Women's World

Am 5 produse din colecția de iarnă Yves Rocher de la Alina Anghel :D

By | 10.12.2018 | 7 Comments

Multă multă vreme am participat la concursuri pe net, de genul în care câștigătorul se alege prin tragere la sorți, dar niciodată n-a fost să fie cu noroc pentru mine. Așadar mă lăsasem de chestia asta. De la o vreme, însă, dacă ceva îmi place mult, mă înscriu și sper în gând să se alinieze planetele în favoarea mea. Zilele astea chiar s-au aliniat 😀 . După multe belele prin care am trecut, am primit vestea că am câștigat un set de produse pe pagina de facebook Alina Anghel Blog. Este una dintre paginile pe care le urmăresc atunci când am timp, deși nu cred că am interacționat vreodată cu Alina până acum. Până acum! Pentru că i-am dat mesaj să-i mulțumesc ^_^, însă am încercat să nu mă întind la vorbă, știind că timpul e totuși o resursă valoroasă.

Ce am câștigat? 5 produse de la Yves Rocher din colecția de Crăciun de anul acesta, colecție ce cuprinde două game. Din gama Red Apple am primit un gel de duș exfoliant, un lapte de corp și un balsam de corp. Iar din gama Golden Tea am găsit în colet un gel de duș și o cremă de mâini. Cred că Alina s-a gândit să combine cele două seturi de produse (unul de un fel și altul de celălalt fel), astfel încât eu și cealaltă câștigătoare să putem testa produse din ambele game lansate de curând de cei de la Yves Rocher.

Câteva informații despre cele 5 produse:

Dacă e să mă refer prima oară la cele 3 produse din gama Red Apple, pot spune că gelul de duș exfoliant e dulceag-fresh, o combinație super reușită, având particule exfoliante finuțe în compoziție (deci poate fi folosit zilnic, spre deosebire de exfoliantele mai agresive, care se folosesc o dată pe săptămână). Pe de altă parte laptele de corp din aceeași gamă este mai dulce, ca și cum ar fi cu măr caramelizat. Iar balsamul de corp… ei bine, balsamul de corp miroase și el tot a măr dulce, însă e de departe produsul meu favorit datorită texturii dense, similare cu a unturilor de corp, având totodată și avantajul de a se absoarbe repede în piele.

Yves Rocher Red Apple Pomme Rouge

În ceea ce privește produsele din gama Golden Tea, pe care eu am desemnat-o ca fiind favorita mea dintre cele două, notele olfactive sunt mai fresh. Gelul de duș mă duce cu gândul la un ceai băut pe terasa unei cabane de la munte, iar crema de mâini are aroma de ceai un pic mai concentrată.

Yves Rocher Golden Tea

Din experiența mea de shopaholică știu că Yves Rocher lansează an de an două arome noi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Se poate spune că sunt ediții limitate pentru că aromele care se lansează an de an nu se repetă, ceea ce înseamnă că sunt produse în cantitate cât de cât mică. Așadar dacă puneți vreodată ochii pe un produs dintr-o colecție de Crăciun de la Yves Rocher… să știți că există șanse mari să nu-l mai găsiți dacă nu îl achiziționați în perioada lansării.

În ceea ce mă privește, aproape că îmi făcusem un obicei din a-mi cumpăra anual ceva din colecția de Crăciun. Anul trecut, de exemplu, mi-am luat săpunul lichid White Vanilla, iar prietena mea Alena mi-a oferit cadou loțiunea de corp Marvelous Berries. Anul acesta, din păcate, din cauza unor cheltuieli mai mari pe care le-am avut pe tot parcursul anului, am cam strâns cureaua achizițiilor (a trebuit, n-am avut încotro). Și mi-a sărit în ochi concursul organizat de Alina Anghel, astfel că mi-am încercat norocul. M-am bucurat extrem de tare când am aflat că am câștigat un set de produse, cred că a fost karma într-o oarecare măsură, altfel nu-mi explic 😀 .

7 Comments

 • Reply

  Alina Anghel

  10/12/2018

  Hihi, ma bucur tare mult ca iti plac. Sa iti spun un secret: cei de la Yves Rocher au facut seturile, in asa fel incat sa poata fi testate ambele game, iar mie mi-a placut tare mult ideea. Tot gama cu ceai e si preferata mea 🙂

  • Reply

   Ioana Radu

   12/12/2018

   S-au gandit tare bine. Ma bucur ca am avut sansa sa testez astfel ambele game ^_^.

 • Reply

  Valeria Chertes

  10/12/2018

  Si mie imi plac foarte mult produsele Yves Rocher.

 • Reply

  Cristina Dragomir

  11/12/2018

  Felicitari! Coincidenta sau nu, azi am fost si eu pe YR prin magazin, ca sa ii cumpar mamei mele crema ei preferata de maini, cea cu vanilie, si am vazut crema asta cu aroma de mar si am cumparat-o pentru Mr, ca la noi el este cel mai mare consumator de creme de maini pentru ca mediul in care lucreaza ii usuca foarte tare mainile. S-a si dat cu ea in seara asta si ii place la nebunie aroma si senzatia de dupa aplicare.

  • Reply

   Ioana Radu

   12/12/2018

   Multumesc mult, Cristina! Ma bucur sa aud ca si tu le treci pragul celor de la YR, deci avem inca ceva in comun, adaugam la lista lunga 😀 .

 • Reply

  Bratu Gabriela

  11/12/2018

  felicitari, esti o norocoasa! eu mai am produse din gamele de anul trecut 😀 pe cele de anul asta nu am apucat sa le testez, dar m-as indrepta spre cele cu mar, par mai pe gustul meu

  • Reply

   Ioana Radu

   27/12/2018

   Multumesc! ^_^ ♥

Leave a Reply