatura ambientala de utilizare poate fi intre -10 si +40 grade Celsius, testele de autonomie se fac intre 20–30 grade temperatura exterioara. In concluzie, autonomia depinde de multi factori si recomandat este sa iti achizitionezi o trotineta care sa aiba o autonomie declarata cu minim 50% mai mare decat cea pe care o ai de parcurs zilnic dintr-o singura incarcare.

O trotineta este solutia ideala pentru cei care vor un mijloc de transport sigur si rapid prin oras!

Leave a Reply