Review produse & servicii

Am fost la Break Room și mai vreau!

By | 08.05.2018 | 5 Comments

Viața e scurtă și, tocmai pentru că știu asta, aleg să nu pierd timpul atunci când îmi doresc ceva. Cam aici se încadrează și faptul că am mers de curând la Break Room – primul anger room din România unde putem merge să spargem într-un mediu controlat diferite obiecte cu bâta de baseball (metalică), ranga sau barosul. La alegere. De când am văzut la Mariciu că se va deschide chestia asta am știut că vreau acolo, că vreau să bifez experiența asta.

Nu sunt tocmai o fire agresivă, dar am învățat să mă lupt cu multe chestii în viață. Da, știu, asta a sunat de parcă ar fi zis-o cineva cu Școala Vieții. Adevărul e că dincolo de non-agresivitatea mea sunt atrasă de sporturile agresive (Hochei pe gheață, MMA, Box) și-mi apar inimioare pe pupile dacă aud de ceva agresiv într-un mediu controlat și sigur. Pentru mine, ideea de Break Room a însemnat mai mult decât a sparge niște obiecte cu scopul de a mă descărca de unele chestii. Dinainte să ajung acolo a însemnat mai mult de atât.

Am fost la Break Room și mai vreau!

Nu m-a interesat că luna asta era destul de proastă financiar, la fel cum nu m-a interesat nici faptul că aveam să parcurg 100 km până la București pentru a putea ajunge la Break Room. Am dat mail și mi-am făcut programare (e obligatorie), iar apoi am plătit pachetul pe care mi l-am ales (plata se face cu minim 24 de ore înainte de programare). Acu’, na, mi-am luat cel mai mic pachet, dar mi-am luat! Când ziceam că vreau să merg la Break Room nu glumeam. Sunt o mână de om, dar nimic nu stă între mine şi experiențele pe care mi le doresc.

M-am încurcat un pic pe la metrou, iar când am coborât la Timpuri Noi și am văzut că mai am doar 8 minute să ajung la timp la Break Room… am început să mă stresez. Sunt genul ăla care nu întârzie niciodată. Am scris repede pe Google Maps adresa Splaiul Unirii 160 și am activat modul turbo la picioare. Spre norocul meu drumul a fost drept, până când GPS-ul m-a adus în fața unei porți mari de fier și un domn portar într-un cub din termopan. Mă uit la ceas, mă uit la GPS, mă uit la domnul de acolo. Nu avea nicio fereastră, nimic, așa că am rânjit prin geamul ăla și am început să-i vorbesc. N-aveam încotro, trebuia să ajung (la timp) la programarea mea, trebuia să găsesc locul în ciuda faptului că Bucureștiul mi-e străin. Între noi fie vorba, aveam un număr de telefon de la Break Room în e-mail-ul în care am discutat de programare, dar mi-era așa, cumva, zii să-i zic… să nu deranjez oamenii că sunt eu picată din spațiu. M-am descurcat cu domnul portar. Dacă ajungeți pe acolo să știți că trebuie să intrați în curtea respectivă, mergeți dreeeept înainte, apoi faceți stânga, iar în capăt de tot e o intrare printr-un gang. There it is! Sugar, spice and everything nice breakable ♥.

Break Room București

Break Room - primul anger room din România

Halat, mănuși, cască (echipament complet de protecție), fișă de completat, mic instructaj și… să-i dăm bătaie. Sau să le dau bătaie (obiectelor), dacă e să ne gândim că am făcut zob mai multe chestii. În pachetul pe care mi l-am luat eu, de 80 de lei, sunt 6 obiecte mici și 2 obiecte medii. Am plătit alți 20 de lei în plus pentru un pachet de câteva fotografii și un film slow motion.

Am fost dispusă să mă implic cu tot sufletul în acțiunea de a face zob obiectele primite, iar implicarea asta mi-a oferit câteva secunde în care s-au închis toate tab-urile din mintea mea, toate grijile, rănile, totul a dispărut pentru câteva secunde. Ceea ce a rămas apoi a fost un sentiment de bucurie amestecat cu forța de a o lua de la capăt. În viață, cu una-alta, dar şi de a o lua de la capăt cu spartul diverselor obiecte în acelaşi mediu controlat (clar vreau să repet experiența).

despre experiența la Break Room

Repet, Break Room este un mediu controlat în care putem sparge diferite obiecte folosindu-ne de o bâtă de baseball, un baros sau o rangă. Sincer, deși mă așteptam ca experiența să fie grozavă, ceea ce s-a întâmplat chiar mi-a depășit așteptările. La fiecare obiect în parte, chiar dacă spargerea în sine durează poate o secundă, am simțit că timpul a stat puțin în loc. Ca să bifez și partea practică a lucrurilor, am testat să văd cu ce mână lovesc mai bine :)). Am descoperit că sunt ambidextră la chestii de genul ăsta, spre norocul meu. Deci dacă e să mă atace cineva vreodată, măcar știu că dau bine și cu stânga și cu dreapta 😀 .

Pentru mine Break Room a fost o experiență pe cinste, una pe care o voi repeta. Am plecat de acolo relaxată ca o panseluță.

O altă chestie care-mi place este că toate obiectele sparte sunt apoi sortate și reciclate. Acesta este și motivul pentru care obiectele din sticlă se sparg într-o zonă separată de cea în care se sparg electronicele (imprimante, calculatoare, televizoare etc.). Și, dacă nu mă-nșel, cei care locuiesc în București și au electronice pe care vor să le recicleze pot apela la oamenii de la Break Room pentru a le ridica gratuit de la domiciliu.

P.S.: Regulamentul + lista completă de prețuri + diverse alte informații -> se găsesc pe pagina de facebook Break Room.

5 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  10/05/2018

  Pe bune? Nu stiam ca exista asa ceva la noi. Acolo eu trebuie sa ma duc, ca simt destul de des nevoia de a sparge ceva. De fapt, nu ar fi bine sa imi fac eu un abonament? 😀 Cred ca e un adevarat tratament. Chiar mai bun decat vizita la psiholog pentru cineva ca mine. Te descarci de toti nervii si de toate frustrarile si durerile.

  • Reply

   Ioana Radu

   13/05/2018

   În mod normal nici eu n-aș afla așa de repede de chestiile noi, dar de ceva vreme am în lista de facebook oameni care anunță când e ceva nou (mai ales prin București) și… dacă mă tentează suficient de tare… pun imediat lucrurile la cale 😀 .

 • Reply

  Irina Sima

  11/05/2018

  O metota excelenta de a te elibera de toata energia negativa acumulata cu sau fara voie. Nu le am cu spartul de obiecte, fie si intr-un mediu controlat. Insa tot o mana de om se vede intr-un ring de box, luptandu-se cu un sac de doua ori mai mare. Daca mai adaugam si o moaca lipita pe el, atunci sa te tii bine. S-ar putea sa aiba nevoie de reparatii. P.S. sacul :)))

  • Reply

   Ioana Radu

   16/05/2018

   Yup, chiar e o metodă excelentă de a scăpa de energia negativă! 😀

 • Reply

  Bratu Gabriela

  22/05/2018

  ce tare! cred ca e cea mai misto metoda sa te descarci de toti dracii pe care-i acumulezi in timp. adevarul e ca ii mai ieftin sa sparg ceva pe acolo decat fata vreunuia…

Leave a Reply