Adv. & Stuff

Allview X2 Soul Style. Drooling…

By | 19.12.2015 | 2 Comments

Una dintre cele mai mari provocări de luna asta este fix acest material. Când ne plac anumite lucruri, ne plac pentru un amalgam de date tehnice care se îmbină profi între ele. De exemplu, nu poţi să alegi un telefon pentru procesor şi să nu oferi atenţie la fel de mare şi memoriei RAM. Sau să îţi cumperi un telefon cu mulţi megapixeli, dar să nu te intereseze tipul şi calitatea lentilelor. E ca şi cum ţi-ai lua o gagică frumoasă care mestecă urât. Performanţa unui gadget este mix-ul bun între piese.

Cu toate astea, provocarea de azi mă obligă să aleg dotarea sau funcţia favorită a smartphone-ului Allview X2 Soul Style. Una singură. Ei, bine, de-a lungul anilor am învăţat că degeaba am cea mai fiţă de telefon dacă stă prost cu ramii. Da, aveam un smartphone bun, cu piese bune, însă doar 1GB RAM, iar asta făcea diferenţa. Aşadar, când am văzut că Allview X2 Soul Style are, suplimentar faţă de aspect şi alte dotări, 3GB RAM pentru varianta de culoare Platinum… M-am răstit la laptop.

3 giga de rami? 3?? Păi cu toate piesele pe care le mai are pe el şi cu camera aia şmecheră, e numa’ bun de tânjit după el. Auzi, Allview, eu sunt cel mai mare fan declarat al smartphone-ului P6 Energy. Nu vrei să faci o variantă X2 Soul Style Energy? 😀 Mi-e greu să aleg ce contează cel mai mult pentru mine… supremaţia bateriei sau cei 3 giga de rami plus camera aia cu 4 lentile integrate.

Şi când ziceam că asta-i una dintre cele mai mari provocări de luna asta…

Chestia este că un astfel de smartphone, Allview X2 Soul Style, poţi câştiga şi tu. Trebuie să ai blog şi să scrii ce-ţi place ţie cel mai mult la super telefonul acesta. Competiţia o găseşti pe platforma BlogAwards.ro iar ultima zi în care te poţi înscrie este 20 decembrie. Aşadar, grăbeşte-te! N-ai de unde să ştii de unde pică ultima fiţă de smartphone 😀

În calitate de utilizator Allview, crede-mă că se merită să-ţi încerci norocul!

Allview X2 Soul Style Platinum

2 Comments

 • Reply

  Nicu

  20/12/2015

  Toţi prietenii mei care au Allview spun că sunt mulţumiţi de aceste gadget-uri. Poate o să încerc şi eu acest X2 Soul Stile, că cine ştie….poate o să îmi prindă bine. Succes!

  • Reply

   Ioana Radu

   20/12/2015

   Sunt foarte multumita de telefonul meu. Plus ca arata si bine 😀

Leave a Reply