Review produse & servicii

Am testat ► Gerpostar Plus Asevi Dezinfectant Multisuprafețe

By | 04.06.2020 | 1 Comment

Folosesc produse pentru dezinfectarea suprafețelor cu mult înainte ca ele să fie “la modă” și rafturile să fie luate cu asalt de tot mai multe persoane. Per ansamblu, în afara locuinței, nu par foarte pretențioasă în privința fiecărui aspect, ci doar ocolesc locurile (magazinele, saloanele ș.a.m.d.) care nu par să respecte anumite norme de igienă, iar informația asta îmi amintesc că am mai scris-o din când în când în articolele mele 😀 . Cu alte cuvinte nu-mi bat capul să vorbesc de rău anumite business-uri, ci doar aleg să le ocolesc și să mă îndrept către locuri cu norme de igienă mai stricte un pic. În ceea ce privește locuința, de ani de zile folosesc soluții speciale pentru pardoseli și pentru restul suprafețelor, astfel încât să stau liniștită. Sunt genul care dă cu mopul pe parchet, pentru că și asta e o suprafață care trebuie igienizată din când în când. Consider, astfel, că sunt persoana ideală pentru campania de testare și informare lansată recent de brand-ul Asevi cu accent pe produsul Gerpostar Plus Asevi Dezinfectant Multisuprafețe.

Ce este special la Gerpostar Plus Asevi Dezinfectant Multisuprafețe?

• Pe 27 aprilie 2020, produsul, de natură biocid, a fost avizat de către Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară “Cantacuzino”, prin Laboratorul Control Calitate (care, conform Ordonanței Militare 4 din 29 martie 2020, pe durata stării de urgență a efectuat teste de determinare a activității bactericide, fungicide, levuricide și virucide pentru substanțe biocide).

• Produsul are acțiune bactericidă și fungicidă, conform avizului menționat.

• Putere mare de dezinfectare. Elimină 99,9% din germeni, bacterii și ciuperci. Gerpostar Plus Asevi are putere bactericidă specială față de Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aerus, Escherichia Coli și Enterococcus Hirae.

• Eficient împotriva tulpinilor de coronaviruși. Îndeplinind normele stabilite, s-a dovedit eficacitatea sa împotriva tulpinilor de coronaviruși.

• Formulă sustenabilă. Noua sa formulă respectă cele mai stricte cerințe de mediu pentru ecotoxicitate.

• Multisuprafețe, cu acțiune triplă. Curăță și dezinfectează toate suprafețele din casă, lăsând un parfum proaspăt.

• Dezinfectare de durată. Datorită formulei sale cu efect rezidual, suprafața rămâne dezinfectată mai mult timp, împiedicând înmulțirea bacteriilor.

• Mai multe avantaje față de leșie. Produsul Gerpostar Plus Asevi este mai sigur, protejează pielea și suprafețele, nu pătează și are un parfum plăcut.

Informațiile de mai sus sunt din dosarul de presă de la Asevi și le-am menționat ca atare pentru că au fost structurate eficient pentru a fi parcurse și înțelese cu ușurință.

Coletul pe care l-am primit de la Asevi a avut atât acest dezinfectant în tub cu pulverizator, pentru multisuprafețe, în cantitatea standard de 750ml (el mai există în alte două variante, de 1280ml și 5litri), cât și un dezinfectant “pardoseli și suprafețe”, în tub albastru, din aceeași gamă Gerpostar Plus. Puteți vedea ambele tipuri de produse în poza de mai jos:

Gerpostar Plus Asevi Dezinfectant Multisuprafete

Primul, cel cu pulverizator, conform informațiilor de pe ambalaj este conceput pentru a dezinfecta următoarele tipuri de suprafețe: chiuvete, obiecte sanitare, obiecte bebeluși, bucătărie, cabine de duș/băi, toalete, coșuri de gunoi, gresie, faianță, electrodomestice și accesorii pentru animalele de companie.

Al doilea, în tub albastru cu capac, este mai practic pentru pardoseli. Conform ambalajului, se poate folosi pe toate tipurile de pardoseli, inclusiv pe cele mai delicate precum parchet și marmură și pe alte suprafețe ca: mese de lucru, chiuvete, obiecte sanitare, cabine de duș, interior și exterior electrodomestice, obiecte bebeluși (jucării, scaune de masă, măsuțe de schimbat), accesorii pentru animale de companie, coșuri de gunoi etc.

Pentru modul de folosire se consultă ambalajul fiecărui produs în parte.

Ce am observat eu în urma utilizării produselor Gerpostar Plus Asevi?

• Ambele au un miros plăcut. Soluția pentru pardoseli are un miros mai puternic decât cea în tub cu pulverizator, duce un pic spre clor, însă este mai parfumată.

• Conform mirosului mai puternic decât în cazul altor soluții, tind să cred că produsele sunt mai concentrate. Asta înseamnă că le folosesc în cantitate mai mică și îmi vor ajunge pentru mai mult timp.

• Soluția pentru pardoseli are capacul de capacitate 10ml, ceea ce e foarte practic pentru că ajută la dozare. Atunci când este folosită diluată trebuie să se adauge 60ml într-o găleată cu 5litri de apă. La prima utilizare eu am adăugat din ochi, cum fac de obicei, dar cred că am folosit mai puțin de 5 litri de apă și s-a simțit destul de puternic parfumul ei. La următoarele utilizări am avut grijă să corespundă dozajul în funcție de câtă apă știu că folosesc.

• Soluția cu pulverizator e generoasă la dozare, sub formă lichidă, ușor de distribuit pe suprafețe mari. De exemplu au fost suficiente 3 pulverizări pentru curățarea pe o parte a peretelui de sticlă de la duș.

Pentru mine nu este prima oară când folosesc produse Asevi. Sunt fanul lor în ceea ce privește soluția anticalcar și n-am găsit până acum una mai bună. Tot de la acest brand îmi place și soluția pentru pardoseli în tub roz, Asevi Mio. Mă bucur însă că am primit și aceste două produse noi din gama Gerpostar Plus și mă văd folosindu-le pe termen lung. Chiar mi-ar fi plăcut să am o lampă din aceea cu ultraviolete, ca în filmele cu detectivi 😀 , să verific gradul de curățare al suprafețelor, pentru că am senzația că rezultatul ar fi fost unul bun, ținând cont de faptul că Institutul Cantacuzino a aprobat formula.

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    05/06/2020

    Sunt foarte bune produsele Asevi și eu le folosesc!

Leave a Reply